Găsește cele mai ieftine zboruri către Bruxelles

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Ma 22/6
Ma 29/6

Cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Bruxelles

Găsește cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Bruxelles, plecând din orașul sau aeroportul care îți este cel mai aproape
Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Eindhoven

CEL MAI IEFTIN TRASEU DIN Bucureşti CĂTRE Bruxelles

Bucureşti (BUH) către Aeroportul Bruxelles S. Charleroi (CRL)

De obicei, zborurile către Bruxelles din Bucureşti sunt mai ieftine atunci când zbori din Bucureşti către Bruxelles S. Charleroi, cu un preț mediu de 282 lei

CEA MAI IEFTINĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE BRUXELLES DIN BUCUREŞTI AEROPORTUL HENRI COANDĂianuarieCu 59% mai ieftinZborurile din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă către Bruxelles costă în medie doar 142 lei în ianuarie
CEA MAI SCUMPĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE BRUXELLES DIN BUCUREŞTI AEROPORTUL HENRI COANDĂseptembrieCu 61% mai scumpÎn septembrie, un zbor către Bruxelles din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă costă aproximativ 557 lei
CEA MAI POPULARĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE BRUXELLES DIN BUCUREŞTI AEROPORTUL HENRI COANDĂnoiembrie299% mai vizitatUtilizatorii momondo caută zboruri către Bruxelles din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă în noiembrie mai des decât în orice altă lună

Care este cel mai bun moment pentru a zbura către Bruxelles?

Capitala Belgiei se bucură de un număr mare de vizitatori pe timpul verii, așa că îți recomandăm să mergi acolo în special în lunile de primăvară, pentru a evita aglomerația și a beneficia de temperaturi numai bune pentru plimbare. 

Biletele de avion spre sunt ieftine mai ales dacă le cumperi din timp, grație numeroaselor companii aeriene de linie și low-cost care zboară din România spre Bruxelles.

În general, poți obține cele mai bune prețuri la bilete de avion dacă rezervi cu 56 de zile în avans. Cea mai scumpă zi pentru a rezerva este, de obicei, ziua în care este zborul. Pentru cele mai ieftine bilete de avion, cea mai bună zi de zbor este Marți și cea mai scumpă este Sâmbătă. Dacă zbori Marți, te poți bucura de o săptămâna scurtă în cazul în care te duci la serviciu Miercuri. Ca perioadă din zi recomandată pentru zbor, seara și noaptea sunt mai ieftine decât zborurile de dimineață. Ora la care ajungi depinde de destinație, prin urmare nu putem fi siguri dacă vei câștiga timp, dar cu siguranța zborurile de seară te pot ajuta să economisești bani.

 • Care este cel mai ieftin zbor către Bruxelles?

  Cel mai bun preț găsit pe momondo către Bruxelles a fost de 165 lei/persoană, cu plecare din Sibiu; acesta este cu 85% mai ieftin decât media zborurilor către Bruxelles. Pentru a găsi cel mai ieftin preț din zona ta către Bruxelles, folosește funcționalitatea momondo Ghid pentru prețul acestei rute.

 • Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Bruxelles?

  Luna ianuarie este, în medie, cea mai ieftină pentru a zbura în Bruxelles din România, majoritatea prețurilor fiind de doar 183 lei. Dacă nu poți călători în Bruxelles în timpul lunii ianuarie, află că februarie este, de asemenea, o perioadă ieftină. Pe momondo, poți găsi pentru această lună prețuri în jur de 187 lei.

 • Cu cât timp înainte ar trebui să-mi rezerv zborul către Bruxelles?

  Pentru mjoritatea călătorilor, rezervarea biletelor cu 54 zile înainte de data de plecare este cea mai bună variantă pentru a găsi prețuri ieftine către Bruxelles. În acest interval de timp, prețurile la zboruri costă în jur de 350 lei. Totuși, prețurile zborurilor pot fi mai mici în afara acestui interval de timp. De exemplu, călătorii au găsi recent, pe momondo, zboruri din România în Bruxelles la numai 102 lei.

 • Care este cea mai ieftină zi pentru a zbura în Bruxelles?

  Cea mai ieftină zi pentru plecarea ta în Bruxelles este marți, atunci când pot fi găsite bilete de avion la numai 174 lei. Acest lucru se datorează faptului că există o cerere mai mică pentru zborurile din această zi a săptămânii. Dacă programul tău de călătorie este flexibil, încearcă să eviți plecarea într-o zi de duminică pentru că biletele tind să coste în jur de 347 lei. Aceste prețuri se pot modifica, așa că asigură-te că îți setezi o Alertă de preț pentru zborurile în Bruxelles.

 • Care este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura în Bruxelles?

  Cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura în Bruxelles este la prânz, atunci când poți cumpăra bilete de avion pentru numai 160 lei. După-amiaza există cea mai mare cerere de zboruri către Bruxelles, așa că prețurile costă în jur de 686 lei pe bilet.

 • Există și alte opțiuni de aeroporturi în apropiere de Bruxelles?

  Este cât se poate de posibil să găsești un aeroport de destinație alternativ și, posibil, mai ieftin în apropiere de Bruxelles. Dacă plănuiești un zbor în Bruxelles, ia în considerare să rezervi biletele de avion către Aeroportul Anvers Deurne (la 38 km de centrul orașului Bruxelles), Aeroportul Bruxelles S. Charleroi (la 44 km de centrul orașului Bruxelles), Aeroportul Liège Bierset (la 81 km de centrul orașului Bruxelles) sau Aeroportul Ostende-Bruges (la 110 km de centrul orașului Bruxelles).

 • Există o alternativă mai ieftină pentru zborul în Bruxelles?

  Poți găsi oferte către Aeroportul Bruxelles S. Charleroi, cu un preț mediu de 372 lei/persoană. Să ai, totuși, în vedere că prețul poate fluctua în funcție de aeroportul tău de plecare. Pentru a economisi bani, folosește funcționalitatea momondo Ghid pentru prețul acestei rute.


Oferte găsite pe momondo pentru zborurile către Bruxelles

Vezi care sunt unele dintre cele mai bune prețuri găsite recent de utilizatorii momondo pentru zborurile din România în Bruxelles
Ryanair
8 iul.
OTP07:55Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
2h 50m
CRL10:45Bruxelles S. Charleroi
23 aug.
CRL05:35Bruxelles S. Charleroi
2h 45m
OTP08:20Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Ryanair
19 iul.
OTP16:50Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
2h 50m
CRL19:40Bruxelles S. Charleroi
27 iul.
CRL02:45Bruxelles S. Charleroi
2h 45m
OTP05:30Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Ryanair
19 iul.
OTP16:50Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
2h 50m
CRL19:40Bruxelles S. Charleroi
26 iul.
CRL12:40Bruxelles S. Charleroi
2h 45m
OTP15:25Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Companii aeriene multiple
4 iul.
OTP02:00Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
2h 55m
CRL04:55Bruxelles S. Charleroi
23 iul.
CRL03:20Bruxelles S. Charleroi
2h 45m
OTP06:05Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Companii aeriene multiple
16 iul.
OTP11:00Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
2h 50m
CRL13:50Bruxelles S. Charleroi
30 iul.
CRL04:40Bruxelles S. Charleroi
2h 45m
OTP07:25Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Ryanair
19 iul.
OTP13:35Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
2h 50m
CRL16:25Bruxelles S. Charleroi
26 iul.
CRL14:00Bruxelles S. Charleroi
15h 15m
1 escală
OTP05:15Bucureşti Aeroportul Henri Coandă

Găsește cele mai ieftine zboruri doar dus în Bruxelles

Dacă te interesează zborurile doar dus din România în Bruxelles, vezi mai jos câteva dintre oferte noastre oferite de Blue Air, Ryanair și Wizz Air
Wizz Air
4 iul.
OTP02:00Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
2h 55m
CRL04:55Bruxelles S. Charleroi
Ryanair
23 iun.
OTP05:30Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
2h 50m
CRL08:20Bruxelles S. Charleroi
Wizz Air
5 iul.
OTP02:10Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
2h 55m
CRL05:05Bruxelles S. Charleroi

Care companie aeriană zboară către Bruxelles?

Iată o selecție a celor mai populare și mai ieftine companii aeriene pentru zborurile tale către Bruxelles

Majoritatea companiilor aeriene care activează de pe aeroporturile din România zboară spre Bruxelles.

Companiile TAROM și Blue Air aterizează pe aeroportul Bruxelles Zaventem, iar companiile aeriene low-cost Ryanair și Wizz Air te vor duce la Aeroportul Brussels-Charleroi.

Deși companiile low cost sunt, de obicei, mai ieftine, nu uita că acestea nu includ bagajul de cală, mâncare sau băuturi. Verifică taxele adiționale estimate în cadrul rezultatelor noastre pentru a-ți face o idee despre cât de mult ar trebui să plătești în plus.


Aeroporturi în apropiere de Bruxelles

Mai jos poți vedea toate aeroporturile din Bruxelles, împreună cu distanța față de centrul orașului

Indiferent la care aeroport vei ateriza în Bruxelles, cea mai eficientă metodă de a ajunge în centrul orașului este să folosești trenul. Dacă folosești Aeroportul Bruxelles vei putea lua direct trenul, iar din Aeroportul Charleroi va trebui să folosești mai întâi un autobuz (Flibco) pentru a ajunge la stația de tren.


Rute populare către Bruxelles

Cele mai frecvente căutări de zboruri către Bruxelles, împreună cu cele mai mici prețuri și cele mai scurte durate de zbor
Zboruri din Bucureşti către Bruxelles
Cel mai scurt timp de zbor2h 50m
Cel mai ieftin118 lei
Zboruri din Cluj-Napoca către Bruxelles
Cel mai scurt timp de zbor2h 30m
Cel mai ieftin285 lei
Zboruri din Iași către Bruxelles
Cel mai scurt timp de zbor2h 50m
Cel mai ieftin557 lei

Cum poți vizita orașul?

Majoritatea obiectivelor turistice se află în centrul orașului, așa că cel mai bine este să mergi pe jos. Dacă vrei să ajungi și în zonele mai îndepărtate, transportul în comun (metrou, tramvai, autobuz) este eficient și acoperă cea mai mare parte a orașului. Dacă vii cu mașina în weekend vei putea găsi locuri de parcare, dar îți recomandăm să te relaxezi și să folosești transportul în comun.


Începe să-ți planifici călătoria în Bruxelles


Obiective Turistice

Cel mai bun loc pentru a începe să vizitezi Bruxelles este Piața Mare (Grote Markt), unde vei putea admira minunata clădire a Primăriei. De aseamenea, o altă clădire ce îți va fura bateria aparatului de fotografiat este Cathédrale de Sts. Michel et Gudule. După ce vei vedea Parlamentul European, acordă-ți timp pentru câteva muzee interesante: Muzeul Instrumentelor Muzicale, Train World, Muzeul de Științe Naturale, Musees Royaux des Beaux Arts, sau Casa Rene Magritte. Dacă ai chef să te relaxezi poți merge într-un mall superb – Les Galeries Royales Saint-Hubert – sau, dacă vremea îți permite, în Parcul Bois de la Cambre și Foret de Soignes.


Zboruri către alte orașe din Belgia

Ți-ai pierdut interesul pentru Bruxelles? Aruncă o privire peste zborurile către alte orașe din Belgia