Găsește cele mai ieftine zboruri către Eindhoven

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Lu 30/5
Lu 6/6

Oferte din partea a peste 900 de site-uri de călătorii.

Despre zborurile în Eindhoven

Rezumat al prețurilor pentru zborurile în Eindhoven, durata și companiile aeriene

Cel mai bun preț doar dus

20 €

Cel mai bun preț dus-întors

73 €

Cel mai rapid zbor

2h 55m

Operat de

2 companii aeriene
Cel mai ieftin zbor doar dus în Eindhoven din România pe care l-am găsit în ultimele 72 de ore este 20 € (Bucureşti Aeroportul Henri Coandă - Eindhoven).
Cel mai ieftin zbor dus-întors în Eindhoven din România pe care l-am găsit în ultimele 72 de ore este 73 € (Bucureşti Aeroportul Henri Coandă - Eindhoven).
Cel mai rapid zbor din România în Eindhoven durează 2h 55m (Bucureşti Aeroportul Henri Coandă to Eindhoven).
Zborurile în Eindhoven sunt operate de 2 companii aeriene, printre care Ryanair și Wizz Air.

Cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Eindhoven

Găsește cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Eindhoven, plecând din orașul sau aeroportul care îți este cel mai aproape
Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Eindhoven

CEL MAI IEFTIN TRASEU DIN Bucureşti CĂTRE Eindhoven

Bucureşti (BUH) către Eindhoven (EIN)

De obicei, zborurile către Eindhoven din Bucureşti sunt mai ieftine atunci când zbori din Bucureşti către Eindhoven, cu un preț mediu de 110 €

CEA MAI IEFTINĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE EINDHOVEN DIN BUCUREŞTI AEROPORTUL HENRI COANDĂnoiembrieCu 42% mai ieftinZborurile din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă către Eindhoven costă în medie doar 75 € în noiembrie
CEA MAI SCUMPĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE EINDHOVEN DIN BUCUREŞTI AEROPORTUL HENRI COANDĂiulieCu 32% mai scumpÎn iulie, un zbor către Eindhoven din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă costă aproximativ 171 €
CEA MAI POPULARĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE EINDHOVEN DIN BUCUREŞTI AEROPORTUL HENRI COANDĂnoiembrie379% mai vizitatUtilizatorii momondo caută zboruri către Eindhoven din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă în noiembrie mai des decât în orice altă lună

Care este cel mai bun moment pentru a zbura către Eindhoven?

Dezvoltarea orașului se datorează în principal companiei Phillips care, după inventarea becului, a început producerea lor în această zonă, susținând astfel dezvoltarea altor companii.

Astăzi Eindhoven se numără printre cele mai importante orașe în domeniul tehnologiei, cunoașterii și designului. Acest lucru aduce orașului un flux continuu de studenți interni și internaționali, dornici de a se forma în cele mai performante centre universitare de aici, precum și ocazia de a accesa o piață de muncă ofertantă.

Arhitectura orașului, parcă scoasă din cutie și mereu curată nu include numeroase obiective istorice, din cauza faptului că majoritatea clădirilor au fost distruse în Al Doilea Război Mondial, ducând la apariția unor noi construcții. Până și muzeele orașului susțin această temă, cea a modernismului. Majoritatea organizează expoziții de artă contemporană, iar cel mai cunoscut este museul Van Abbemuseum, cu exponate ale lui Picasso, Mondriaan, Appel, El Lissitzky etc..

Eindhoven poate fi vizitat tot timpul, însă având un climat imprevizibil, vara este cea mai indicată pentru a putea petrece cât mai mult timp în aer liber.

31 € este cea mai ieftină ofertă găsită pe momondo în ultimele două săptămâni pentru un zbor către Eindhoven. Acest zbor pleacă din Madrid și este cu 78% mai ieftin decât majoritatea zborurilor în Eindhoven. Pentru a găsi cel mai mic preț către Eindhoven, din zona ta, folosește funcționalitatea momondo Ghid pentru prețul acestei rute.

Luna August este, în medie, cea mai ieftină pentru a zbura în Eindhoven din România, majoritatea prețurilor fiind de doar 56 €. Dacă nu poți călători în Eindhoven în timpul lunii August, află că noiembrie este, de asemenea, o perioadă ieftină. Pe momondo, poți găsi pentru această lună prețuri în jur de 78 €.

Pentru mjoritatea călătorilor, rezervarea biletelor cu 60 zile înainte de data de plecare este cea mai bună variantă pentru a găsi prețuri ieftine către Eindhoven. În acest interval de timp, prețurile la zboruri costă în jur de 110 €. Totuși, în ultimele 72 de ore, oamenii au găsit zboruri din România la prețuri de doar 73 €.

Cea mai ieftină zi pentru plecarea ta în Eindhoven este joi, atunci când pot fi găsite bilete de avion la numai 76 €. Acest lucru se datorează faptului că există o cerere mai mică pentru zborurile din această zi a săptămânii. Asigură-te că nu îți rezervi plecarea într-o zi de marți, deoarece prețurile tind să fie mai scumpe decât de obicei. Conform datelor noastre, prețul mediu al biletului de avion către Eindhoven, într-o zi de marți, este de 107 €.

Cu prețuri la biletele de avion de numai 90 €, dimineața este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura din România în Eindhoven. Zborul în Eindhoven dimineața este ideal datorită orelor puțin aglomerate de călătorie. După-amiaza există cea mai mare cerere de zboruri către Eindhoven, așa că prețurile costă în jur de 121 € pe bilet.

Aeroportul Maastricht/Aachen, Aeroportul Rotterdam The Hague sau Aeroportul Amsterdam Schiphol pot fi opțiuni alternative de aeroporturi pentru zborul în Eindhoven.

Poți găsi oferte către Aeroportul Eindhoven, cu un preț mediu de 89 €/persoană. Să ai, totuși, în vedere că prețul poate fluctua în funcție de aeroportul tău de plecare. Pentru a economisi bani, folosește funcționalitatea momondo Ghid pentru prețul acestei rute.Oferte găsite pe momondo pentru zborurile către Eindhoven

Vezi care sunt unele dintre cele mai bune prețuri găsite recent de utilizatorii momondo pentru zborurile din România în Eindhoven
Companii aeriene multiple
8 iun.
OTP18:25Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
19h 25m
1 escală
EIN13:50Eindhoven
11 iun.
EIN12:55Eindhoven
9h 00m
1 escală
OTP21:55Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Companii aeriene multiple
8 iun.
OTP02:30Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
27h 45m
2 de escale
EIN06:15Eindhoven
11 iun.
EIN12:55Eindhoven
9h 00m
1 escală
OTP21:55Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Companii aeriene multiple
25 iun.
OTP16:50Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
12h 45m
1 escală
EIN05:35Eindhoven
29 iun.
EIN14:05Eindhoven
28h 20m
2 de escale
OTP18:25Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Ryanair
9 iun.
OTP17:15Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
12h 20m
1 escală
EIN05:35Eindhoven
11 iun.
EIN17:25Eindhoven
25h 05m
1 escală
OTP18:30Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Companii aeriene multiple
8 iun.
OTP08:20Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
2h 55m
EIN11:15Eindhoven
11 iun.
EIN12:55Eindhoven
9h 00m
1 escală
OTP21:55Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Ryanair
10 iun.
OTP19:00Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
18h 30m
2 de escale
EIN13:30Eindhoven
15 iun.
EIN12:25Eindhoven
6h 15m
1 escală
OTP18:40Bucureşti Aeroportul Henri Coandă

Găsește cele mai ieftine zboruri doar dus în Eindhoven

Dacă te interesează zborurile doar dus din România în Eindhoven, vezi mai jos câteva dintre oferte noastre oferite de Ryanair și Wizz Air
Wizz Air
27 iun.
OTP08:15Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
2h 55m
EIN11:10Eindhoven
Ryanair
28 iun.
OTP18:20Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
11h 10m
1 escală
EIN05:30Eindhoven
Companii aeriene multiple
30 iun.
OTP02:00Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
6h 45m
1 escală
EIN08:45Eindhoven

Care companie aeriană zboară către Eindhoven?

Iată o selecție a celor mai populare și mai ieftine companii aeriene pentru zborurile tale către Eindhoven

Ce companii aeriene zboară în Eindhoven?

Conform datelor noastre, cele mai populare companii aeriene care zboră din România în Eindhoven sunt Wizz Air, Ryanair, KLM și TAROM. În funcție de aeroportul din România care te interesează, ar putea exista și altele.

Zboruri Wizz Air în Eindhoven

Cea mai populară companie aeriană, pe momondo, pentru zborurile în Eindhoven este Wizz Air, operând 5 zboruri săptămânale către această destinație. Cele mai multe pleacă din Budapesta Liszt Ferenc, iar cea mai bună ofertă Wizz Air către Eindhoven este 24 € (preț găsit pe momondo în ultimele 72 de ore pentru o călătorie dus-întors cu plecare din Cluj-Napoca Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj). Într-un număr de 103 evaluări pe momondo, Wizz Air a primit nota 7,2.


Aeroporturi în apropiere de Eindhoven

Mai jos poți vedea toate aeroporturile din Eindhoven, împreună cu distanța față de centrul orașului

Vă despart 9 km sau 15 de minute cu mașina de centrul orașului.

Autovehicule puteți închiria din aeroport sau anterior, online sau telefonic.

Chiar lângă terminal veți găsi și stația liniilor 400 și 401 care asigură transportul între cele două puncte menționate anterior.

Lângă stația de autobuze se află zona companiei oficiale de taxi recunoscută de aeroport. O puteți accesa și la numărul +31 88 339 47 48.


Rute populare către Eindhoven

Cele mai frecvente căutări de zboruri către Eindhoven, împreună cu cele mai mici prețuri și cele mai scurte durate de zbor
Zboruri din Bucureşti către Eindhoven
Cel mai scurt timp de zbor2h 55m
Cel mai ieftin73 €

Începe să-ți planifici călătoria în Eindhoven


Cele mai bune lucruri de făcut și văzut în Eindhoven

Poate Eindhoven nu este un oraș abundent în obiective turistice, dar atmosfera lui este motivul pentru care un city break aici o să vă încânte privirea și sufletul.

Aerul modern și dezvoltarea sa continuă să vă dea senzația că vizitați un alt oraș zi de zi.

Rar în monumente istorice, deși este unul dintre orașele vechi ale Olandei, Eindhoven păstrează cu mare atenție cele trei monumente istorice, bisericile Pastoor Harkxplein și Biserica Sfânta Ecaterina (St Catharinakerek).

Aici adăugăm și Muzeul de Artă Modernă și Contemporană Van Abbemuseum, menționat anterior. Acesta și-a deschis porțile în 1936, iar de-a lungul anilor a găzduit nenumărate exponate valoroase, printre care opere de Mondriann, Picasso sau Theo van Doesburg.

Mai sugerăm încă o oprire la adăpost, după care ne bucurăm de aerul curat al orașului. Cazinoul Olanda, un loc fascinant, o bucățică de Las Vegas într-un oraș plin de verdeață. În incinta cazinoului veți găsi restaurante, jocuri de masă, de noroc, aparate și muzică live.

Apoi, o plimbare în Parcul Genneper sau o cafea în De Markt? Dacă ați ales plimbarea, Parcul Genneper, este un loc verde, perfect pentru picnicuri, plin de biciclete și activități de entertainment incluse în Centrul Tongelreep.

Dacă vreți să simțiți pulsul orașului, la o ceașcă de cafea, pe un scaun comfortabil, al unei frumoase terase, atunci alegeți cu încredere Piața Markt.

De fapt, alegeți ambele opțiuni și bucurați-vă pe deplin de timpul petrecut în “orașul becurilor”.


Zboruri către alte orașe din Olanda

Ți-ai pierdut interesul pentru Eindhoven? Aruncă o privire peste zborurile către alte orașe din Olanda

De ce să folosești momondo?

Atunci când ți se afișează o mulțime de opțiuni din partea unor companii și agenții de renume, poți găsi cu ușurință zborul potrivit în Eindhoven. Poți filtra apoi aceste opțiuni pentru a-l alege pe ce mai bun și asta este exact ceea ce face momondo. Te ajutăm să găsești, repede și ușor, zboruri în Eindhoven, economisind timp și bani.

momondo poate afișa pentru utilizatori doar acele zboruri în Eindhoven cu politici flexibile de rezervare, oferind și alte filtre și funcționalități utile.

După ce ți se afișează toate opțiunile de zbor în Eindhoven, momondo îți permite să le ordonezi și filtrezi în funcție de preferințe, precum compania aeriană, prețul, orele de zbor etc.

Da. momondo poate urmări prețurile zborurilor în Eindhoven, trimitându-ți alerte când se schimbă. Tot ce trebuie să faci pentru a configura o alertă este să realizezi o căutare și să introduci o adresă de e-mail validă.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Călătorii flexibile
momondo îți înțelege nevoia de flexibilitate și de aceea îți punem la dispoziție un filtru special pentru zborurile care nu percep taxe de modificare.
Sfaturi de la experți
Informații bazate pe date și redactate pentru a te ajuta să găsești cel mai bun zbor (de la cel mai ieftin moment de zbor al zilei la intervalul cu care să rezervi în avans).
Alerte de preț
Urmărește prețul rutei de zbor preferate și primește alerte atunci când apar modificări.