Mașini de închiriat Avis în Toronto

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Avis în Toronto

Toronto, ON, Canada
30 mai — 6 iun
Returnare în același loc
Toronto, ON, Canada
Lu 30/5
Amiază
Lu 6/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Toronto în Avis

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Avis din Toronto, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
18 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,9

Confort

7,3

Evaluare Generală

6,5

Preluare/Returnare

6,2

Valoare

6,2

Informații despre mașini de închiriat cu Avis în Toronto

Sucursalele agenției de închirieri auto Avis din Toronto aplică proceduri de curățire în profunzime pentru a garanta siguranța ta și a personalului său în timpul pandemiei de COVID-19. Măsuri precum dezinfectarea zonelor atinse frecvent sau următoarea listă de precauții suplimentare, sunt doar câteva moduri prin care Avis își manifestă angajamentul de a încetini răspândirea infecției în Toronto:
• Mănuși de unică folosință și dezinfectant de mâini
• Contracte de rezervare fără hârtii (disponibile în maajoritatea birourilor)
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Instruire exhaustivă a personalului

Avis are 1 sucursală în Aeroportul Toronto Pearson Intl. Vei găsi agenția Avis la adresa 5990 Airport Road.

Da, în Toronto, Avis oferă anulare gratuită la mașinile de închiriat. Totuși, îți recomandăm întotdeauna să apelezi Avis dacă vrei să faci o anulare în ultimul moment, întrucât acestea împlică uneori taxe. Poți găsi o listă cu numerele de telefon ale agenției Avis aici, sub fila Sucursale.

Cu un cost mediu de 45 €/zi, închirierea unei mașini de tip Intermediar, de la Avis, în Toronto (în luna iunie) este cea mai populară opțiune a utilizatorilor momondo. Ai mai putea găsi oferte la mașini de închiriat de la Avis, în Toronto, începând de la 45 €/zi - care a fost cel mai mic preț găsit în luna iunie a anului trecut.

Avis are în Toronto 18 sucursale de închirieri auto. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară dintre acestea este cea aflată la adresa 3131 Danforth Ave. 25% dintre cei care au închiriat o mașină de la Avis în Toronto în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.


Mașini de închiriat în Ontario, de la Avis

Închiriază o mașină de la Avis în alt oraș din Ontario

Mașini de la Avis în alte orașe din Canada