Mașini de închiriat în Mauritius

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în în Mauritius? Caută aici!

Port Louis, Mauritius
9 feb — 16 feb
Returnare în același loc
Port Louis, Mauritius
Jo 9/2
Amiază
Jo 16/2
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat în Mauritius găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Mauritius

Mașini Mică

22 € - 40 €

Toate tipurile de mașini

22 € - 53 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Mauritius este 20 €. aprilie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 0% mai ieftin decât în restul anului - doar 22 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 5% mai ieftin decât media în Mauritius. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Mauritius poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Găsește atracții populare în apropiere de locul de preluare a mașinii închiriate

Vizitează aceste obiective obligatoriu de văzut, plasate în apropierea sucursalelor de închirieri auto din Mauritius.

Atracții în apropiere:

Flic-en-Flac Beach37,1 km

Atracții în apropiere:

Flic-en-Flac Beach628,7 km

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Mauritius

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Mauritius

Car rental in Mauritius

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Mauritius și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Conform datelor noastre, MauriConnect este cea mai ieftină agenție de închirieri auto din Mauritius. Utilizatorii care au închiriat o mașină cu MauriConnect s-au bucurat adesea de prețuri sub media zilnică națională din 42 €. Depinzând de orașul pe care îl vizitezi, de tipul mașinii care te interesează și de perioada de închirere, cu MauriConnect ai putea găsit prețuri de până la 42 € pe zi.

Dacă plănuiești să călătorești în Mauritius și să închiriezi o mașină, reține că 1First Car Rental este agenția de închirieri auto cu cele mai multe sucursale. Este foarte probabil să găsești una dintre cele 49de birouri ale agenției, fie în aeroportul de destinație, fie în centrul orașului. Dacă nu te-ai hotărât încă asupra orașului pe care vrei să-l vizitezi, află că Port Louis este cea mai populară destinație în acest moment. De asemenea, în Port Louis există 2 centre 1First Car Rental.

Ești obligat prin lege să conduci pe partea stânga atunci când vizitezi Mauritius. Nerespectarea acestei reguli poate conduce la amenzi, accidente rutiere sau la ambele.

Mauritius a ocupat locul 39 din 137 țări evaluate pentru calitatea drumurilor în 2019. Pe o scară de la 1 to 7, Mauritius a primit o notă de 4,8. Totuși, condițiile de calitate ale drumurilor din Mauritius pot varia în funcție de zona țării pe care plănuiești să o vizitezi.

2,38 mg/l este limita legală de alcool în sânge în Mauritius. Pentru orice valoare mai ridicată se consideră condus sub influența alcoolului și poate conduce la amendă, suspendarea permisului sau alte penalități. Dacă ai sub 18 ani (vârsta legală pentru consumul de alcool în Mauritius), ai putea fi supus unor penalități foarte stricte dacă ești prins bând și conducând. Reține faptul că, indiferent de vârstă, nu este niciodată o idee bună să conduci sub influența alcoolului.

Cei care călătoresc în Mauritius și închiriază o mașină optează de obicei pentru Economy. Acest lucru se poate datora condițiilor climatice din timpul șederii lor, activităților planificate sau bugetului lor. În ultimele 30 de zile 42% dintre utilizatori au închiriat Economy pentru călătoria lor în Mauritius, la un preț mediu de 23 € pe zi.

Săptămâna trecută, benzina avea un preț mediu de 1,54 € pe litru în Mauritius. În comparație, Kuweit are în prezent cel mai scăzut preț mediu pentru benzină: doar 0,32 € pe litru. Dacă plănuiești să vizitezi și Hong Kong, ia în calcul faptul că aici vei plăti cel mai mult pentru benzină: 2,71 € pe litru.


Mașini de închiriat în orașele populare din Mauritius

Compară prețurile mașinilor de închiriat din cele mai populare orașe din Mauritius

Începe să-ți planifici călătoria în Mauritius


De ce să folosești Momondo?

momondo găsește și compară mii de website-uri specializate în mașini de închiriat, pentru a-ți afișa cea mai bună selecție de politici și mașini de închiriat în Mauritius. În plus, folosirea motorului de căutare momondo este rapidă și gratuită.

Prin faptul că îți permite să reduci numărul de rezultatele folosind numeroase filtre, momondo te ajută să găsești cu ușurință mașina ideală de închiriat în Mauritius. Poți filtra opțiunile în funcție de preț, tipul mașinii, amplasarea sucursalelor și multe altele.

Da, pe momondo poți să sortezi companiile de închirieri auto din Mauritius în funcție de politica de anulare gratuită.

Politicile privind combustibilul pot fi menționate în mod express pe momondo, cu ajutorul filtrelor care te ajută să îți cauți exact mașina care te interesează în Mauritius.

Da, momondo îți poate afișa ofertele la mașinile de închiriat din Mauritius care includ curățare în profunzime.

Da, există mașini de închiriat în Mauritius cu opțiunea de kilometraj nelimitat, pe care le poți găsi pe momondo.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.