Mașini de închiriat FLIZZR în Budapesta

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu FLIZZR în Budapesta

Budapesta, Ungaria
24 mai — 31 mai
Returnare în același loc
Budapesta, Ungaria
Ma 24/5
Amiază
Ma 31/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Budapesta în FLIZZR

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto FLIZZR din Budapesta, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
7 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu FLIZZR în Budapesta

FLIZZR vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Budapesta se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Budapesta. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

FLIZZR are 1 sucursală în Aeroportul Budapesta Liszt Ferenc. Vei găsi agenția FLIZZR la adresa Budapest Liszt Ferenc Term. 2B.

În iunie, utilizatorii noștri care au închiriat o mașină de la FLIZZR în Budapesta au preferat o/un Economy. Dacă te interesează să rezervi un astfel de vehicul în această lună, așteaptă-te la un preț mediu de 21 €/zi și la unul minim de 21 €/zi. Ține minte că prețurile pot fluctua în funcție de timpul cu care rezervi în avans și de modelul de mașină pe care îl alegi.

FLIZZR are 7 sucursale de închirieri auto în Budapesta. Conform datelor noastre, cea aflată la Váci út 141 este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 56% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la FLIZZR în Budapesta au ales să o închirieze pe cea aflată la Váci út 141.