Mașini de închiriat Hertz în Dublin

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Dublin

Dublin, Republica Irlanda
31 mai — 7 iun
Returnare în același loc
Dublin, Republica Irlanda
Ma 31/5
Amiază
Ma 7/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Dublin în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Dublin, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
5 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,2

Confort

6,7

Evaluare Generală

5,4

Preluare/Returnare

5,9

Valoare

4,9

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Dublin

Hertz și-au intensificat metodele de curățire în sucursalele din Dublin pentru a preveni răspândirea COVID-19 în rândul clienților și a personalului. Aceste eforturi includ dezinfectarea interioarelor vehiculelor (volan și bord), exterioarelor (mânere și chei) și a altor suprafețe atinse frecvent. De asemenea, Hertz are următoarele politici suplimentare de sănătate și siguranță:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

Hertz are 1 sucursală în Aeroportul Dublin. Vei găsi agenția Hertz la adresa Dublin Airport T1/T2.

Da, Hertz oferă anulare gratuită pentru mașinile de închiriat din Dublin. Totuși, ar putea exista o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă ai întrebări legate de taxele și politicile de anulare, îți recomandăm să suni agenția Hertz, la una din sucursalele lor din Dublin. Fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon din fila Sucursale.

Vehiculele de tip Mini sunt cele mai populare închirieri ale agenției Hertz în Dublin, în timpul lunii iunie. În medie, acestea vor costa 52 € pe zi, în vreme cel prețul cel mai ieftin găsit în iunie a fost de 52 € pe zi.

Hertz operează momentan în 5 sucursale în Dublin. Cea mai populară dintre acestea se află la adresa: Dublin Airport T1/T2. În ultimele 12 luni, 67% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu Hertz în Dublin, și-au închiriat mașina din această sucursală.