Mașini de închiriat BUCHBINDER în Budapesta

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu BUCHBINDER în Budapesta

Budapesta, Ungaria
27 mai — 3 iun
Returnare în același loc
Budapesta, Ungaria
Vi 27/5
Amiază
Vi 3/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Budapesta în BUCHBINDER

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto BUCHBINDER din Budapesta, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
3 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

8,0

Valoare

10,0

Informații despre mașini de închiriat cu BUCHBINDER în Budapesta

BUCHBINDER vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Budapesta se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Budapesta. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Da, BUCHBINDER are 1 sucursală în Aeroportul Budapesta Liszt Ferenc, a cărei adresă este T2 Terminál.

Vehiculele de tip Compact sunt cele mai populare închirieri ale agenției BUCHBINDER în Budapesta, în timpul lunii iunie. În medie, acestea vor costa 18 € pe zi, în vreme cel prețul cel mai ieftin găsit în iunie a fost de 17 € pe zi.

Cel mai ieftin tip de mașină de închiriat cu BUCHBINDER în Budapesta este Compact (18 €/zi, prețul mediu). Anul trecut, 67% dintre utilizatorii noștri care au închiriat o mașină de la BUCHBINDER au ales Compact, tocmai pentru costul său redus. De asemenea, Compact este cu 8% mai ieftin/ă decât cea mai scumpă mașină disponibilă la agenția BUCHBINDER , în Budapesta.

BUCHBINDER operează momentan în 4 sucursale în Budapesta. Cea mai populară dintre acestea se află la adresa: T2 Terminál. În ultimele 12 luni, 85% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu BUCHBINDER în Budapesta, și-au închiriat mașina din această sucursală.