Mașini de închiriat Hertz în Copenhaga

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Copenhaga

Copenhaga, Danemarca
2 iun — 9 iun
Returnare în același loc
Copenhaga, Danemarca
Jo 2/6
Amiază
Jo 9/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Copenhaga în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Copenhaga, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

9,6

Confort

9,2

Evaluare Generală

9,2

Preluare/Returnare

8,8

Valoare

8,0

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Copenhaga

Fiecare sucursală Hertz din Copenhaga aplică proceduri de curățire în profunzime în timpul pandemiei de COVID-19 pentru a garanta siguranța clienților și personalului. Aceste precauții suplimentare includ dezinfectarea zonelor atinse frecvent, precum interiorul și exteriorul mașinilor de închirieri, și a spațiilor de preluare și predare a vehiculelor. Hertz a introdus și alte precauții în plus, printre care:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

Există 1 sucursală în Aeroportul Copenhaga. Adresa biroului de închirieri auto Hertz este Lufthavnsboulevarden 5.

Hertz oferă anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Copenhaga. Totuși, ți s-ar putea percepe o taxă dacă anulezi în ultimul moment. Pentru mai multe informații, îți recomandăm să apelezi Hertz. Poți găsi numerele de telefon ale agenției Hertz din zona Copenhaga aici, în fila Sucursale.

Vehiculele de tip Economy sunt cele mai populare închirieri ale agenției Hertz în Copenhaga, în timpul lunii iunie. În medie, acestea vor costa 17 € pe zi, în vreme cel prețul cel mai ieftin găsit în iunie a fost de 17 € pe zi.

Hertz are 4 sucursale de închirieri auto în Copenhaga. Conform datelor noastre, cea aflată la Lufthavnsboulevarden 5 este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 89% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la Hertz în Copenhaga au ales să o închirieze pe cea aflată la Lufthavnsboulevarden 5.