Mașini de închiriat CarWiz în Riga

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu CarWiz în Riga

Riga, Letonia
7 oct — 14 oct
Returnare în același loc
Riga, Letonia
Sâ 7/10
Amiază
Sâ 14/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Riga în CarWiz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto CarWiz din Riga, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

CarWiz

4 sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu CarWiz în Riga

Are CarWiz o sucursală în Aeroportul Riga Intl?

Există 1 sucursală în Aeroportul Riga Intl. Adresa biroului de închirieri auto CarWiz este 125, Kārļa Ulmaņa Gatve.

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la CarWiz în Riga, în luna octombrie?

În octombrie, utilizatorii noștri care au închiriat o mașină de la CarWiz în Riga au preferat o mașină Economy. Dacă dorești să rezervi un vehicul Economy în această lună, așteaptă-te la un preț mediu de 29 €/zi și la unul minim de 29 €/zi. Ține minte că prețurile pot fluctua în funcție de timpul cu care rezervi în avans și de modelul de mașină pe care îl alegi.

Câte sucursale de închirieri auto are CarWiz în Riga?

125, Kārļa Ulmaņa Gatve este cea mai populară sucursală a agenției CarWiz dintre 5 sucursale pe care le are în Riga. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 93% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu CarWiz, au făcut-o din această sucursală în 125, Kārļa Ulmaņa Gatve.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Riga?

Prices for mașini in Riga are refreshed on a daily basis.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Riga?

Numărul de operatori disponibili pentru mașini în Riga este de 108 (de la septembrie 2023).

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Riga?

În diferite țări, inclusiv în Riga, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Riga?

Toți șoferii trebuie să aibă un permis de conducere complet valabil atunci când închiriază o mașină în Riga. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Riga

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.

Economisește bani când rezervi mașini pe momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.