Mașini de închiriat Sunnycars în Antalya

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Sunnycars în Antalya

Antalya, Turcia
30 mai — 6 iun
Returnare în același loc
Antalya, Turcia
Lu 30/5
Amiază
Lu 6/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Antalya în Sunnycars

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Sunnycars din Antalya, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
8 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Sunnycars în Antalya

Sunnycars vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Antalya se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Antalya. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Sunnycars are 3 sucursale în Aeroportul Antalya. Vei găsi agenția Sunnycars la adresele International Arrivals Terminal 1, Domestic Arrivals Terminal și respectiv International Arrivals Terminal 2.

Pinarli Cihadiye Mah Cumhuriyet Caddesi 8 este cea mai populară sucursală a agenției Sunnycars dintre toate cele 8 locations pe care le are în Antalya. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 71% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu Sunnycars, au făcut-o din această sucursală în Pinarli Cihadiye Mah Cumhuriyet Caddesi 8.