Mașini de închiriat Europcar în Budapesta

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Europcar în Budapesta

Budapesta, Ungaria
28 sept — 5 oct
Returnare în același loc
Budapesta, Ungaria
Jo 28/9
Amiază
Jo 5/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Budapesta în Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Europcar din Budapesta, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Europcar

4 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,0

Confort

6,0

Evaluare Generală

7,0

Preluare/Returnare

7,0

Valoare

6,0

Informații despre mașini de închiriat cu Europcar în Budapesta

Are Europcar o sucursală în Aeroportul Budapesta Liszt Ferenc?

Da, Europcar are 1 sucursală în Aeroportul Budapesta Liszt Ferenc, a cărei adresă este Liszt Ferenc International Airport.

Oferă Europcar anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Budapesta?

Europcar oferă într-adevăr anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Budapesta (deși ar putea percepe o taxă pentru anulările de ultim moment). Poți apela Europcar dacă vrei să afli mai multe despre politicile lor. Pentru o listă a numerelor lor de telefon, fă clic aici, apoi selectează fila Sucursale.

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la Europcar în Budapesta, în luna octombrie?

Cel mai popular tip de mașină de închiriat de la Europcar în Budapesta, în timpul lunii octombrie este Compact. Te poți aștepta la un preț de 47 € pe zi pentru Compact în octombrie, deși unii utilizatori au găsit și prețuri începând de la 47 € pe zi.

Câte sucursale de închirieri auto are Europcar în Budapesta?

Există 4 Europcar sucursale de închiriere de mașini în Budapesta. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară sucursală a Europcar din Budapesta se află la Erzsebet Ter 7-8. 44% dintre cei care au închiriat o mașină de la Europcar în Budapesta în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Budapesta?

Prețurile pentru mașini în Budapesta au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Budapesta?

92 de operatori pentru mașini în Budapesta există pe piață începând cu septembrie 2023.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Budapesta?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Budapesta. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Budapesta?

Pentru a închiria o mașină în Budapesta, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Economisește bani când rezervi mașini pe momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.