Mașini de închiriat Sunnycars în Tunis

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Sunnycars în Tunis

Tunis, Tunisia
7 oct — 14 oct
Returnare în același loc
Tunis, Tunisia
Sâ 7/10
Amiază
Sâ 14/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Tunis în Sunnycars

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Sunnycars din Tunis, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Sunnycars

2 sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Sunnycars în Tunis

Are Sunnycars o sucursală în Aeroportul Tunis Carthage?

Nu, Sunnycars nu are momentan nicio sucursală în Aeroportul Tunis Carthage. Însă, cel mai probabil, există în aeroport alte agenții de închirieri auto din care să alegi.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Tunis?

Prices for mașini in Tunis refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Tunis?

29 de operatori pentru mașini în Tunis există pe piață începând cu septembrie 2023.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Tunis?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Tunis. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Tunis?

Pentru a închiria o mașină în Tunis, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Tunis

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.

Economisește bani când rezervi mașini pe momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.