Mașini de închiriat Europcar în Budapesta

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Europcar în Budapesta

Budapesta, Ungaria
2 iun — 9 iun
Returnare în același loc
Budapesta, Ungaria
Jo 2/6
Amiază
Jo 9/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Budapesta în Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Europcar din Budapesta, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Europcar în Budapesta

Fiecare sucursală Europcar din Budapesta aplică proceduri de curățire în profunzime în timpul pandemiei de COVID-19 pentru a garanta siguranța clienților și personalului. Aceste precauții suplimentare includ dezinfectarea zonelor atinse frecvent, precum interiorul și exteriorul mașinilor de închirieri, și a spațiilor de preluare și predare a vehiculelor. Europcar a introdus și alte precauții în plus, printre care:
• Politică de „Contact zero”, care garantează că, după dezinfectare, fiecare cheie a vehiculelor este pusă într-un plic închis

Da, Europcar are 1 sucursală în Aeroportul Budapesta Liszt Ferenc, a cărei adresă este Liszt Ferenc International Airport.

Europcar oferă într-adevăr anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Budapesta (deși ar putea percepe o taxă pentru anulările de ultim moment). Poți apela Europcar dacă vrei să afli mai multe despre politicile lor. Pentru o listă a numerelor lor de telefon, fă clic aici, apoi selectează fila Sucursale.

Europcar are în Budapesta 4 sucursale de închirieri auto. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară dintre acestea este cea aflată la adresa Liszt Ferenc International Airport. 82% dintre cei care au închiriat o mașină de la Europcar în Budapesta în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.