Mașini de închiriat SURPRICE CAR RENTAL în Tirana

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu SURPRICE CAR RENTAL în Tirana

Tirana, Albania
27 mai — 3 iun
Returnare în același loc
Tirana, Albania
Vi 27/5
Amiază
Vi 3/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Tirana în SURPRICE CAR RENTAL

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto SURPRICE CAR RENTAL din Tirana, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
9 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,0

Confort

7,0

Evaluare Generală

5,0

Preluare/Returnare

5,0

Valoare

6,0

Informații despre mașini de închiriat cu SURPRICE CAR RENTAL în Tirana

SURPRICE CAR RENTAL vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Tirana se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Tirana. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Da, SURPRICE CAR RENTAL are 1 sucursală în Aeroportul Tirana Rinas, a cărei adresă este Tirana Int Airport.

Cel mai popular tip de mașină de închiriat de la SURPRICE CAR RENTAL în Tirana, în timpul lunii iunie este Economy. Te poți aștepta la un preț de 35 € pe zi, deși unii utilizatori au găsit și prețuri începând de la 35 € pe zi.

Tirana Int Airport este cea mai populară sucursală a agenției SURPRICE CAR RENTAL dintre toate cele 9 locations pe care le are în Tirana. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 81% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu SURPRICE CAR RENTAL , au făcut-o din această sucursală în Tirana Int Airport.