Mașini de închiriat Wayzor în Ponta Delgada

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Wayzor în Ponta Delgada

Ponta Delgada, Portugalia
5 dec — 12 dec
Ponta Delgada, Portugalia
Ma 5/12
Amiază
Ma 12/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Ponta Delgada în Wayzor

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Wayzor din Ponta Delgada, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Wayzor

6 sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Wayzor în Ponta Delgada

Are Wayzor o sucursală în Aeroportul Ponta Delgada Nordela?

Există 1 sucursală în Aeroportul Ponta Delgada Nordela. Adresa biroului de închirieri auto Wayzor este Ponta Delgada Airport.

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la Wayzor în Ponta Delgada, în luna decembrie?

Conform datelor noastre, vehiculele de tip Economy sunt cele mai populare tipuri de mașină pentru cei care închiriază de la Wayzor, în timp ce vizitează Ponta Delgada în luna decembrie. Conform prețurilor agenției Wayzor din luna decembrie a anului trecut, te poți aștepta la un preț mediu de 40 €/zi pentru închirierea unei vehicul tip Economy. Pentru luna decembrie, utilizatorii noștri au găsit și prețuri de doar 40 €/zi, ceea ce înseamnă că ai putea găsi și tu prețuri similare pe momondo anul acesta.

Câte sucursale de închirieri auto are Wayzor în Ponta Delgada?

În Ponta Delgada, Wayzor are 6 sucursale. Ponta Delgada Airport este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 85% dintre cei care au rezervat o mașină în Ponta Delgada de la Wayzor, pe momondo, au mers la Ponta Delgada Airport.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Ponta Delgada?

Prices for mașini in Ponta Delgada are refreshed on a daily basis.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Ponta Delgada?

Începând cu noiembrie 2023, ai la dispoziție 73 de operatori pentru mașini în Ponta Delgada.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Ponta Delgada?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Ponta Delgada. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Ponta Delgada?

Pentru a închiria o mașină în Ponta Delgada, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Ponta Delgada

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.