Mașini de închiriat keddy by Europcar în Lipsca

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu keddy by Europcar în Lipsca

Lipsca, Germania
14 dec — 21 dec
Lipsca, Germania
Jo 14/12
Amiază
Jo 21/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Lipsca în keddy by Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto keddy by Europcar din Lipsca, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

keddy by Europcar

5 sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu keddy by Europcar în Lipsca

Are keddy by Europcar o sucursală în Aeroportul Lipsca Leipzig/Halle?

Da, keddy by Europcar are 1 sucursală în Aeroportul Lipsca Leipzig/Halle, a cărei adresă este Terminalring 13 Terminal B.

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la keddy by Europcar în Lipsca, în luna ianuarie?

Cu un cost mediu de 60 €/zi, închirierea unei mașini de tip Intermediar, de la keddy by Europcar, în Lipsca (în luna ianuarie) este cea mai populară opțiune a utilizatorilor momondo. Ai mai putea găsi oferte la mașini de închiriat de la keddy by Europcar, în Lipsca, începând de la 60 €/zi - care a fost cel mai mic preț găsit pentru Intermediar în luna ianuarie a anului trecut.

Câte sucursale de închirieri auto are keddy by Europcar în Lipsca?

În Lipsca, keddy by Europcar are 5 sucursale. Sachsenseite 3 Fernbusterminal Leipzig este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 83% dintre cei care au rezervat o mașină în Lipsca de la keddy by Europcar, pe momondo, au mers la Sachsenseite 3 Fernbusterminal Leipzig.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Lipsca?

Prețurile pentru mașini în Lipsca au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Lipsca?

Numărul de operatori disponibili pentru mașini în Lipsca este de 67 (de la decembrie 2023).

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Lipsca?

În diferite țări, inclusiv în Lipsca, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Lipsca?

Toți șoferii trebuie să aibă un permis de conducere complet valabil atunci când închiriază o mașină în Lipsca. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Lipsca

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.