Descoperă zboruri ieftine către Eindhoven de la 38 €.

1 adult
Economic
De unde?
În?
Lu 2/10
Lu 9/10

Oferte din partea a peste 900 de site-uri de călătorii.

Despre zborurile către Eindhoven

Rezumat al prețurilor pentru zborurile către Eindhoven, durata și companiile aeriene

Cel mai bun preț doar dus

38 €

Cel mai bun preț dus-întors

60 €

Cel mai rapid zbor

3h 00m

Operat de

3 companii aeriene
Cel mai ieftin zbor doar dus în Eindhoven din România pe care l-am găsit în ultimele 72 de ore este 38 € (Bucureşti Henri Coandă - Eindhoven).
Cel mai ieftin zbor dus-întors în Eindhoven din România pe care l-am găsit în ultimele 72 de ore este 60 € (Bucureşti Henri Coandă - Eindhoven).
Cel mai rapid zbor din România în Eindhoven durează 3h 00m (Bucureşti Henri Coandă to Eindhoven).
Zborurile în Eindhoven sunt operate de 3 companii aeriene, printre care Ryanair, Wizz Air Malta și Wizz Air.

Informații despre tendințe și zboruri către Eindhoven

Vezi informații despre zborul către Eindhoven pentru a-ți crea cel mai bun plan de călătorie.

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Eindhoven?

Luna noiembrie este, în medie, cea mai ieftină pentru a zbura în Eindhoven din România, majoritatea prețurilor fiind de doar 72 €. Dacă nu poți călători în Eindhoven în timpul lunii noiembrie, află că martie este, de asemenea, o perioadă ieftină. Pe momondo, poți găsi pentru această lună prețuri în jur de 75 €.

Care este cel mai ieftin zbor către Eindhoven?

91 € este cea mai ieftină ofertă găsită pe momondo în ultimele două săptămâni pentru un zbor către Eindhoven. Acest zbor pleacă din Cluj-Napoca și este cu 39% mai ieftin decât majoritatea zborurilor în Eindhoven. Pentru a găsi cel mai mic preț către Eindhoven, din zona ta, folosește funcționalitatea momondo Ghid pentru prețul acestei rute.
Vezi prețurile pentru:

Care este cea mai ieftină zi pentru a zbura în Eindhoven?

Cea mai ieftină zi pentru plecarea ta în Eindhoven este miercuri, atunci când pot fi găsite bilete de avion la numai 116 €. Acest lucru se datorează faptului că există o cerere mai mică pentru zborurile din această zi a săptămânii. Asigură-te că nu îți rezervi plecarea într-o zi de duminică, deoarece prețurile tind să fie mai scumpe decât de obicei. Conform datelor noastre, prețul mediu al biletului de avion către Eindhoven, într-o zi de duminică, este de 212 €.

Care este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura în Eindhoven?

Cu prețuri la biletele de avion de numai 132 €, dimineața este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura din România în Eindhoven. Zborul în Eindhoven dimineața este ideal datorită orelor puțin aglomerate de călătorie. După-amiaza există cea mai mare cerere de zboruri către Eindhoven, așa că prețurile costă în jur de 173 € pe bilet.

Cât timp durează zborul către Eindhoven?

În medie, durează 3h să zbori din România în Eindhoven dacă decolezi de pe Bucureşti Henri Coandă (cel mai popular aeroport din România) și aterizezi pe Amsterdam Schiphol (cel mai popular aeroport din Eindhoven). Dacă, în schimb, pleci de pe Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj și ajungi pe Amsterdam Schiphol, timpul de zbor este de aproximativ .

Cu cât timp înainte ar trebui să-mi rezerv zborul către Eindhoven?

Pentru mjoritatea călătorilor, rezervarea biletelor cu 58 zile înainte de data de plecare este cea mai bună variantă pentru a găsi prețuri ieftine către Eindhoven. În acest interval de timp, prețurile la zboruri costă în jur de 118 €. Totuși, în ultimele 72 de ore, oamenii au găsit zboruri din România la prețuri de doar 88 €.

Cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Eindhoven

Găsește cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Eindhoven, plecând din orașul sau aeroportul care îți este cel mai aproape
Aeroportul Bucureşti Henri Coandă
Eindhoven

CEL MAI IEFTIN TRASEU DIN Bucureşti CĂTRE Eindhoven

Aeroportul Bucureşti Henri Coandă (OTP) către Eindhoven (EIN)

De obicei, zborurile către Eindhoven din Bucureşti sunt mai ieftine atunci când zbori din Bucureşti Henri Coandă către Eindhoven, cu un preț mediu de 109 €

CEA MAI IEFTINĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE EINDHOVEN DIN AEROPORTUL BUCUREŞTI HENRI COANDĂianuarieCu 56% mai ieftinZborurile din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă către Eindhoven costă în medie doar 48 € în ianuarie
CEA MAI SCUMPĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE EINDHOVEN DIN AEROPORTUL BUCUREŞTI HENRI COANDĂAugustCu 66% mai scumpÎn August, un zbor către Eindhoven din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă costă aproximativ 180 €
CEA MAI POPULARĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE EINDHOVEN DIN AEROPORTUL BUCUREŞTI HENRI COANDĂdecembrie200% mai vizitatUtilizatorii momondo caută zboruri către Eindhoven din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă în decembrie mai des decât în orice altă lună

Întrebări frecvente despre zborul către Eindhoven

Dezvoltarea orașului se datorează în principal companiei Phillips care, după inventarea becului, a început producerea lor în această zonă, susținând astfel dezvoltarea altor companii.

Astăzi Eindhoven se numără printre cele mai importante orașe în domeniul tehnologiei, cunoașterii și designului. Acest lucru aduce orașului un flux continuu de studenți interni și internaționali, dornici de a se forma în cele mai performante centre universitare de aici, precum și ocazia de a accesa o piață de muncă ofertantă.

Arhitectura orașului, parcă scoasă din cutie și mereu curată nu include numeroase obiective istorice, din cauza faptului că majoritatea clădirilor au fost distruse în Al Doilea Război Mondial, ducând la apariția unor noi construcții. Până și muzeele orașului susțin această temă, cea a modernismului. Majoritatea organizează expoziții de artă contemporană, iar cel mai cunoscut este museul Van Abbemuseum, cu exponate ale lui Picasso, Mondriaan, Appel, El Lissitzky etc..

Eindhoven poate fi vizitat tot timpul, însă având un climat imprevizibil, vara este cea mai indicată pentru a putea petrece cât mai mult timp în aer liber.

Există și alte opțiuni de aeroporturi în apropiere de Eindhoven?

Aeroportul Maastricht/Aachen, Aeroportul Rotterdam The Hague sau Aeroportul Amsterdam Schiphol pot fi opțiuni alternative de aeroporturi pentru zborul către Eindhoven.

Există o alternativă mai ieftină pentru zborul în Eindhoven?

Poți găsi oferte către Aeroportul Eindhoven, cu un preț mediu de 149 €/persoană, însă prețul poate fluctua în funcție de aeroportul tău de plecare. Pentru a economisi bani, folosește funcționalitatea momondo Ghid pentru prețul acestei rute.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri în Aeroportul Eindhoven?

Prețurile pentru zboruri în Aeroportul Eindhoven au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru zboruri în Aeroportul Eindhoven?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 4 operatori pentru zboruri în Aeroportul Eindhoven..

Care este vârsta minimă necesară pentru a zbura în Aeroportul Eindhoven?

Deși vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile reguli, influențate de factori precum durata zborului, orele de zbor și escalele. Îți recomandăm să verifici informația cu compania aeriana de la care rezervi zborul în Aeroportul Eindhoven.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Eindhoven?

Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate de care vei avea nevoie pentru a călători în Aeroportul Eindhoven pot diferi în funcție de itinerar și de situația personală. În mod normal, ar trebui să ai la îndemână mai multe documente, precum buletinul sau permisul de conducere, în plus față de pașaportul valabil cel puțin șase luni de la data la care ajungi în Aeroportul Eindhoven. Este întotdeauna o idee bună să ceri sfaturi companiei aeriene sau unei entități terțe de încredere, precum IATA.


Oferte găsite pe momondo pentru zborurile către Eindhoven

Vezi care sunt unele dintre cele mai bune prețuri găsite recent de utilizatorii momondo pentru zborurile din România în Eindhoven
Wizz Air Malta
5 dec.
OTP02:00Bucureşti Henri Coandă
3h 05m
EIN11:05Eindhoven
8 dec.
EIN04:40Eindhoven
2h 45m
OTP07:25Bucureşti Henri Coandă
Wizz Air Malta
23 nov.
OTP02:00Bucureşti Henri Coandă
3h 05m
EIN11:05Eindhoven
26 nov.
EIN04:20Eindhoven
2h 45m
OTP07:05Bucureşti Henri Coandă
Wizz Air Malta
23 nov.
OTP02:00Bucureşti Henri Coandă
3h 05m
EIN11:05Eindhoven
27 nov.
EIN04:40Eindhoven
2h 45m
OTP07:25Bucureşti Henri Coandă
Wizz Air Malta
8 dec.
OTP02:00Bucureşti Henri Coandă
3h 05m
EIN11:05Eindhoven
10 dec.
EIN04:40Eindhoven
2h 45m
OTP07:25Bucureşti Henri Coandă
Wizz Air Malta
24 nov.
OTP02:00Bucureşti Henri Coandă
3h 05m
EIN11:05Eindhoven
28 nov.
EIN04:40Eindhoven
2h 45m
OTP07:25Bucureşti Henri Coandă
Wizz Air Malta
16 nov.
OTP02:00Bucureşti Henri Coandă
3h 05m
EIN11:05Eindhoven
20 nov.
EIN04:40Eindhoven
2h 45m
OTP07:25Bucureşti Henri Coandă

Găsește cele mai ieftine zboruri doar dus în Eindhoven

Dacă te interesează zborurile doar dus din România în Eindhoven, vezi mai jos câteva dintre oferte noastre oferite de Ryanair și Wizz Air Malta
Wizz Air Malta
22 nov.
OTP15:15Bucureşti Henri Coandă
14h 40m
1 escală
EIN11:55Eindhoven
Wizz Air Malta
17 dec.
OTP02:00Bucureşti Henri Coandă
3h 05m
EIN11:05Eindhoven
Mai multe companii aeriene
17 oct.
OTP16:15Bucureşti Henri Coandă
14h 35m
1 escală
EIN12:50Eindhoven

Alte clase de cabină pentru zborurile către Eindhoven

Explorează opțiunile alternative de cabină premium pentru zborul tău către Eindhoven

Care companie aeriană zboară către Eindhoven?

Iată o selecție a celor mai populare și mai ieftine companii aeriene pentru zborurile tale către Eindhoven

Ce companii aeriene zboară în Eindhoven?

Zboruri Wizz Air în Eindhoven

Cea mai populară companie aeriană, pe momondo, pentru zborurile în Eindhoven este Wizz Air, operând 7 zboruri săptămânale către această destinație. Cele mai multe pleacă din Budapesta Liszt Ferenc, iar cea mai bună ofertă Wizz Air către Eindhoven este 29 € (preț găsit pe momondo în ultimele 72 de ore pentru o călătorie dus-întors cu plecare din Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj către Eindhoven). Într-un număr de 335 evaluări pe momondo, Wizz Air a primit nota 7,1.


Rute populare către Eindhoven

Cele mai frecvente căutări de zboruri către Eindhoven, împreună cu cele mai mici prețuri și cele mai scurte durate de zbor
Zboruri din Bucureşti către Eindhoven
Cel mai rapid zbor3h 00m
Cel mai ieftin55 €

Începe să-ți planifici călătoria în Eindhoven


Cele mai bune lucruri de făcut și văzut în Eindhoven

Poate Eindhoven nu este un oraș abundent în obiective turistice, dar atmosfera lui este motivul pentru care un city break aici o să vă încânte privirea și sufletul.

Aerul modern și dezvoltarea sa continuă să vă dea senzația că vizitați un alt oraș zi de zi.

Rar în monumente istorice, deși este unul dintre orașele vechi ale Olandei, Eindhoven păstrează cu mare atenție cele trei monumente istorice, bisericile Pastoor Harkxplein și Biserica Sfânta Ecaterina (St Catharinakerek).

Aici adăugăm și Muzeul de Artă Modernă și Contemporană Van Abbemuseum, menționat anterior. Acesta și-a deschis porțile în 1936, iar de-a lungul anilor a găzduit nenumărate exponate valoroase, printre care opere de Mondriann, Picasso sau Theo van Doesburg.

Mai sugerăm încă o oprire la adăpost, după care ne bucurăm de aerul curat al orașului. Cazinoul Olanda, un loc fascinant, o bucățică de Las Vegas într-un oraș plin de verdeață. În incinta cazinoului veți găsi restaurante, jocuri de masă, de noroc, aparate și muzică live.

Apoi, o plimbare în Parcul Genneper sau o cafea în De Markt? Dacă ați ales plimbarea, Parcul Genneper, este un loc verde, perfect pentru picnicuri, plin de biciclete și activități de entertainment incluse în Centrul Tongelreep.

Dacă vreți să simțiți pulsul orașului, la o ceașcă de cafea, pe un scaun comfortabil, al unei frumoase terase, atunci alegeți cu încredere Piața Markt.

De fapt, alegeți ambele opțiuni și bucurați-vă pe deplin de timpul petrecut în “orașul becurilor”.


Zboruri către alte orașe din Olanda

Ți-ai pierdut interesul pentru Eindhoven? Aruncă o privire peste zborurile către alte orașe din Olanda

De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor în Eindhoven?

Atunci când ți se afișează o mulțime de opțiuni din partea unor companii și agenții de renume, poți găsi cu ușurință zborul potrivit în Eindhoven. Poți filtra apoi aceste opțiuni pentru a-l alege pe ce mai bun și asta este exact ceea ce face momondo. Te ajutăm să găsești, repede și ușor, zboruri în Eindhoven, economisind timp și bani.

Pot să găsesc pe momondo zboruri în Eindhoven cu rezervare flexibilă?

momondo poate afișa pentru utilizatori doar acele zboruri în Eindhoven cu politici flexibile de rezervare, oferind și alte filtre și funcționalități utile.

Cum mă poate ajuta momondo să găsesc zboruri în Eindhoven?

După ce ți se afișează toate opțiunile de zbor în Eindhoven, momondo îți permite să le ordonezi și filtrezi în funcție de preferințe, precum compania aeriană, prețul, orele de zbor etc.

Nu sunt pregătit să rezerv un zbor în Eindhoven chiar acum. Poate momondo să mă anunțe dacă se schimbă prețul?

Da. momondo poate urmări prețurile zborurilor în Eindhoven, trimitându-ți alerte când se schimbă. Tot ce trebuie să faci pentru a configura o alertă este să realizezi o căutare și să introduci o adresă de e-mail validă.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Eindhoven

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.