Găsește cele mai ieftine zboruri către Antalya

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Ma 27/7
Ma 3/8

Cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Antalya

Găsește cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Antalya, plecând din orașul sau aeroportul care îți este cel mai aproape
Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Antalya

CEL MAI IEFTIN TRASEU DIN Bucureşti CĂTRE Antalya

Bucureşti Aeroportul Henri Coandă (OTP) către Denizli (DNZ)

De obicei, zborurile către Antalya din Bucureşti sunt mai ieftine atunci când zbori din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă către Denizli Cardak, cu un preț mediu de 905 lei

CEA MAI IEFTINĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE ANTALYA DIN BUCUREŞTI AEROPORTUL HENRI COANDĂnoiembrieCu 25% mai ieftinZborurile din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă către Antalya costă în medie doar 722 lei în noiembrie
CEA MAI SCUMPĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE ANTALYA DIN BUCUREŞTI AEROPORTUL HENRI COANDĂdecembrieCu 10% mai scumpÎn decembrie, un zbor către Antalya din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă costă aproximativ 1.052 lei
CEA MAI POPULARĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE ANTALYA DIN BUCUREŞTI AEROPORTUL HENRI COANDĂseptembrie359% mai vizitatUtilizatorii momondo caută zboruri către Antalya din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă în septembrie mai des decât în orice altă lună

Care este cel mai bun moment pentru a zbura către Antalya?

Poziționată pe Coasta Mediteranei, la poalele munților Taurus, Antalya este stațiunea turistică cea mai mare a Turciei. Întrucât are deschidere la Marea Mediterană furnizorii servicilor turistice atrag an de an și mai mulți vizitatori cu cele mai bune pachete turistice dintre orașele mediterane, majoritatea all inclusive, stațiunea câștigând anual premiul Golden Apple.

Plajele curate, hotelurile de lux și mâncarea delicioasă sunt printre motivele principale ce i-au câștigat stațiunii această popularitate, însă zona o să vă surprindă cu istoria sa, activitatea culturală și arhitectura bine conservată.

Vara este destul de călduroasă, câteodată caniculară, însă vremea este blândă și caldă tot timpul anului. Perioadele Mai-Iunie și Septembrie-Octombrie v-ar oferi o vreme perfectă pentru plajă, plimbări și cine romantice în aer liber.

 • Care este cel mai ieftin zbor către Antalya?

  În ultimele două săptămâni utilizatorii au rezervat oferte către Antalya, cu 216 lei/persoană (care este cu 84% mai ieftin decât prețul mediu către Antalya). Pentru a găsi cel mai mic preț, din zona ta, folosește funcționalitatea momondo Ghid pentru prețul acestei rute.

 • Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Antalya?

  Luna noiembrie este, în medie, cea mai ieftină pentru a zbura în Antalya din România, majoritatea prețurilor fiind de doar 781 lei. Dacă nu poți călători în timpul lunii noiembrie, atunci rezervă zboruri în Antalya din România pentru luna martie. Zborurile către Antalya în martie, deși nu sunt la fel de ieftine ca cele din noiembrie, au totuși un preț mediu de 802 lei.

 • Cu cât timp înainte ar trebui să-mi rezerv zborul către Antalya?

  Cel mai bun moment pentru a-ți rezerva zborul din România în România este cu 41 zile înainte, atunci când prețurile costă, aproximativ, 957 lei. Ține minte că poți găsi zboruri ieftine către Antalya și în afara acestui interval. De fapt, utilizatorii momondo au găsit recent zboruri din România în Antalya, la 656 lei.

 • Care este cea mai ieftină zi pentru a zbura în Antalya?

  Cea mai ieftină zi pentru plecarea ta în Antalya este miercuri, atunci când pot fi găsite bilete de avion la numai 967 lei. Acest lucru se datorează faptului că există o cerere mai mică pentru zborurile din această zi a săptămânii. Asigură-te că nu îți rezervi plecarea într-o zi de duminică, deoarece prețurile tind să fie mai scumpe decât de obicei. Conform datelor noastre, prețul mediu al biletului de avion către Antalya, într-o zi de duminică, este de 1.013 lei.

 • Care este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura în Antalya?

  Cu prețuri la biletele de avion de numai 875 lei, după-amiaza este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura din România în Antalya. Zborul în Antalya după-amiaza este ideal datorită orelor puțin aglomerate de călătorie. La capătul opus, cel mai scump moment al zilei pentru a zbura către Antalya este seara, când prețurile costă în jur de 1.062 lei.

 • Există și alte opțiuni de aeroporturi în apropiere de Antalya?

  Este cât se poate de posibil să găsești un aeroport de destinație alternativ și, posibil, mai ieftin în apropiere de Antalya. Dacă plănuiești un zbor în Antalya, ia în considerare să rezervi biletele de avion către Aeroportul Isparta (la 111 km de centrul orașului Antalya), Aeroportul Denizli Cardak (la 133 km de centrul orașului Antalya) sau Aeroportul Gazipaşa (la 156 km de centrul orașului Antalya).

 • Există o alternativă mai ieftină pentru zborul în Antalya?

  În general, cel mai ieftin aeroport din apropiere de Antalya este Aeroportul Gazipaşa, cu un preț mediu de 1.135 lei/persoană. Aceste prețuri variază, bineînțeles, în funcție de destinația de plecare a călătorilor. Cei care vor să economisească bani sunt sfătuiți să folosească funcționalitateaGhid pentru prețul acestei rute.


Oferte găsite pe momondo pentru zborurile către Antalya

Vezi care sunt unele dintre cele mai bune prețuri găsite recent de utilizatorii momondo pentru zborurile din România în Antalya
Companii aeriene multiple
6 sept.
OTP08:50Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
3h 45m
1 escală
AYT12:35Antalya
11 sept.
AYT17:45Antalya
16h 20m
1 escală
OTP10:05Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Pegasus Airlines
6 aug.
OTP09:00Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
7h 15m
1 escală
AYT16:15Antalya
12 aug.
AYT18:50Antalya
13h 30m
1 escală
OTP08:20Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Companii aeriene multiple
6 aug.
OTP09:00Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
3h 35m
1 escală
AYT12:35Antalya
13 aug.
AYT01:15Antalya
7h 05m
1 escală
OTP08:20Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Pegasus Airlines
6 aug.
OTP09:00Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
7h 15m
1 escală
AYT16:15Antalya
15 aug.
AYT03:35Antalya
8h 35m
1 escală
OTP12:10Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Companii aeriene multiple
27 aug.
OTP09:00Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
5h 35m
1 escală
AYT14:35Antalya
7 sept.
AYT17:45Antalya
21h 05m
1 escală
OTP14:50Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Pegasus Airlines
8 aug.
OTP12:50Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
4h 30m
1 escală
AYT17:20Antalya
12 aug.
AYT18:50Antalya
13h 30m
1 escală
OTP08:20Bucureşti Aeroportul Henri Coandă

Găsește cele mai ieftine zboruri doar dus în Antalya

Dacă te interesează zborurile doar dus din România în Antalya, vezi mai jos câteva dintre oferte noastre oferită de Pegasus Airlines
Companii aeriene multiple
15 sept.
OTP09:55Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
20h 15m
2 de escale
AYT06:10Antalya
Pegasus Airlines
6 aug.
OTP09:00Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
5h 35m
1 escală
AYT14:35Antalya
Companii aeriene multiple
15 sept.
OTP02:40Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
27h 30m
2 de escale
AYT06:10Antalya

Aeroporturi în apropiere de Antalya

Mai jos poți vedea toate aeroporturile din Antalya, împreună cu distanța față de centrul orașului

Între centrul orașului și aeroport sunt 16 km pe care îi puteți parcurge în 20 de minute, în cazul în care veți opta să închiriați o mașină direct din aeroport.

Transportul public vă oferă liniile 600 (la fiecare jumătate de oră) și 800 (la un interval de două ore) pentru a parcurge această distanță.

Zona aeroportului include și o autogară ce servește drept cap de linie pentru numeroase trasee către alte destinații din țară.

Tot aici, se găsesc și autobuze deținute de unele companii aeriene cu scopul de a vă transporta la destinația dumneavoastră, stabilită anterior.

Tariful unei curse cu un taxi către centru este de aproximativ 20€.


Rute populare către Antalya

Cele mai frecvente căutări de zboruri către Antalya, împreună cu cele mai mici prețuri și cele mai scurte durate de zbor
Zboruri din Bucureşti către Antalya
Cel mai scurt timp de zbor1h 55m
Cel mai ieftin702 lei
Zboruri din Timișoara către Antalya
Cel mai scurt timp de zbor8h 35m
Cel mai ieftin990 lei

Începe să-ți planifici călătoria în Antalya


Obiective Turistice

Credeți că v-ați plictisi într-o stațiune inclusă în top 5 cele mai vizitate destinații ale lumii?

Perla litoralului Turciei, mângâiată de soare mai mult de 300 de zile pe an, ocrotită de mare și de munți, acoperă majoritatea cerințelor în materie de turism.
Pe lângă cele două extreme simbolice stațiunii, veți întâlni aici parcuri naturale, cascade, muzee și turnuri.
Gastronomia locală este un adevărat magnet pentru turiști, mai ales în pachetele all inclusive. Fructele de mare și carnea de miel sunt cele mai căutate delicatese, datorită mirodeniilor cu care sunt preparate.
Pe parcursul anului sunt organizate numeroase festivaluri de film, muzică sau dans precum Festivalul de Film Antalya Golden Orange, Festivalul International de Film Eurasia, Festivalul International Mediteranean de Muzica, Festivalul International de Muzica Folk, Festivalul International de Opera si Balet Aspendos, Festivalul de Dansuri. Toate aceste evenimente sunt organizate în principal de localnici, pasionați de cultură și diversitate.

Portul orașului, o altă cale de acces către oraș, este decorat de ambarcațiuni, de la cele tradiționale până la cele mai luxoase. Aici se pot practica sporturi de apă, disponibile oricărui turist, indiferent de experiență.