Mașini de închiriat în Canada

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în în Canada? Caută aici!

Toronto, ON, Canada
2 iun — 9 iun
Returnare în același loc
Toronto, ON, Canada
Vi 2/6
Amiază
Vi 9/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Canada

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Canada

Care este cea mai ieftină agenție de închirieri auto din Canada?

În Dollar se găsesc, de regulă, cele mai ieftine închirieri auto din Canada. Utilizatorii se pot bucura adesea de prețuri de doar 40 €/zi atunci când rezervă prin Dollar. Este mult mai probabil să găsești oferte la mașini de închiriat la un preț sub media națională (68 €/zi), atunci când rezervi cu Dollar. Oricum, aeste prețuri pot diferi în funcție de tipul mașinii și de orașul în care o închiriezi.

Care este cea mai populară agenție de închirieri auto din Canada?

Avis este cea mai populară agenție de închirieri auto din Canada, 33% optând pentru aceasta în ultima lună. Avis are de asemenea 555 evaluări și un scor de 7,7 din 10, ceea ce face din această companie de închirieri de mașini cea mai populară alegere a călătorilor.

Care este agenția de închirieri auto care are cele mai multe sucursale în Canada?

Dacă plănuiești să călătorești în Canada și să închiriezi o mașină, reține că Enterprise Rent-A-Car este agenția de închirieri auto cu cele mai multe sucursale. Este foarte probabil să găsești una dintre cele 558de birouri ale agenției, fie în aeroportul de destinație, fie în centrul orașului. Nu te-ai hotărât ce oraș să vizitezi, dar știi sigur că vrei să închiriezi o mașină de la Enterprise Rent-A-Car? Toronto este cel mai popular oraș din Canada și dispune de 39 de sucursale de închirieri auto.

Care este cel mai popular tip de mașină de închiriat în Canada?

Cei care călătoresc în Canada și închiriază o mașină optează de obicei pentru Intermediar. Acest lucru se poate datora condițiilor climatice din timpul șederii lor, activităților planificate sau bugetului lor. În ultimele 30 de zile 33% dintre utilizatori au închiriat Intermediar pentru călătoria lor în Canada, la un preț mediu de 48 € pe zi.

Oferte la mașini de închiriat în Canada găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Canada

Mașini Mică

13 € - 86 €

Toate tipurile de mașini

25 € - 86 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Canada este 38 €. septembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 67% mai ieftin decât în restul anului - doar 13 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 16% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Canada. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Canada poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Canada este 36 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 48% mai ieftin decât în restul anului - doar 19 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 22% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Canada. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Canada poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Canada este 28 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 17% mai ieftin decât în restul anului - doar 33 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 40% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Canada. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Canada poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Registru agenții de închirieri auto din Canada

Principalii furnizori de închirieri auto din Canada

Enterprise Rent-A-Car

558 de sucursale

Discount Car & Truck Rentals

281 de sucursale

Budget

244 de sucursale

Avis

179 de sucursale

Hertz

161 de sucursale

National

149 de sucursale

DISCOUNT.QUEBEC

130 de sucursale

Thrifty

111 sucursale

Găsește atracții populare în apropiere de locul de preluare a mașinii închiriate

Vizitează aceste obiective obligatoriu de văzut, plasate în apropierea sucursalelor de închirieri auto din Canada.

Atracții în apropiere:

Palais des congrès de Montréal520,2 km

Atracții în apropiere:

Palais des congrès de Montréal3690,4 km

Atracții în apropiere:

Palais des congrès de Montréal506,8 km

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Canada

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Canada

Car rental in Canada

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Canada și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

În Canada, oamenii conduc pe partea dreaptă. If Dacă urmează să călătorești în Canada venind dintr-o țară în care se conduce pe partea opusă a carosabilului, ai putea avea nevoie de puțin timp să te obișnuiești, mai ales dacă plănuiești să închiriezi o mașină pe perioada șederii tale.

Din 137 countries, Canada a ocupat locul 26 pentru calitatea drumurilor sale. Pe o scară de la 1 la 7 (unde 7 este cea mai mare notă), Canada a primit nota 5,2 pentru calitatea drumurilor. Totuși, ține minte că aceasta poate varia în funcție de zona pe care o vizitezi și de vreme.


Mașini de închiriat în orașele populare din Canada

Compară prețurile mașinilor de închiriat din cele mai populare orașe din Canada

Caută mai multe închirieri auto în America de Nord

Caută oferte de închirieri auto în America de Nord

Începe să-ți planifici călătoria în Canada


De ce să folosești Momondo?

Folosind momondo pentru a rezerva o mașină în Canada poți economisi timp și bani. momondo caută prin mii de website-uri și sucursale specializate pentru a-ți oferi o gamă largă de opțiuni și mașini din care să alegi.

Prin faptul că îți permite să reduci numărul de rezultatele folosind numeroase filtre, momondo te ajută să găsești cu ușurință mașina ideală de închiriat în Canada. Poți filtra opțiunile în funcție de preț, tipul mașinii, amplasarea sucursalelor și multe altele.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.