Mașini de închiriat Avis în Dublin

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Avis în Dublin

Dublin, Republica Irlanda
31 mai — 7 iun
Returnare în același loc
Dublin, Republica Irlanda
Ma 31/5
Amiază
Ma 7/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Dublin în Avis

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Avis din Dublin, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,3

Confort

5,5

Evaluare Generală

5,0

Preluare/Returnare

5,0

Valoare

4,8

Informații despre mașini de închiriat cu Avis în Dublin

Metodele de curățire în profunzime, precum dezinfectarea interioarelor și exterioarelor tuturor vehiculelor care se închiriază cu Avis sunt doar câteva dintre măsurile puse în practică în timpul pandemiei COVID-19. Pentru a se asigura că personalul și clienții săi din Dublin se simt în siguranță, Avis a mai adoptat și alte politici suplimentare:
• Mănuși de unică folosință și dezinfectant de mâini
• Contracte de rezervare fără hârtii (disponibile în maajoritatea birourilor)
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Instruire exhaustivă a personalului

Avis are 1 sucursală în Aeroportul Dublin. Vei găsi agenția Avis la adresa Arrivals Hall.

Avis oferă într-adevăr anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Dublin (deși ar putea percepe o taxă pentru anulările de ultim moment). Poți apela Avis dacă vrei să afli mai multe despre politicile lor. Pentru o listă a numerelor lor de telefon, fă clic aici, apoi selectează fila Sucursale.

Cel mai popular tip de mașină de închiriat de la Avis în Dublin, în timpul lunii iunie este Mini. Te poți aștepta la un preț de 77 € pe zi, deși unii utilizatori au găsit și prețuri începând de la 77 € pe zi.

Avis are 4 sucursale în Dublin. Arrivals Hall este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 88% dintre cei care au rezervat o mașină în Dublin de la Avis, pe momondo, au mers la: Arrivals Hall.