Mașini de închiriat keddy by Europcar în Stuttgart

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu keddy by Europcar în Stuttgart

Stuttgart, Germania
24 mai — 31 mai
Returnare în același loc
Stuttgart, Germania
Ma 24/5
Amiază
Ma 31/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Stuttgart în keddy by Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto keddy by Europcar din Stuttgart, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
11 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu keddy by Europcar în Stuttgart

keddy by Europcar vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Stuttgart se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Stuttgart. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Momentan, keddy by Europcar are 1 sucursală în Aeroportul Stuttgart Echterdingen:
Flughafenstrasse TERMINAL 3 Level 2 CARRETURN P4 NO TRUCKS.

Cel mai popular tip de mașină de închiriat de la keddy by Europcar în Stuttgart, în timpul lunii iunie este Compact. Te poți aștepta la un preț de 79 € pe zi, deși unii utilizatori au găsit și prețuri începând de la 79 € pe zi.

keddy by Europcar are 11 sucursale de închirieri auto în Stuttgart. Conform datelor noastre, cea aflată la Flughafenstrasse TERMINAL 3 Level 2 CARRETURN P4 NO TRUCKS este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 47% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la keddy by Europcar în Stuttgart au ales să o închirieze pe cea aflată la Flughafenstrasse TERMINAL 3 Level 2 CARRETURN P4 NO TRUCKS.


Mașini de închiriat în Baden-Württemberg, de la keddy by Europcar

Închiriază o mașină de la keddy by Europcar în alte orașe din Baden-Württemberg, precum Karlsruhe și Mannheim