Mașini de închiriat Europcar în Bruxelles

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Europcar în Bruxelles

Bruxelles, Belgia
26 mai — 2 iun
Returnare în același loc
Bruxelles, Belgia
Jo 26/5
Amiază
Jo 2/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat cu Europcar în Bruxelles, Regiunea Capitalei Bruxelles

Găsește-ți mașina perfectă de închiriat cu momondo

Mașini Mică

28 € - 69 €

Toate tipurile de mașini

28 € - 132 €

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mică de la Europcar în Bruxelles, Regiunea Capitalei Bruxelles este ianuarie, când prețul mediu este de 28 € pe zi. Acesta este un preț cu 38% mai ieftin decât media anuală de 46 €, percepută de Europcar pentru o mașină Mică în Bruxelles. În vreme ce ianuarie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, aprilie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în aprilie, în funcție de ziua în care rezervi.


Sucursale Bruxelles în Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Europcar din Bruxelles, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

2,0

Evaluare Generală

2,0

Preluare/Returnare

2,0

Valoare

2,0

Informații despre mașini de închiriat cu Europcar în Bruxelles

Fiecare sucursală Europcar din Bruxelles aplică proceduri de curățire în profunzime în timpul pandemiei de COVID-19 pentru a garanta siguranța clienților și personalului. Aceste precauții suplimentare includ dezinfectarea zonelor atinse frecvent, precum interiorul și exteriorul mașinilor de închirieri, și a spațiilor de preluare și predare a vehiculelor. Europcar a introdus și alte precauții în plus, printre care:
• Politică de „Contact zero”, care garantează că, după dezinfectare, fiecare cheie a vehiculelor este pusă într-un plic închis

Conform datelor de anul trecut, de la agenția Europcar te poți aștepta la prețuri medii de 131 € pe zi pentru închirierea unei mașini în Bruxelles, în luna iunie. Totuși, nu ar fi neobișnuit să găsești prețuri începând de la 71 € pe zi, oferite de Europcar în această perioadă a anului, în orașul Bruxelles. 917 € este costul mediu obișnuit pentru închirerea timp de o săptămână a unei mașini de la Europcar în Bruxelles, în luna iunie.

Există 1 sucursală în Aeroportul Bruxelles-National. Adresa biroului de închirieri auto Europcar este National Airport.

Da, îți poți anula rezervarea auto cu Europcar, din Bruxelles, fără costuri. Totuși, anularea făcută exact înainte de data programată pentru preluarea mașinii ar putea avea o taxă. Pentru întrebări privind politica precisă de anulare, sună agenția Europcar. Găsești o listă cu numerele lor de telefon în fila Sucursale, dacă faci clic aici.

Conform datelor noastre, vehiculele de tip Full-size sunt cele mai populare tipuri de mașină pentru cei care închiriază de la Bruxelles, în luna iunie. Conform prețurilor agenției Europcar din luna iunie a anului trecut, te poți aștepta la un preț mediu de 133 €/zi pentru închirierea unei vehicul tip Full-size. Pentru luna iunie, utilizatorii noștri au găsit și prețuri de doar 131 €/zi, ceea ce înseamnă că ai putea găsi și tu prețuri similare pe momondo anul acesta.

Compact este cel mai ieftin tip de mașină de închiriat disponibil la Europcar, în Bruxelles. Închirierea costă, în medie, 54 €/zi (cu 9% mai ieftin decât cea mai scumpă mașină a agenției). În ultimele 12 luni, 12% dintre utilizatorii noștri au ales Compact pentru a economisi bani la închirierea mașinii în Bruxelles.

Europcar are în Bruxelles 4 sucursale de închirieri auto. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară dintre acestea este cea aflată la adresa Rue Du Rupel 1. 71% dintre cei care au închiriat o mașină de la Europcar în Bruxelles în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.