Mașini de închiriat GREEN MOTION în Zagreb

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu GREEN MOTION în Zagreb

Zagreb, Croaţia
23 mai — 30 mai
Returnare în același loc
Zagreb, Croaţia
Lu 23/5
Amiază
Lu 30/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Zagreb în GREEN MOTION

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto GREEN MOTION din Zagreb, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,6

Confort

7,3

Evaluare Generală

6,3

Preluare/Returnare

5,9

Valoare

5,9

Informații despre mașini de închiriat cu GREEN MOTION în Zagreb

GREEN MOTION vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Zagreb se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Zagreb. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Da, există 1 centru de închirieri auto GREEN MOTION în Aeroportul Zagreb Franjo Tuđman (Zagreb International Airport Ground Floor N°b5).

Dacă ai nevoie să închiriezi o mașină în Zagreb, în luna iunie, îți recomandăm să alegi un vehicul tip Mini, oferit de GREEN MOTION . Atunci când închirieri mașini tip Mini în iunie, te poți aștepta la un preț mediu de 38 € pe zi și la unul minim de 38 €. Să ai în vedere faptul că există și alte tipuri de mașini de închiriat de la GREEN MOTION , dar Mini este cea mai popoulară în rândul utilizatorilor noștri, în această perioadă a anului.

GREEN MOTION are 4 sucursale în Zagreb. Zagreb International Airport Ground Floor N°b5 este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 99% dintre cei care au rezervat o mașină în Zagreb de la GREEN MOTION , pe momondo, au mers la: Zagreb International Airport Ground Floor N°b5.