Mașini de închiriat în Israel

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în în Israel? Caută aici!

Tel Aviv, Israel
13 iul — 20 iul
Returnare în același loc
Tel Aviv, Israel
Mi 13/7
Amiază
Mi 20/7
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat în Israel găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Israel

Mașini Mică

28 € - 105 €

Toate tipurile de mașini

34 € - 107 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Israel este 52 €. septembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 48% mai ieftin decât în restul anului - doar 28 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 15% mai ieftin decât media în Israel. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Israel poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Israel

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Israel

Car rental in Israel

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Israel și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Conform datelor noastre, CalAuto este cea mai ieftină agenție de închirieri auto din Israel. Utilizatorii care au închiriat o mașină cu CalAuto s-au bucurat adesea de prețuri sub media zilnică națională din 102 €. Depinzând de orașul pe care îl vizitezi, de tipul mașinii care te interesează și de perioada de închirere, cu CalAuto ai putea găsit prețuri de până la 50 € pe zi.

Compania de închirieri mașini cu cele mai multe sucursale în Israel este Sunnycars. Au momentan 48 de birouri în aeroporturile și în centrele orașelor din toată țara. Tel Aviv este unul dintre cele mai populare orașe de vizitat în Israel; în plus, nu ar trebui să ai nicio problemă în a închiria o mașină de la Sunnycars, având în vedere că au 9 sucursale în oraș.

Șoferii din Israel, inclusiv cei aflați în vizită dintr-o altă țară, sunt nevoiți să conducă pe partea dreaptă. Condusul pe cealaltă parte a carosabilului poate avea drept consecință atât încălcarea legii, cât și accidente serioase.

Calitatea drumurilor din Israel au un scor de calitate de 4,6 pe o scară de la 1 la 7, unde 1 este cel mai mic scor. Acest lucru clasează Israel pe locul 46 din 137 de țări analizate pentru calitatea drumurilor. Este posibil, însă, drumurile și calitatea lor să difere în funcție de zona din Israel în care urmează să călătorești.

Limita concentrației de alcool permisă în Israel este 2,38 mg/l. Este posibil, însă, ca anumite regiuni și orașe din Israel să aibă propriile legi privind consumul de alcool și condusul, în plus față de legea națională. Asigură-te că verifici acest lucru înainte de a-ți rezerva mașina. Reține că vârsta legală pentru consumul de alcool în Israel este 18. Sancțiunile vor fi mai aspre pentru cei care conduc un vehicul și nu au vârsta legală pentru a consuma alcool.

Cel mai popular tip de mașină din Israel este un/o Mini. De asemenea, 28% dintre utilizatori aleg această mașină și pentru călătoriile lor în Israel. Dacă această mașină corăspunde nevoilor tale din timpul șederii, așteaptă-te să plătești un preț de aproximativ 24 € pe zi pentru închiriere. Prețul poate varia în funcție de orașul vizitat și compania de închirieri auto aleasă.

Săptămâna trecută, prețul benzinei în Israel a fost de 2,22 € pe litru (în medie). Acest lucru se poate schimba în funcție de orașul pe care plănuiești să-l vizitezi, de perioada anului și de situația economică a țării în momentul călătoriei tale. Dacă ești în căutarea unei mașini ieftine de închiriat, ia în calcul vizitarea unei țări unde combustibilul este foarte ieftin, precum Algeria (prețul mediu la benzină este de 0,30 € pe litru). Hong Kong este o altă țară superbă de vizitat dacă nu te îngrijorează prețul benzinei care obișnuiește să fie în jur de 2,91 € pe litru (conform săptămânii trecute).


Mașini de închiriat în orașele populare din Israel

Compară prețurile mașinilor de închiriat din cele mai populare orașe din Israel

Caută mai multe închirieri auto în Orientul Mijlociu

Caută oferte de închirieri auto în Orientul Mijlociu

Începe să-ți planifici călătoria în Israel


De ce să folosești Momondo?

Alegând momondo pentru căuta mașini de închiriat în Israel te avantajează, pentru că este rapid și gratuit. Noi afișăm toate prețurile și politicile mașinilor de închiriat, iar tu doar o alegi pe cea care îți convine cel mai mult.

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă de mașină de închiriat în Israel punându-ți la dispoziție filtre care să selecteze doar mașini ce corespund cerințelor tale. Aceste filtre includ, printre altele, prețul, tipul mașinii, compania de închirieri și politici specifice de rezervare care te-ar putea interesa.

Anularea gratuită este o politică în funcție de care se pot filtra rezultatele căutărilor de mașini pe momondo, în Israel și în toate celelalte destinații. Disponibilitatea variază în funcție de loc.

Da, momondo include un filtru pentru politicile privind combustibilul pentru închirierile auto din Israel.

Da, pe momondo poți căuta mașini de închiriat în Israel care au opțiunea de curățare în profunzime.

Da, există mașini de închiriat în Israel cu opțiunea de kilometraj nelimitat, pe care le poți găsi pe momondo.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.