Mașini de închiriat keddy by Europcar în Mannheim

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu keddy by Europcar în Mannheim

Mannheim, Germania
27 mai — 3 iun
Returnare în același loc
Mannheim, Germania
Vi 27/5
Amiază
Vi 3/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Mannheim în keddy by Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto keddy by Europcar din Mannheim, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
6 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu keddy by Europcar în Mannheim

keddy by Europcar vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Mannheim se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Mannheim. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Există 1 sucursală în Aeroportul Mannheim City. Adresa biroului de închirieri auto keddy by Europcar este Seckenheimer Landstrasse 170.

Rollbuehlstrasse 91-93 este cea mai populară sucursală a agenției keddy by Europcar dintre toate cele 6 locations pe care le are în Mannheim. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 81% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu keddy by Europcar, au făcut-o din această sucursală în Rollbuehlstrasse 91-93.


Mașini de închiriat în Baden-Württemberg, de la keddy by Europcar

Închiriază o mașină de la keddy by Europcar în alte orașe din Baden-Württemberg, precum Stuttgart și Karlsruhe