Mașini de închiriat Europcar în Osnabrück

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Europcar în Osnabrück

Osnabrück, Germania
23 mai — 30 mai
Returnare în același loc
Osnabrück, Germania
Lu 23/5
Amiază
Lu 30/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Osnabrück în Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Europcar din Osnabrück, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Europcar în Osnabrück

Metodele de curățire în profunzime, precum dezinfectarea interioarelor și exterioarelor tuturor vehiculelor care se închiriază cu Europcar sunt doar câteva dintre măsurile puse în practică în timpul pandemiei COVID-19. Pentru a se asigura că personalul și clienții săi din Osnabrück se simt în siguranță, Europcar a mai adoptat și alte politici suplimentare:
• Politică de „Contact zero”, care garantează că, după dezinfectare, fiecare cheie a vehiculelor este pusă într-un plic închis

Da, îți poți anula rezervarea auto cu Europcar, din Osnabrück, fără costuri. Totuși, anularea făcută exact înainte de data programată pentru preluarea mașinii ar putea avea o taxă. Pentru întrebări privind politica precisă de anulare, sună agenția Europcar. Găsești o listă cu numerele lor de telefon în fila Sucursale, dacă faci clic aici.


Mașini de la Europcar în alte orașe din Germania

Găsește toate ofertele de închirieri auto de la Europcar în alte orașe populare din Germania, precum Munchen și Dortmund