Găsește cele mai ieftine zboruri către Detroit

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Mi 6/7
Mi 13/7

Oferte din partea a peste 900 de site-uri de călătorii.

Despre zborurile în Detroit

Rezumat al prețurilor pentru zborurile în Detroit, durata și companiile aeriene

Cel mai bun preț doar dus

572 €

Cel mai bun preț dus-întors

1.384 €

Cel mai rapid zbor

16h 35m

Operat de

3 companii aeriene
Cel mai ieftin zbor doar dus în Detroit din România pe care l-am găsit în ultimele 72 de ore este 572 € (Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj - Detroit Metropolitan Wayne County).
Cel mai ieftin zbor dus-întors în Detroit din România pe care l-am găsit în ultimele 72 de ore este 1.384 € (Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj - Detroit Metropolitan Wayne County).
Cel mai rapid zbor din România în Detroit durează 16h 35m (Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj to Detroit Metropolitan Wayne County).
Zborurile în Detroit sunt operate de 3 companii aeriene, printre care Lufthansa, KLM și TAROM.

Cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Detroit

Găsește cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Detroit, plecând din orașul sau aeroportul care îți este cel mai aproape
Aeroportul Bucureşti Henri Coandă
Aeroportul Detroit Metropolitan Wayne County

CEL MAI IEFTIN TRASEU DIN Bucureşti CĂTRE Detroit

Aeroportul Bucureşti Henri Coandă (OTP) către Aeroportul Detroit Metropolitan Wayne County (DTW)

De obicei, zborurile către Detroit din Bucureşti sunt mai ieftine atunci când zbori din Bucureşti Henri Coandă către Detroit Metropolitan Wayne County, cu un preț mediu de 874 €

CEA MAI IEFTINĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE DETROIT DIN AEROPORTUL BUCUREŞTI HENRI COANDĂmartieCu 36% mai ieftinZborurile din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă către Detroit costă în medie doar 595 € în martie
CEA MAI SCUMPĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE DETROIT DIN AEROPORTUL BUCUREŞTI HENRI COANDĂAugustCu 103% mai scumpÎn August, un zbor către Detroit din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă costă aproximativ 1.887 €
CEA MAI POPULARĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE DETROIT DIN AEROPORTUL BUCUREŞTI HENRI COANDĂiunie639% mai vizitatUtilizatorii momondo caută zboruri către Detroit din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă în iunie mai des decât în orice altă lună

Care este cel mai bun moment pentru a zbura către Detroit?

Luna martie este, în medie, cea mai ieftină pentru a zbura în Detroit din România, majoritatea prețurilor fiind de doar 709 €. Dacă nu poți călători în timpul lunii martie, atunci rezervă zboruri în Detroit din România pentru luna februarie. Zborurile către Detroit în februarie, deși nu sunt la fel de ieftine ca cele din martie, au totuși un preț mediu de 793 €.

Recomandăm cumpărarea zborurilor din România către Detroit cu 54 zile înainte de data plecării pentru că acela este momentul în care utilizatorii momondo tind să găsească cele mai bune prețuri. În medie, utilizatorii noștri au găsit zboruri în Detroit la 905 €.

Cea mai ieftină zi pentru plecarea ta în Detroit este joi, atunci când pot fi găsite bilete de avion la numai 628 €. Acest lucru se datorează faptului că există o cerere mai mică pentru zborurile din această zi a săptămânii. Asigură-te că nu îți rezervi plecarea într-o zi de sâmbătă, deoarece prețurile tind să fie mai scumpe decât de obicei. Conform datelor noastre, prețul mediu al biletului de avion către Detroit, într-o zi de sâmbătă, este de 925 €.

Da, poți călători în Downtown, luând un zbor către aeroportul Detroit Metropolitan Wayne County din Detroit (Downtown se află la 27,7 km față de aeroport).Oferte găsite pe momondo pentru zborurile către Detroit

Vezi care sunt unele dintre cele mai bune prețuri găsite recent de utilizatorii momondo pentru zborurile din România în Detroit
Mai multe companii aeriene
31 iul.
CLJ10:05Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj
50h 25m
2 escale
DTW12:30Detroit Metropolitan Wayne County
27 aug.
DTW12:20Detroit Metropolitan Wayne County
25h 25m
2 escale
CLJ13:45Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj
1.384 €
Caută similare
Mai multe companii aeriene
31 iul.
CLJ10:05Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj
55h 25m
2 escale
DTW17:30Detroit Metropolitan Wayne County
27 aug.
DTW11:40Detroit Metropolitan Wayne County
18h 25m
1 escală
CLJ06:05Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj
1.578 €
Caută similare
Lufthansa
31 iul.
CLJ14:20Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj
26h 30m
1 escală
DTW16:50Detroit Metropolitan Wayne County
27 aug.
DTW11:40Detroit Metropolitan Wayne County
18h 25m
1 escală
CLJ06:05Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj
3.947 €
Caută similare

Găsește cele mai ieftine zboruri doar dus în Detroit

Dacă te interesează zborurile doar dus din România în Detroit, vezi mai jos câteva dintre oferte noastre oferite de KLM, Lufthansa și TAROM
Mai multe companii aeriene
14 iul.
CLJ09:10Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj
38h 55m
3 escale
DTW00:05Detroit Metropolitan Wayne County
Mai multe companii aeriene
16 iul.
CLJ16:20Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj
49h 39m
3 escale
DTW17:59Detroit Metropolitan Wayne County
Mai multe companii aeriene
15 iul.
CLJ02:55Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj
39h 04m
3 escale
DTW17:59Detroit Metropolitan Wayne County

Care companie aeriană zboară către Detroit?

Iată o selecție a celor mai populare și mai ieftine companii aeriene pentru zborurile tale către Detroit

Ce companii aeriene zboară în Detroit?

TAROM este compania aeriană pentru care optează majoritatea utilizatorilor momondo din România, atunci când își rezervă zborurile în Detroit. Delta, KLM și Lufthansa sunt alte alegeri populare pentru zborul din România în Detroit. Majoritatea companiilor cre zboară din România în Detroit operează zboruri în mod constat, deși opțiunile pe care le vei avea depind de aeroportul de plecare.

Zboruri Delta în Detroit

Cea mai populară companie aeriană, pe momondo, pentru zborurile în Detroit este Delta, operând 87 de zboruri săptămânale către această destinație. Cele mai multe pleacă din New York City Toate aeroporturile, iar cea mai bună ofertă Delta către Detroit este 575 € (preț găsit pe momondo în ultimele 72 de ore pentru o călătorie dus-întors cu plecare din Bucureşti Henri Coandă). Într-un număr de 392 de evaluări pe momondo, Delta a primit nota 7,8.

Zboruri TAROM în Detroit

Prețurile zborurilor TAROM în Detroit pot începe de la numai 705 € (călătorie dus-întors din Bucureşti Henri Coandă, preț găsit în ultimele 72 de ore). Prețurile pot varia semnificativ pentru cele 3 zboruri către Detroit operate de TAROM într-o săptămână obișnuită. Cea mai populară astfel de rută are plecarea din Paris Charles de Gaulle. Companiei TAROM i s-a oferit o notă de 7,8/10 pe momondo, în cadrul a 35 de evaluări.


Rute populare către Detroit

Cele mai frecvente căutări de zboruri către Detroit, împreună cu cele mai mici prețuri și cele mai scurte durate de zbor
Zboruri din Cluj-Napoca către Detroit
Cel mai scurt timp de zbor16h 54m
Cel mai ieftin539 €

Începe să-ți planifici călătoria în Detroit


De ce să folosești momondo?

Noi te ajutăm să găsești zborul care se potrivește cel mai bine nevoilor tale; momondo compară prețurile a sute de companii aeriene și agenți de turism și te ajută să le filtrezi pentru a găsi exact ce te interesează.

Da, momondo îți permite să filtrezi rezultatele zborurilor în Detroit astfel încât să ți se afișeze doar cele cu politici de rezervare flexibilă.

momondo te ajută să găsești cel mai bun zbor în Detroit oferindu-ți filtre prin care să îți limitezi alegerile la acele zboruri care corespund criteriilor tale. Poți alege zboruri în funcție de mai mulți factori, cum ar fi prețul, orele de decolare și aterizare, aeroportul sau compania aeriană.

Desigur, momondo poate urmări prețurile zborurilor în Detroit. Tu ai nevoie doar de o adresă de e-mail validă, iar de restul ne ocupăm noi.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Călătorii flexibile
momondo îți înțelege nevoia de flexibilitate și de aceea îți punem la dispoziție un filtru special pentru zborurile care nu percep taxe de modificare.
Sfaturi de la experți
Informații bazate pe date și redactate pentru a te ajuta să găsești cel mai bun zbor (de la cel mai ieftin moment de zbor al zilei la intervalul cu care să rezervi în avans).
Alerte de preț
Urmărește prețul rutei de zbor preferate și primește alerte atunci când apar modificări.