Mașini de închiriat Hertz în Grenoble

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Grenoble

Grenoble, Isère, Franţa
27 mai — 3 iun
Returnare în același loc
Grenoble, Isère, Franţa
Vi 27/5
Amiază
Vi 3/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Grenoble în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Grenoble, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
8 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Grenoble

Fiecare sucursală Hertz din Grenoble aplică proceduri de curățire în profunzime în timpul pandemiei de COVID-19 pentru a garanta siguranța clienților și personalului. Aceste precauții suplimentare includ dezinfectarea zonelor atinse frecvent, precum interiorul și exteriorul mașinilor de închirieri, și a spațiilor de preluare și predare a vehiculelor. Hertz a introdus și alte precauții în plus, printre care:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

Hertz oferă anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Grenoble. Totuși, ți s-ar putea percepe o taxă dacă anulezi în ultimul moment. Pentru mai multe informații, îți recomandăm să apelezi Hertz. Poți găsi numerele de telefon ale agenției Hertz din zona Grenoble aici, în fila Sucursale.

Place De La Gare este cea mai populară sucursală a agenției Hertz dintre toate cele 8 locations pe care le are în Grenoble. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 58% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu Hertz, au făcut-o din această sucursală în Place De La Gare.


Mașini de închiriat în Auvergne-Rhône-Alpes, de la Hertz

Închiriază o mașină de la Hertz în alte orașe din Auvergne-Rhône-Alpes, precum Lyon și Clermont-Ferrand