Mașini de închiriat Hertz în Malmö

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Malmö

Malmö, Suedia
24 mai — 31 mai
Returnare în același loc
Malmö, Suedia
Ma 24/5
Amiază
Ma 31/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Malmö în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Malmö, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
5 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

4,6

Confort

4,6

Evaluare Generală

4,0

Preluare/Returnare

3,3

Valoare

4,0

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Malmö

Hertz și-au intensificat metodele de curățire în sucursalele din Malmö pentru a preveni răspândirea COVID-19 în rândul clienților și a personalului. Aceste eforturi includ dezinfectarea interioarelor vehiculelor (volan și bord), exterioarelor (mânere și chei) și a altor suprafețe atinse frecvent. De asemenea, Hertz are următoarele politici suplimentare de sănătate și siguranță:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

Da, Hertz oferă anulare gratuită pentru mașinile de închiriat din Malmö. Totuși, ar putea exista o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă ai întrebări legate de taxele și politicile de anulare, îți recomandăm să suni agenția Hertz, la una din sucursalele lor din Malmö. Fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon din fila Sucursale.

Dacă ai nevoie să închiriezi o mașină în Malmö, în luna iunie, îți recomandăm să alegi un vehicul tip Compact, oferit de Hertz. Atunci când închirieri mașini tip Compact în iunie, te poți aștepta la un preț mediu de 43 € pe zi și la unul minim de 43 €. Să ai în vedere faptul că există și alte tipuri de mașini de închiriat de la Hertz, dar Compact este cea mai popoulară în rândul utilizatorilor noștri, în această perioadă a anului.

Hertz are 6 sucursale de închirieri auto în Malmö. Conform datelor noastre, cea aflată la Sturup Airport este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 41% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la Hertz în Malmö au ales să o închirieze pe cea aflată la Sturup Airport.