Mașini de închiriat Hertz în Malmö

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Malmö

Malmö, Suedia
11 oct — 18 oct
Returnare în același loc
Malmö, Suedia
Mi 11/10
Amiază
Mi 18/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat cu Hertz în Malmö, Skåne län

Găsește-ți mașina perfectă de închiriat cu momondo

Mașini Mică

21 € - 52 €

Toate tipurile de mașini

28 € - 95 €

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mică de la Hertz în Malmö, Skåne län este ianuarie, când prețul mediu este de 21 € pe zi. Acesta este un preț cu 45% mai ieftin decât media anuală de 38 €, percepută de Hertz pentru o mașină Mică în Malmö. În vreme ce ianuarie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, August este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în August, în funcție de ziua în care rezervi.


Sucursale Malmö în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Malmö, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Hertz

5 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,0

Confort

6,0

Evaluare Generală

5,0

Preluare/Returnare

4,0

Valoare

5,0

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Malmö

Oferă Hertz anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Malmö?

Da, Hertz oferă anulare gratuită pentru mașinile de închiriat din Malmö. Totuși, ar putea exista o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă ai întrebări legate de taxele și politicile de anulare, îți recomandăm să suni agenția Hertz, la una din sucursalele lor din Malmö. Fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon din fila Sucursale.

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la Hertz în Malmö, în luna noiembrie?

Dacă ai nevoie să închiriezi o mașină în Malmö, în luna noiembrie, îți recomandăm să alegi un vehicul tip Intermediar, oferit de Hertz. Atunci când închirieri mașini de tipul Intermediar în noiembrie, te poți aștepta la un preț mediu de 30 € pe zi și la unul minim de 30 €. Să ai în vedere faptul că există și alte tipuri de mașini de închiriat de la Hertz, dar Intermediar este cea mai popoulară în rândul utilizatorilor noștri, în această perioadă a anului.

Câte sucursale de închirieri auto are Hertz în Malmö?

Hertz are 6sucursale de închirieri auto în Malmö. Conform datelor noastre, cea aflată la Sturup Airport este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 48% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la Hertz în Malmö au ales să o închirieze de la Hertz, aflată la Sturup Airport.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Malmö?

Prices for mașini in Malmö are refreshed on a daily basis.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Malmö?

Începând cu octombrie 2023, ai la dispoziție 45 de operatori pentru mașini în Malmö.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Malmö?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Malmö. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Malmö?

Pentru a închiria o mașină în Malmö, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de la Hertz în alte orașe din Suedia


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Malmö

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.