Mașini de închiriat keddy by Europcar în Bruxelles

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu keddy by Europcar în Bruxelles

Bruxelles, Belgia
27 mai — 3 iun
Returnare în același loc
Bruxelles, Belgia
Vi 27/5
Amiază
Vi 3/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Bruxelles în keddy by Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto keddy by Europcar din Bruxelles, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
8 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu keddy by Europcar în Bruxelles

keddy by Europcar vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Bruxelles se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Bruxelles. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

keddy by Europcar are 1 sucursală în Aeroportul Bruxelles-National. Vei găsi agenția keddy by Europcar la adresa BRUSSELS AIRPORT National Airport Arrival Hall.

Conform datelor noastre, vehiculele de tip Compact sunt cele mai populare tipuri de mașină pentru cei care închiriază de la Bruxelles, în luna iunie. Conform prețurilor agenției keddy by Europcar din luna iunie a anului trecut, te poți aștepta la un preț mediu de 74 €/zi pentru închirierea unei vehicul tip Compact. Pentru luna iunie, utilizatorii noștri au găsit și prețuri de doar 59 €/zi, ceea ce înseamnă că ai putea găsi și tu prețuri similare pe momondo anul acesta.

Dacă vrei să economisești bani atunci când închiriezi o mașină de la keddy by Europcar, atunci închiriază un vehicul Economy, cel mai ieftin tip din Bruxelles. Închirierea unei mașini Economy cu keddy by Europcar costă, în medie, 63 € pe zi, ceea ce este cu 15% mai ieftin decât cea mai scumpă mașină. Anul trecut, 50% dintre utilizatorii noștri au optat pentru închirerea unei mașini Economy (de la keddy by Europcar), economisind astfel bani în călătoria lor în Bruxelles.

keddy by Europcar are 8 sucursale în Bruxelles. BRUSSELS AIRPORT National Airport Arrival Hall este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 77% dintre cei care au rezervat o mașină în Bruxelles de la keddy by Europcar, pe momondo, au mers la: BRUSSELS AIRPORT National Airport Arrival Hall.


Mașini de închiriat de la alte agenții din Bruxelles

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la keddy by Europcar? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din Bruxelles