Mașini de închiriat Wayzor în Ponta Delgada

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Wayzor în Ponta Delgada

Ponta Delgada, Portugalia
27 mai — 3 iun
Returnare în același loc
Ponta Delgada, Portugalia
Vi 27/5
Amiază
Vi 3/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Ponta Delgada în Wayzor

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Wayzor din Ponta Delgada, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
6 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Wayzor în Ponta Delgada

Wayzor vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Ponta Delgada se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Ponta Delgada. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Închirierea unei mașini de la Wayzor în Ponta Delgada, în luna iunie, te va costa, în medie, 17 € pe zi. Totuși, utilizatorii noștri au găsit prețuri începând de la 14 € pe zi. Dacă ai nevoie să închiriezi o mașină cu Wayzor timp de o săptămână în iunie, în Ponta Delgada, așteaptă-te la un preț de aproximativ 119 € . Aceste prețuri se bazează pe cele de anul trecut, dar este foarte probabil ca și anul acesta să găsești oferte asemănătoare pe momondo.

Există 1 sucursală în Aeroportul Ponta Delgada Nordela. Adresa biroului de închirieri auto Wayzor este Ponta Delgada Airport.

Conform datelor noastre, vehiculele de tip Mini sunt cele mai populare tipuri de mașină pentru cei care închiriază de la Ponta Delgada, în luna iunie. Conform prețurilor agenției Wayzor din luna iunie a anului trecut, te poți aștepta la un preț mediu de 19 €/zi pentru închirierea unei vehicul tip Mini. Pentru luna iunie, utilizatorii noștri au găsit și prețuri de doar 17 €/zi, ceea ce înseamnă că ai putea găsi și tu prețuri similare pe momondo anul acesta.

Wayzor are 6 sucursale în Ponta Delgada. Ponta Delgada Airport este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 93% dintre cei care au rezervat o mașină în Ponta Delgada de la Wayzor, pe momondo, au mers la: Ponta Delgada Airport.


Mașini de închiriat de la alte agenții din Ponta Delgada

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la Wayzor? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din Ponta Delgada