Mașini de închiriat Enterprise în Dublin

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Enterprise în Dublin

Dublin, Republica Irlanda
28 mai — 4 iun
Returnare în același loc
Dublin, Republica Irlanda
Sâ 28/5
Amiază
Sâ 4/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Dublin în Enterprise

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Enterprise din Dublin, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
6 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

9,1

Confort

9,0

Evaluare Generală

8,7

Preluare/Returnare

8,5

Valoare

8,1

Informații despre mașini de închiriat cu Enterprise în Dublin

Pentru a se asigura că te simți confortabil atunci când închiriezi o mașină cu Enterprise în Dublin în timpul pandemiei de COVID-19, compania și-a luat precauții suplimentare, precum metode de curățire în profunzime a vehiculelor și a birourilor de închiriere. Enterprise a mai introdus perioada aceasta și politicile de mai jos, ca măsuri preventive adiționale:
• Închirieri fără contact, pentru a asigura distanțarea socială
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Curățire profundă în autobuzele de transfer
• Promisiunea de curățare completă
• Instruire exhaustivă a personalului

Există 1 sucursală în Aeroportul Dublin. Adresa biroului de închirieri auto Enterprise este Car Hire Desk Dublin Airport.

Enterprise oferă anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Dublin. Totuși, ți s-ar putea percepe o taxă dacă anulezi în ultimul moment. Pentru mai multe informații, îți recomandăm să apelezi Enterprise. Poți găsi numerele de telefon ale agenției Enterprise din zona Dublin aici, în fila Sucursale.

Dacă ai nevoie să închiriezi o mașină în Dublin, în luna iunie, îți recomandăm să alegi un vehicul tip Mini, oferit de Enterprise. Atunci când închirieri mașini tip Mini în iunie, te poți aștepta la un preț mediu de 85 € pe zi și la unul minim de 85 €. Să ai în vedere faptul că există și alte tipuri de mașini de închiriat de la Enterprise, dar Mini este cea mai popoulară în rândul utilizatorilor noștri, în această perioadă a anului.

Russell Street 10a este cea mai populară sucursală a agenției Enterprise dintre toate cele 6 locations pe care le are în Dublin. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 28% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu Enterprise, au făcut-o din această sucursală în Russell Street 10a.