Mașini de închiriat Europcar în Mannheim

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Europcar în Mannheim

Mannheim, Germania
2 iun — 9 iun
Returnare în același loc
Mannheim, Germania
Jo 2/6
Amiază
Jo 9/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Mannheim în Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Europcar din Mannheim, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
7 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Europcar în Mannheim

Fiecare sucursală Europcar din Mannheim aplică proceduri de curățire în profunzime în timpul pandemiei de COVID-19 pentru a garanta siguranța clienților și personalului. Aceste precauții suplimentare includ dezinfectarea zonelor atinse frecvent, precum interiorul și exteriorul mașinilor de închirieri, și a spațiilor de preluare și predare a vehiculelor. Europcar a introdus și alte precauții în plus, printre care:
• Politică de „Contact zero”, care garantează că, după dezinfectare, fiecare cheie a vehiculelor este pusă într-un plic închis

Da. Europcar are 1 sucursală în Aeroportul Mannheim City, care se află la Seckenheimer Landstrasse 170.

Europcar oferă anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Mannheim. Reține că ar putea exista totuși o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă vrei să afli mai multe despre politicile de anulare Europcar, fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon (sub fila Sucursale).

Vehiculele de tip Compact sunt cele mai populare închirieri ale agenției Europcar în Mannheim, în timpul lunii iunie. În medie, acestea vor costa 30 € pe zi, în vreme cel prețul cel mai ieftin găsit în iunie a fost de 30 € pe zi.

Europcar operează momentan în 7 sucursale în Mannheim. Cea mai populară dintre acestea se află la adresa: Rollbuehlstrasse 91-93. În ultimele 12 luni, 54% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu Europcar în Mannheim, și-au închiriat mașina din această sucursală.


Mașini de închiriat în Baden-Württemberg, de la Europcar

Închiriază o mașină de la Europcar în alte orașe din Baden-Württemberg, precum Stuttgart, Karlsruhe și Heilbronn

Mașini de la Europcar în alte orașe din Germania

Găsește toate ofertele de închirieri auto de la Europcar în alte orașe populare din Germania, precum Munchen și Dortmund