Zboruri Europa Olanda Eindhoven

Găsește bilete de avion ieftine spre Eindhoven

dum. 20/1
dum. 27/1
Any month
Compară vs. momondo |

Când este perioada ideală pentru a zbura către Eindhoven ?

+240%
+160%
+80%
Base
Preț
62 - 205 EUR
Temperatura
4 - 23 °C
Precipitații
5 - 10 mm

Dezvoltarea orașului se datorează în principal companiei Phillips care, după inventarea becului, a început producerea lor în această zonă, susținând astfel dezvoltarea altor companii.

Astăzi Eindhoven se numără printre cele mai importante orașe în domeniul tehnologiei, cunoașterii și designului. Acest lucru aduce orașului un flux continuu de studenți interni și internaționali, dornici de a se forma în cele mai performante centre universitare de aici, precum și ocazia de a accesa o piață de muncă ofertantă.

Arhitectura orașului, parcă scoasă din cutie și mereu curată nu include numeroase obiective istorice, din cauza faptului că majoritatea clădirilor au fost distruse în Al Doilea Război Mondial, ducând la apariția unor noi construcții. Până și muzeele orașului susțin această temă, cea a modernismului. Majoritatea organizează expoziții de artă contemporană, iar cel mai cunoscut este museul Van Abbemuseum, cu exponate ale lui Picasso, Mondriaan, Appel, El Lissitzky etc..

Eindhoven poate fi vizitat tot timpul, însă având un climat imprevizibil, vara este cea mai indicată pentru a putea petrece cât mai mult timp în aer liber.


Ce companii aeriene zboară spre Eindhoven?

Nu există zboruri directe din RO.

Pentru a ajunge pe Aeroportul Eindhoven, din București, veți putea alege din zborurile operate de companiile Wizz Air și KLM, Ryanair, Tarom, Blue Air, Pegasus Airlines, CSA Czech Airlines, LOT Polish Airlines, TAP Air Portugal, Air Europa.

Toate zborurile conțin escale!


Cum se ajunge de la aeroport în oraș?

Mai jos vei putea vedea aeroporturile din Eindhoven și distanța față de centrul orașului
Eindhoven
6 km față de centrul orașului

Vă despart 9 km sau 15 de minute cu mașina de centrul orașului.

Autovehicule puteți închiria din aeroport sau anterior, online sau telefonic.

Chiar lângă terminal veți găsi și stația liniilor 400 și 401 care asigură transportul între cele două puncte menționate anterior.

Lângă stația de autobuze se află zona companiei oficiale de taxi recunoscută de aeroport. O puteți accesa și la numărul +31 88 339 47 48.


Informații rapide despre

Oră, monedă și informații generale - vezi ora locală și apoi fă-ți o idee despre cât vei cheltui în Eindhoven
Ora locală
Monedă
euro
Bere
Bere Națională (.5 liter)
5,97 EUR
Mâncare
Restaurant ieftin
66 EUR
Transport public
Bilet dus
17 EUR

Obiective Turistice

Poate Eindhoven nu este un oraș abundent în obiective turistice, dar atmosfera lui este motivul pentru care un city break aici o să vă încânte privirea și sufletul.

Aerul modern și dezvoltarea sa continuă să vă dea senzația că vizitați un alt oraș zi de zi.

Rar în monumente istorice, deși este unul dintre orașele vechi ale Olandei, Eindhoven păstrează cu mare atenție cele trei monumente istorice, bisericile Pastoor Harkxplein și Biserica Sfânta Ecaterina (St Catharinakerek).

Aici adăugăm și Muzeul de Artă Modernă și Contemporană Van Abbemuseum, menționat anterior. Acesta și-a deschis porțile în 1936, iar de-a lungul anilor a găzduit nenumărate exponate valoroase, printre care opere de Mondriann, Picasso sau Theo van Doesburg.

Mai sugerăm încă o oprire la adăpost, după care ne bucurăm de aerul curat al orașului. Cazinoul Olanda, un loc fascinant, o bucățică de Las Vegas într-un oraș plin de verdeață. În incinta cazinoului veți găsi restaurante, jocuri de masă, de noroc, aparate și muzică live.

Apoi, o plimbare în Parcul Genneper sau o cafea în De Markt? Dacă ați ales plimbarea, Parcul Genneper, este un loc verde, perfect pentru picnicuri, plin de biciclete și activități de entertainment incluse în Centrul Tongelreep.

Dacă vreți să simțiți pulsul orașului, la o ceașcă de cafea, pe un scaun comfortabil, al unei frumoase terase, atunci alegeți cu încredere Piața Markt.

De fapt, alegeți ambele opțiuni și bucurați-vă pe deplin de timpul petrecut în “orașul becurilor.


Bilete de avion către alte orașe din Olanda

Ți-ai pierdut entuziasmul pentru Eindhoven? Verifică zborurile spre celelalte orașe din Olanda
*Prețurile biletelor de avion către Eindhoven se referă la zboruri la clasa economică, găsite de către utilizatorii momondo în ultimele 72 de ore. Este posibil ca aceste tarife să nu mai fie disponibile.
Zboruri Europa Olanda Eindhoven