Mașini de închiriat Hertz în Oslo

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Oslo

Oslo, Norvegia
26 mai — 2 iun
Returnare în același loc
Oslo, Norvegia
Jo 26/5
Amiază
Jo 2/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat cu Hertz în Oslo, Oslo

Găsește-ți mașina perfectă de închiriat cu momondo

Mașini Mică

39 € - 68 €

Toate tipurile de mașini

39 € - 68 €

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mică de la Hertz în Oslo, Oslo este noiembrie, când prețul mediu este de 39 € pe zi. Acesta este un preț cu 13% mai ieftin decât media anuală de 45 €, percepută de Hertz pentru o mașină Mică în Oslo. În vreme ce noiembrie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, aprilie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în aprilie, în funcție de ziua în care rezervi.


Sucursale Oslo în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Oslo, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
9 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

9,5

Confort

9,0

Evaluare Generală

8,0

Preluare/Returnare

6,0

Valoare

8,5

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Oslo

Sucursalele agenției de închirieri auto Hertz din Oslo aplică proceduri de curățire în profunzime pentru a garanta siguranța ta și a personalului său în timpul pandemiei de COVID-19. Măsuri precum dezinfectarea zonelor atinse frecvent sau următoarea listă de precauții suplimentare, sunt doar câteva moduri prin care Hertz își manifestă angajamentul de a încetini răspândirea infecției în Oslo:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

41 € pe zi este cel mai ieftin preț pentru închirierea unei mașini de la Hertz în Oslo, în luna iunie. Totuși, vei vedea că prețul mediu de închirere pe zi cu Hertz este de aproximativ 41 € în luna iunie, iar cel pe săptămână este de 286 €. Aceste tarife se bazează pe prețurile din luna iunie a anului trecut, așa că este posibil să găsești chiar și oferte mai bune anul acesta.

Hertz oferă într-adevăr anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Oslo (deși ar putea percepe o taxă pentru anulările de ultim moment). Poți apela Hertz dacă vrei să afli mai multe despre politicile lor. Pentru o listă a numerelor lor de telefon, fă clic aici, apoi selectează fila Sucursale.

Conform datelor noastre, vehiculele de tip Economy sunt cele mai populare tipuri de mașină pentru cei care închiriază de la Oslo, în luna iunie. Conform prețurilor agenției Hertz din luna iunie a anului trecut, te poți aștepta la un preț mediu de 41 €/zi pentru închirierea unei vehicul tip Economy. Pentru luna iunie, utilizatorii noștri au găsit și prețuri de doar 41 €/zi, ceea ce înseamnă că ai putea găsi și tu prețuri similare pe momondo anul acesta.

Holbergsgaten 30 este cea mai populară sucursală a agenției Hertz dintre toate cele 9 locations pe care le are în Oslo. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 67% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu Hertz, au făcut-o din această sucursală în Holbergsgaten 30.