Mașini de închiriat Mack în Zagreb

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Mack în Zagreb

Zagreb, Croaţia
4 oct — 11 oct
Returnare în același loc
Zagreb, Croaţia
Mi 4/10
Amiază
Mi 11/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Zagreb în Mack

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Mack din Zagreb, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Mack

7 sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Mack în Zagreb

Are Mack o sucursală în Aeroportul Zagreb Franjo Tuđman?

Momentan, Mack are 1 sucursală în Aeroportul Zagreb Franjo Tuđman:
Zagreb Airport.

Câte sucursale de închirieri auto are Mack în Zagreb?

Mack operează momentan în 7 sucursale din Zagreb. Cea mai populară sucursală din Zagreb pe care Mack o are se află la adresa: Zagreb Airport. În ultimele 12 luni, 40% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu Mack în Zagreb, și-au închiriat mașina din sucursala Zagreb Airport.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Zagreb?

Prices for mașini in Zagreb refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Zagreb?

129 de operatori pentru mașini în Zagreb există pe piață începând cu septembrie 2023.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Zagreb?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Zagreb. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Zagreb?

Pentru a închiria o mașină în Zagreb, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Zagreb

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.