Mașini de închiriat în Israel

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în în Israel? Caută aici!

Tel Aviv, Israel
29 sept — 6 oct
Returnare în același loc
Tel Aviv, Israel
Vi 29/9
Amiază
Vi 6/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Israel

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Israel

Care este cea mai ieftină agenție de închirieri auto din Israel?

Conform datelor noastre, Alamo este cea mai ieftină agenție de închirieri auto din Israel. Utilizatorii care au închiriat o mașină cu Alamo s-au bucurat adesea de prețuri sub media zilnică națională din 74 €. Depinzând de orașul pe care îl vizitezi, de tipul mașinii care te interesează și de perioada de închirere, cu Alamo ai putea găsit prețuri de până la 33 € pe zi.

Care este cea mai populară agenție de închirieri auto din Israel?

Dacă plănuiești să închiriezi o mașină în Israel, îți recomandăm să alegi Budget, una dintre cele mai populare companii de închirieri auto din țară. În ultima lună, 32% dintre utilizatorii momondo au ales Budget pentru a-i ajuta cu închirerea auto. Ca nivel de satisfacție clienți, agenția are un scor de 5,7 din 10, oferit de către 155 călători.

Care este agenția de închirieri auto care are cele mai multe sucursale în Israel?

Compania de închirieri mașini cu cele mai multe sucursale în Israel este Sunnycars. Au momentan 38 de birouri în aeroporturile și în centrele orașelor din toată țara. Tel Aviv este unul dintre cele mai populare orașe de vizitat în Israel; în plus, nu ar trebui să ai nicio problemă în a închiria o mașină de la Sunnycars, având în vedere că au 5 sucursale în oraș.

Care este cel mai popular tip de mașină de închiriat în Israel?

Cel mai popular tip de mașină din Israel este Mini. De asemenea, 53% dintre utilizatori aleg această mașină și pentru călătoriile lor în Israel. Dacă Mini corespunde nevoilor tale din timpul șederii, așteaptă-te să plătești un preț de aproximativ 35 € pe zi pentru închiriere. Prețul poate varia în funcție de orașul vizitat și compania de închirieri auto aleasă.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Israel

Găsește în continuare oferte foarte bune la o varietate de mașini populare de închiriat în Israel
Hyundai i10
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

34 €/zi

25 oct - 30 oct
Hyundai i10
Seat Ibiza
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

36 €/zi

25 oct - 30 oct
Seat Ibiza
Opel Corsa
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

39 €/zi

25 oct - 30 oct
Opel Corsa
Renault Mégane
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

48 €/zi

25 oct - 30 oct
Renault Mégane
Kia Sportage
Compact SUV sau asemănător
Până la 4 pasageri

49 €/zi

25 oct - 30 oct
Kia Sportage
Skoda Octavia
Intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

57 €/zi

25 oct - 30 oct
Skoda Octavia
Opel Insignia
Standard sau asemănător
Până la 5 pasageri

66 €/zi

25 oct - 30 oct
Opel Insignia
Volkswagen Tiguan
SUV Standard sau asemănător
Până la 5 pasageri

88 €/zi

25 oct - 30 oct
Volkswagen Tiguan
Mercedes-Benz E-Class
De lux sau asemănător
Până la 5 pasageri

90 €/zi

25 oct - 30 oct
Mercedes-Benz E-Class

Oferte la mașini de închiriat în Israel găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Israel

Mașini Mică

45 € - 79 €

Toate tipurile de mașini

47 € - 207 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Israel este 59 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 24% mai ieftin decât în restul anului - doar 45 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 53% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Israel. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Israel poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Israel, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Israel este 97 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 60% mai ieftin decât în restul anului - doar 40 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 21% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Israel. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Israel poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Israel, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Israel este 203 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 31% mai ieftin decât în restul anului - doar 142 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 40% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Israel. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Israel poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Israel este 68 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 43% mai ieftin decât în restul anului - doar 40 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 44% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Israel. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Israel poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Israel, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Israel este 209 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 53% mai ieftin decât în restul anului - doar 99 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 42% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Israel. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Israel poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Hyundai i10
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

34 €/zi

25 oct - 30 oct
Hyundai i10
Seat Ibiza
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

36 €/zi

25 oct - 30 oct
Seat Ibiza
Opel Corsa
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

39 €/zi

25 oct - 30 oct
Opel Corsa

Registru agenții de închirieri auto din Israel

Principalii furnizori de închirieri auto din Israel

Sunnycars

38 de sucursale

Eldan

27 de sucursale

Sixt

27 de sucursale

keddy by Europcar

26 de sucursale

Europcar

24 de sucursale

CalAuto

23 de sucursale

Hertz

20 de sucursale

Budget

18 sucursale

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Israel

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Israel

Car rental in Israel

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Israel și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Pe care parte a drumului se conduce în Israel?

Șoferii din Israel, inclusiv cei aflați în vizită dintr-o altă țară, sunt nevoiți să conducă pe partea dreaptă. Condusul pe cealaltă parte a carosabilului poate avea drept consecință atât încălcarea legii, cât și accidente serioase.

Cât de bune sunt drumurile în Israel?

Calitatea drumurilor din Israel au un scor de calitate de 4,6 pe o scară de la 1 la 7, unde 1 este cel mai mic scor. Acest lucru clasează Israel pe locul 46 din 137 de țări analizate pentru calitatea drumurilor. Este posibil, însă, drumurile și calitatea lor să difere în funcție de zona din Israel în care urmează să călătorești.

Care este limita de vârsta pentru consumul de alcool și condusul unui vehicul în Israel?

Limita concentrației de alcool permisă în Israel este 2,38 mg/l. Este posibil, însă, ca anumite regiuni și orașe din Israel să aibă propriile legi privind consumul de alcool și condusul, în plus față de legea națională. Asigură-te că verifici acest lucru înainte de a-ți rezerva mașina. Reține că vârsta legală pentru consumul de alcool în Israel este 18. Sancțiunile vor fi mai aspre pentru cei care conduc un vehicul și nu au vârsta legală pentru a consuma alcool.

Cât costă benzina în Israel?

Săptămâna trecută, prețul benzinei în Israel a fost de 1,77 € pe litru (în medie). Acest lucru se poate schimba în funcție de orașul pe care plănuiești să-l vizitezi, de perioada anului și de situația economică a țării în momentul călătoriei tale. Dacă ești în căutarea unei mașini ieftine de închiriat, ia în calcul vizitarea unei țări unde combustibilul este foarte ieftin, precum Kuweit (prețul mediu la benzină este de 0,32 € pe litru). Hong Kong este o altă țară superbă de vizitat dacă nu te îngrijorează prețul benzinei care obișnuiește să fie în jur de 2,91 € pe litru (conform săptămânii trecute).

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Israel?

Prices for mașini in Israel refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Israel?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 270 de operatori pentru mașini în Israel..

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Israel?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Israel. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Israel?

Atunci când închiriezi o mașină în Israel, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. Un permis de conducere internațional este necesar dacă permisul de conducere este într-o limbă diferită de cea a țării de închiriere și poate fi necesar pentru a evita riscul unor potențiale amenzi. În cazul în care închiriezi în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de închiriat în orașele populare din Israel

Compară prețurile mașinilor de închiriat din cele mai populare orașe din Israel

Caută mai multe închirieri auto în Orientul Mijlociu

Caută oferte de închirieri auto în Orientul Mijlociu

Începe să-ți planifici călătoria în Israel


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Israel?

Alegând momondo pentru căuta mașini de închiriat în Israel te avantajează, pentru că este rapid și gratuit. Noi afișăm toate prețurile și politicile mașinilor de închiriat, iar tu doar o alegi pe cea care îți convine cel mai mult.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Israel?

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă de mașină de închiriat în Israel punându-ți la dispoziție filtre care să selecteze doar mașini ce corespund cerințelor tale. Aceste filtre includ, printre altele, prețul, tipul mașinii, compania de închirieri și politici specifice de rezervare care te-ar putea interesa.

Afișează momondo mașini de închiriat în Israel cu anulare gratuită?

Anularea gratuită este o politică în funcție de care se pot filtra rezultatele căutărilor de mașini pe momondo, în Israel și în toate celelalte destinații. Disponibilitatea variază în funcție de loc.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Israel, cu ajutorul momondo?

Da, momondo include un filtru pentru politicile privind combustibilul pentru închirierile auto din Israel.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Israel, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Da, pe momondo poți căuta mașini de închiriat în Israel care au opțiunea de curățare în profunzime.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Israel cu kilometraj nelimitat?

Da, există mașini de închiriat în Israel cu opțiunea de kilometraj nelimitat, pe care le poți găsi pe momondo.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Israel

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.