Mașini de închiriat keddy by Europcar în Karlsruhe

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu keddy by Europcar în Karlsruhe

Karlsruhe, Germania
5 oct — 12 oct
Returnare în același loc
Karlsruhe, Germania
Jo 5/10
Amiază
Jo 12/10
Amiază

Oferte la mașini de închiriat cu keddy by Europcar în Karlsruhe, Baden-Württemberg

Găsește-ți mașina perfectă de închiriat cu momondo

Mașini Mică

37 € - 52 €

Toate tipurile de mașini

37 € - 74 €

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mică de la keddy by Europcar în Karlsruhe, Baden-Württemberg este octombrie, când prețul mediu este de 37 € pe zi. Acesta este un preț cu 19% mai ieftin decât media anuală de 46 €, percepută de keddy by Europcar pentru o mașină Mică în Karlsruhe. În vreme ce octombrie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, mai este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în mai, în funcție de ziua în care rezervi.


Sucursale Karlsruhe în keddy by Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto keddy by Europcar din Karlsruhe, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

keddy by Europcar

4 sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu keddy by Europcar în Karlsruhe

Cât mă va costa închirerea unei mașini de la keddy by Europcar în Karlsruhe, în luna octombrie?

Închirierea unei mașini de la keddy by Europcar în Karlsruhe, în luna octombrie, te va costa, în medie, 40 € pe zi. Totuși, utilizatorii noștri au găsit prețuri începând de la 37 € pe zi. Dacă ai nevoie să închiriezi o mașină cu keddy by Europcar timp de o săptămână în Karlsruhe, în luna octombrie, așteaptă-te la un preț de aproximativ 283 € . Aceste prețuri se bazează pe cele de anul trecut, însă este foarte probabil ca și anul acesta să găsești oferte asemănătoare pe momondo.

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la keddy by Europcar în Karlsruhe, în luna octombrie?

Conform datelor noastre, vehiculele de tip Mini sunt cele mai populare tipuri de mașină pentru cei care închiriază de la keddy by Europcar, în timp ce vizitează Karlsruhe în luna octombrie. Conform prețurilor agenției keddy by Europcar din luna octombrie a anului trecut, te poți aștepta la un preț mediu de 40 €/zi pentru închirierea unei vehicul tip Mini. Pentru luna octombrie, utilizatorii noștri au găsit și prețuri de doar 37 €/zi, ceea ce înseamnă că ai putea găsi și tu prețuri similare pe momondo anul acesta.

Care este cel mai ieftin tip de mașină de închiriat de la keddy by Europcar în Karlsruhe?

Mini este cel mai ieftin tip de mașină de închiriat disponibil la keddy by Europcar, în Karlsruhe. Închirierea unei mașini Mini de la keddy by Europcar costă, în medie, 40 €/zi (cu 4% mai ieftin decât cea mai scumpă mașină a agenției). În ultimele 12 luni, 80% dintre utilizatorii noștri au ales Mini pentru a economisi bani la închirierea mașinii în Karlsruhe.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Karlsruhe?

Prețurile pentru mașini în Karlsruhe au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Karlsruhe?

47 de operatori pentru mașini în Karlsruhe există pe piață începând cu septembrie 2023.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Karlsruhe?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Karlsruhe. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Karlsruhe?

Atunci când închiriezi o mașină în Karlsruhe, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. Un permis de conducere internațional este necesar dacă permisul de conducere este într-o limbă diferită de cea a țării de închiriere și poate fi necesar pentru a evita riscul unor potențiale amenzi. În cazul în care închiriezi în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de închiriat în Baden-Württemberg, de la keddy by Europcar

Închiriază o mașină de la keddy by Europcar în alte orașe din Baden-Württemberg, precum keddy by Europcar în Stuttgart și keddy by Europcar în Mannheim

Mașini de la keddy by Europcar în alte orașe din Germania


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Karlsruhe

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.

Economisește bani când rezervi mașini pe momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.