Găsește zboruri ieftine către Larnaca

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Ma 30/5
Ma 6/6

Oferte din partea a peste 900 de site-uri de călătorii.

Despre zborurile către Larnaca

Rezumat al prețurilor pentru zborurile către Larnaca, durata și companiile aeriene

Cel mai bun preț doar dus

41 €

Cel mai bun preț dus-întors

97 €

Cel mai rapid zbor

2h 10m

Operat de

5 companii aeriene
Cel mai ieftin zbor doar dus în Larnaca din România pe care l-am găsit în ultimele 72 de ore este 41 € (Iaşi - Larnaca).
Cel mai ieftin zbor dus-întors în Larnaca din România pe care l-am găsit în ultimele 72 de ore este 97 € (Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj - Larnaca).
Cel mai rapid zbor din România în Larnaca durează 2h 10m (Bucureşti Henri Coandă to Larnaca).
Zborurile în Larnaca sunt operate de 5 companii aeriene, printre care Austrian Airlines, Aegean Airlines și Ryanair.

Informații despre tendințe și zboruri către Larnaca

Vezi informații despre zborul către Larnaca pentru a-ți crea cel mai bun plan de călătorie.

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Larnaca?

Cea mai ieftină lună pentru a zbura în Larnaca din România este ianuarie. Zborurile, care costă în jur de 80 €, sunt mai ieftine în această perioadă de extra-sezon. Dacă nu poți călători în timpul lunii ianuarie, atunci rezervă zboruri în Larnaca din România pentru luna februarie. Zborurile către Larnaca în februarie, deși nu sunt la fel de ieftine ca cele din ianuarie, au totuși un preț mediu de 87 €.

Care este cel mai ieftin zbor către Larnaca?

Cea mai bună ofertă găsită pe momondo în ultimele două săptămâni a fost un zbor către Larnaca, cu plecare din Bucureşti, la 78 €. Acest preț este cu 51% mai ieftin decât majoritatea ofertelor la zborurile în Larnaca. Pentru a găsi cel mai mic preț în Larnaca, din zona ta, încearcă funcționalitatea momondo Ghid pentru prețul acestei rute.
Vezi prețurile pentru:

Care este cea mai ieftină zi pentru a zbura în Larnaca?

Datele noastre arată că duminică este cea mai ieftină zi pentru a zbura în Larnaca. Poți găsi bilete de avion pentru această zi la numai 86 €. Atunci când alegi să zbori într-o zi de miercuri, cea mai scumpă zi a săptămânii, te poți aștepta la prețuri în jur de 188 € pentru biletele de avion din România în Larnaca.

Care este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura în Larnaca?

Seara este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura în Larnaca din România. Căutând zboruri cu plecare seara, utilizatorii momondo au găsit prețuri de numai 64 €. Dimineața există cea mai mare cerere de zboruri către Larnaca, așa că prețurile costă în jur de 153 € pe bilet.

Cât timp durează zborul către Larnaca?

Timpul de zbor din România în Larnaca variază, dar dacă decolezi de pe Bucureşti Henri Coandă și aterizezi pe Larnaca (una dintre cele mai populare rute), atunci durata medie este 2h 10m. O altă rută populară din România în Larnaca este cea care pleacă din Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj și aterizează pe Larnaca, care durează aproximativ 2h 35m. Ia în calcul că escalele sau întârzierile decala acest timp de călătorie.

Cu cât timp înainte ar trebui să-mi rezerv zborul către Larnaca?

Cel mai bun moment pentru a-ți rezerva zborul în Larnaca este cu 60 zile în avans, când prețurile costă în jur de 152 €. Totuși, în ultimele 72 de ore, oamenii au găsit zboruri din România la prețuri de doar 148 €.

Cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Larnaca

Găsește cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Larnaca, plecând din orașul sau aeroportul care îți este cel mai aproape
Aeroportul Bucureşti Henri Coandă
Larnaca

CEL MAI IEFTIN TRASEU DIN Bucureşti CĂTRE Larnaca

Aeroportul Bucureşti Henri Coandă (OTP) către Paphos (PFO)

De obicei, zborurile către Larnaca din Bucureşti sunt mai ieftine atunci când zbori din Bucureşti Henri Coandă către Paphos, cu un preț mediu de 61 €

CEA MAI IEFTINĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE LARNACA DIN AEROPORTUL BUCUREŞTI HENRI COANDĂfebruarieCu 64% mai ieftinZborurile din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă către Larnaca costă în medie doar 47 € în februarie
CEA MAI SCUMPĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE LARNACA DIN AEROPORTUL BUCUREŞTI HENRI COANDĂAugustCu 52% mai scumpÎn August, un zbor către Larnaca din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă costă aproximativ 201 €
CEA MAI POPULARĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE LARNACA DIN AEROPORTUL BUCUREŞTI HENRI COANDĂAugust293% mai vizitatUtilizatorii momondo caută zboruri către Larnaca din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă în August mai des decât în orice altă lună

Întrebări frecvente despre zborul către Larnaca

Din punctul de vedere al temperaturii cel mai bine este să mergi în Cipru între lunile martie-mai. Atunci vei putea să te bucuri de soare fără să fie prea puternic și nu vor fi turiști atât de mulți.

Dacă vrei să îți petreci vacanța de vară acolo trebuie să știi că temperaturile sunt ridicate iar ploile sunt foarte rare. De asemenea, plajele vor fi destul de aglomerate.

Este cât se poate de posibil să găsești un aeroport de destinație alternativ și, posibil, mai ieftin în apropiere de Larnaca. Dacă plănuiești un zbor în Larnaca, ia în considerare să rezervi biletele de avion către Aeroportul Nicosia Ercan (la 30 km de centrul orașului Larnaca) sau Aeroportul Paphos (la 107 km de centrul orașului Larnaca).

În general, cel mai ieftin aeroport din apropiere de Larnaca este Aeroportul Paphos, cu un preț mediu de 159 €/persoană. Aceste prețuri variază, bineînțeles, în funcție de destinația de plecare a călătorilor. Cei care vor să economisească bani sunt sfătuiți să folosească funcționalitateaGhid pentru prețul acestei rute.


Oferte găsite pe momondo pentru zborurile către Larnaca

Vezi care sunt unele dintre cele mai bune prețuri găsite recent de utilizatorii momondo pentru zborurile din România în Larnaca
Mai multe companii aeriene
7 iun.
CLJ16:15Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj
2h 35m
LCA18:50Larnaca
10 iun.
LCA02:55Larnaca
7h 00m
1 escală
CLJ09:55Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj
Wizz Air Malta
10 iun.
CLJ02:10Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj
2h 35m
LCA04:45Larnaca
17 iun.
LCA11:10Larnaca
2h 45m
CLJ13:55Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj
Wizz Air Malta
6 iun.
CLJ02:10Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj
2h 35m
LCA04:45Larnaca
15 iun.
LCA16:25Larnaca
2h 45m
CLJ19:10Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj
Wizz Air Malta
10 iun.
CLJ02:10Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj
2h 35m
LCA04:45Larnaca
17 iun.
LCA11:10Larnaca
2h 45m
CLJ13:55Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj
Mai multe companii aeriene
6 iun.
CLJ02:10Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj
2h 35m
LCA04:45Larnaca
10 iun.
LCA02:55Larnaca
7h 00m
1 escală
CLJ09:55Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj
Mai multe companii aeriene
6 iun.
CLJ02:10Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj
2h 35m
LCA04:45Larnaca
15 iun.
LCA02:10Larnaca
7h 40m
1 escală
CLJ09:50Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj

Găsește cele mai ieftine zboruri doar dus în Larnaca

Dacă te interesează zborurile doar dus din România în Larnaca, vezi mai jos câteva dintre oferte noastre oferite de Aegean Airlines și Wizz Air Malta
Wizz Air Malta
12 iun.
IAS09:05Iaşi
2h 30m
LCA11:35Larnaca
Wizz Air Malta
10 iun.
OTP02:30Bucureşti Henri Coandă
2h 10m
LCA04:40Larnaca
Wizz Air Malta
18 iun.
OTP08:15Bucureşti Henri Coandă
2h 10m
LCA10:25Larnaca

Alte clase de cabină pentru zborurile către Larnaca

Explorează opțiunile alternative de cabină premium pentru zborul tău către Larnaca

Care companie aeriană zboară către Larnaca?

Iată o selecție a celor mai populare și mai ieftine companii aeriene pentru zborurile tale către Larnaca

În medie, 39 zboruri Aegean Airlines săptămânale se îndreaptă către Larnaca. Cele mai multe pleacă din Atena Internaţional cu destinația Larnaca, aceasta fiind cea mai populară rută Aegean Airlines în Larnaca. Prețurile variază în funcție de dată și de aeroportul Aegean Airlines de plecare; cel mai ieftin zbor către Larnaca, care a fost găsit în ultimele trei zile pe momondo a fost 98 €, cu plecare din Bucureşti Henri Coandă. Aegean Airlines este compania aeriană cea mai populară pe momondo pentru această rută, cu o notă de 8,4/10 din partea a 95 utilizatori.

O altă alegere populară pentru zborurile în Larnaca este Wizz Air (7,1/10, din partea a 272 de evaluări). Cele mai multe zboruri Wizz Air care aterizează în Larnaca decolează de pe Yerevan, dar există 6 zboruri cu destinația Larnaca cu plecare din diverse puncte de pe tot globul, dar, între care, prețurile variază semnificativ. Cea mai bună ofertă Wizz Air găsită pe momondo săptămâna aceasta a fost 33 € (Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj - Larnaca, dus-întors).


Rute populare către Larnaca

Cele mai frecvente căutări de zboruri către Larnaca, împreună cu cele mai mici prețuri și cele mai scurte durate de zbor
Zboruri din Bucureşti către Larnaca
Cel mai rapid zbor2h 10m
Cel mai ieftin108 €
Zboruri din Cluj-Napoca către Larnaca
Cel mai rapid zbor2h 35m
Cel mai ieftin111 €
Zboruri din Iași către Larnaca
Cel mai rapid zbor2h 25m
Cel mai ieftin160 €
Zboruri din Timișoara către Larnaca
Cel mai rapid zbor10h 15m
Cel mai ieftin308 €

Cum să călătorești în Larnaca

De la Aeroportul Larnaca poți lua un autobuz către multe zone din Cipru, inclusiv către Larnaca. Poți folosi și taxi-ul, având în vedere că distanța este relativ mică (aprox 8 km).


Începe să-ți planifici călătoria în Larnaca


Cele mai bune lucruri de făcut și văzut în Larnaca

Dacă vrei să vizitezi Cipru, probabil te-ai gândit deja la câteva plaje pe care vrei să le vezi. Îți recomandăm să nu ratezi Golful Fig Tree, Laguna Albastră sau Golful Konnos.

De asemenea, vei vedea una dintre cele mai albe plaje în Landa Beach și priveliști superbe în Cape Greco sau Castelul Sf.Hilarion.

Dacă vrei să cunoști puțin din istoria locului, atunci trebuie să vezi parcul arheologic Kato Pophos, Castelul Kyrenia, Salamis (Famagusta) sau „Casa lui Dionysos”.

Pentru o bere bună sau mâncare delicioasă, încearcă Aphrodites Rock Brewer Company. Apoi mergi iar la plajă.

`

Zboruri către alte orașe din Cipru

Ți-ai pierdut interesul pentru Larnaca? Aruncă o privire peste zborurile către alte orașe din Cipru

De ce să folosești momondo?

Pentru a găsi biletul de avion care se potrivește cel mai bine nevoilor tale, momondo strânge o mulțime de rezultate din partea a diferite companii aeriene și agenți; tu poți folosi apoi recomandările și filtrele noastre pentru a găsi și rezerva zborul în Larnaca care te interesează.

Da, momondo îți permite să selectezi zboruri în Larnaca care să aibă această politică.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Călătorii flexibile
momondo îți înțelege nevoia de flexibilitate și de aceea îți punem la dispoziție un filtru special pentru zborurile care nu percep taxe de modificare.
Sfaturi de la experți
Informații bazate pe date și redactate pentru a te ajuta să găsești cel mai bun zbor (de la cel mai ieftin moment de zbor al zilei la intervalul cu care să rezervi în avans).
Alerte de preț
Urmărește prețul rutei de zbor preferate și primește alerte atunci când apar modificări.