Mașini de închiriat în Tunis, Tunisia

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Tunis, Tunisia? Caută aici!

Tunis, Tunisia
6 dec — 13 dec
Returnare în același loc
Tunis, Tunisia
Lu 6/12
Amiază
Lu 13/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Tunis Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Tunis, Tunisia
2 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Calitate-preț

10,0
2 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

5,6

Confort

5,6

Evaluare Generală

4,6

Preluare/Returnare

5,3

Calitate-preț

5,0
2 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

3,2

Confort

3,2

Evaluare Generală

2,8

Preluare/Returnare

2,4

Calitate-preț

2,8
2 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

2,0

Confort

2,0

Evaluare Generală

2,0

Preluare/Returnare

2,0

Calitate-preț

2,0
3 de sucursale
3 de sucursale
3 de sucursale
2 de sucursale

Distanța Tunis, Tunisia față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Tunis Carthage

Mașini de închiriat în Tunis

1.142 de persoane au căutat o mașină de închiriat în Tunis în luna noiembrie.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Tunis pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Curățenia profundă este unul din noile beneficii care pot fi oferite atunci când închiriezi o mașină în Tunis. Folosește filtrul nostru de căutare pentru călătoria ta și vezi toate companiile care oferă curățenie sporită. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Tunis, Tunisia?

Atunci când închiriezi o mașină în Tunis, te poți aștepta ca majoritatea companiilor de închirieri auto să nu impună taxă de anulare a rezervării. Te rugăm să ai în vedere faptul că momondo nu stabilește aceste politici de anulare, ci te ajută să găsești oferte grozave la mașini în Tunis. Asigură-te că verifici politica de anulare atunci faci o căutare.

Care este limita de viteză în Tunis, Tunisia?

Atunci când conduci în interiorul orașului Tunis, limita de viteză este de 50 km/h . Este posibil ca aceeași limită să se aplice cartierelor și orașelor din jur. Limita în zonele de periferie ale orașului Tunis este 90 km/h, iar cea de pe autostrăzi, 110 km/h. Totuși, pentru că aceste limite pot varia, asigură-te că urmezi indicațiile semnelor de circulație

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Tunis?

Atunci când închiriază o mașină în Tunis,majoritatea utilizatorilor noștri optează pentru modelul Hyundai i10, care are un preț mediu de 25 €/zi. Al doilea cel mai popular model este Hyundai Accent și are un preț mediu de 26 €/zi. Utilizatorii noștri au găsit, însă, mașini Hyundai i10 de închiriat în Tunis începând de la 14 €/zi și Hyundai Accent, de la 15 €/zi.

Care companie Audi A4 în oferă spre închiriere mașini Tunis?

Dacă vrei să închiriezi o mașină Audi A4 în Tunis, Budget este cea mai populară companie de închirieri auto din oraș care oferă acest vehicul (precum și altele de tip De lux). Mașinile de închiriat Audi A4 în Tunis cu această companie au un preț mediu de 258 € pe zi.

Cum este vremea în Tunis, Tunisia în luna noiembrie?

În mod normal, temperatura în Tunis în luna noiembrie este 16 °C, iar valorilor precipitațiilor sunt 50 mm. Aceasta este o informație importantă pentru a știi când și ce fel de mașină să închiriezi astfel încât să fii cât mai bine pregătit.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în noiembrie?

În mod normal, vremea în Tunis în luna noiembrie nu ar trebui să influențeze foarte mult tipul de mașină. Utilizatorii momondo par să prefere anumite tipuri de mașini atunci când caută un vehicul anume pentru călătoria lor în Tunis. Călătorii interesați de închirierea ieftină a unei mașini în Tunis preferă, în general, mașinile mici. Acestea sunt, de cele mai multe ori, cele mai ieftine. Hyundai i10, Hyundai Accent și Ford Focus sunt exemple de mașini mici, disponibile pentru închirieri.

Este vremea în Tunis asemănătoare cu cea din restul regiunii Guvernoratul Tunis?

Dacă te interesează să închiriezi o mașină în Tunis, în luna noiembrie, pentru un roadtrip în zonele înconjurătoare, este important să știi că zona Guvernoratul Tunis are, în general, o temperatură de 16 °C și caz precipitații de 50 mm.


Începe să-ți planifici călătoria în Tunis