Mașini de închiriat în Riga, în Riga Region

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Riga, în Riga Region? Caută aici!

Riga, Letonia
8 iul — 15 iul
Returnare în același loc
Riga, Letonia
Vi 8/7
Amiază
Vi 15/7
Amiază
Vârsta șoferului:

Registru agenții de închirieri auto din Riga

Principalii furnizori de închirieri auto din Riga, în Riga Region
3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

5,9

Confort

5,9

Evaluare Generală

1,9

Preluare/Returnare

1,9

Valoare

7,9
8 sucursale
7 sucursale
7 sucursale
6 sucursale
5 sucursale
4 sucursale
4 sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Riga

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Riga

Tipuri populare de mașini

Economy, Mini, Compact

Cel mai popular model

Volkswagen Polo
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Riga au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Economy, Mini, Compact.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Riga a fost, în ultimele zile, Volkswagen Polo. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Toyota Yaris.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Riga

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Riga

Cum conduci cu o mașină închiriată în Riga - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Riga și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Atunci când închiriezi o mașină în Riga, te poți aștepta ca majoritatea companiilor de închirieri auto să nu impună taxă de anulare a rezervării. Te rugăm să ai în vedere faptul că momondo nu stabilește aceste politici de anulare, ci te ajută să găsești oferte grozave la mașini în Riga. Asigură-te că verifici politica de anulare atunci faci o căutare.

Dacă nu este altfel precizat prin semnele de circulație, limita de viteză din Riga este de 50 km/h. Riga are o limită de viteză diferită pentru zonele de periferie, de 90 km/h, care trebuie respectată cu strictețe. Dacă urmează să călătorești pe autostrăzile din Riga, să ai în vedere limita pentru acestea: 110 km/h.

Cei care caută o mașină de închiriat în Riga în timpul lunii iulie ar trebui să se aștepte la temperaturi de aproximativ 17 °C și la precipitații de 70 mm. Aceste informații pot fi utile pentru a alege tipul de mașină dorit.

Temperatura în Riga Region în timpul lunii iulie este de obicei 17 °C cu precipitații preconizate de 70 mm pe parcursul lunii. Cei care doresc să închirieze o mașină și să plece din Riga într-o excursie în zona înconjurătoare ar trebui să ia în considerare aceste informații.


Începe să-ți planifici călătoria în Riga


De ce să folosești Momondo?

Rezervarea unei mașini în Riga prin momondo te poate ajuta să economisești timp și bani. momondo îți pune la dispoziție o gama variată de opțiuni și mașini, în urmă căutării pe care o face prin mii de website-uri și sucursale specializate, ajutându-te astfel să iei cea mai bună decizie pentru călătoria ta.

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Riga, ajutându-se să filtrezi rezultatele în funcție de preț, capacitate, caracteristici ale mașinii, sucursala de preluare, de predare și multe altele.

Da, momondo îți permite să sortezi companiile de închirieri auto din Riga în funcție de politica de anulare gratuită.

Da, trebuie doar să selectezi filtrul dedicat politicii privind combustibilul, după ce realizezi o căutare de închirieri auto în Riga pe momondo.

Da, pe momondo poți căuta mașini de închiriat în Riga care au opțiunea de curățare în profunzime.

Da, pe momondo poți găsi mașini de închiriat în Riga cu kilometraj nelimitat.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.