Mașini de închiriat Enterprise în Tirana

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Enterprise în Tirana

Tirana, Albania
26 mai — 2 iun
Returnare în același loc
Tirana, Albania
Jo 26/5
Amiază
Jo 2/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Tirana în Enterprise

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Enterprise din Tirana, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

2,0

Confort

2,0

Evaluare Generală

2,0

Preluare/Returnare

2,0

Valoare

2,0

Informații despre mașini de închiriat cu Enterprise în Tirana

Sucursalele agenției de închirieri auto Enterprise din Tirana aplică proceduri de curățire în profunzime pentru a garanta siguranța ta și a personalului său în timpul pandemiei de COVID-19. Măsuri precum dezinfectarea zonelor atinse frecvent sau următoarea listă de precauții suplimentare, sunt doar câteva moduri prin care Enterprise își manifestă angajamentul de a încetini răspândirea infecției în Tirana:
• Închirieri fără contact, pentru a asigura distanțarea socială
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Curățire profundă în autobuzele de transfer
• Promisiunea de curățare completă
• Instruire exhaustivă a personalului

Da, Enterprise are 1 sucursală în Aeroportul Tirana Rinas, a cărei adresă este Airport Terminal.

Da, Enterprise oferă anulare gratuită pentru mașinile de închiriat din Tirana. Totuși, ar putea exista o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă ai întrebări legate de taxele și politicile de anulare, îți recomandăm să suni agenția Enterprise, la una din sucursalele lor din Tirana. Fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon din fila Sucursale.

Enterprise are 4 sucursale de închirieri auto în Tirana. Conform datelor noastre, cea aflată la Airport Terminal este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 69% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la Enterprise în Tirana au ales să o închirieze pe cea aflată la Airport Terminal.