Mașini de închiriat Europcar în Karlsruhe

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Europcar în Karlsruhe

Karlsruhe, Germania
31 mai — 7 iun
Returnare în același loc
Karlsruhe, Germania
Ma 31/5
Amiază
Ma 7/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Karlsruhe în Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Europcar din Karlsruhe, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Europcar în Karlsruhe

Europcar și-au intensificat metodele de curățire în sucursalele din Karlsruhe pentru a preveni răspândirea COVID-19 în rândul clienților și a personalului. Aceste eforturi includ dezinfectarea interioarelor vehiculelor (volan și bord), exterioarelor (mânere și chei) și a altor suprafețe atinse frecvent. De asemenea, Europcar are următoarele politici suplimentare de sănătate și siguranță:
• Politică de „Contact zero”, care garantează că, după dezinfectare, fiecare cheie a vehiculelor este pusă într-un plic închis

Europcar oferă anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Karlsruhe. Reține că ar putea exista totuși o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă vrei să afli mai multe despre politicile de anulare Europcar, fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon (sub fila Sucursale).

Conform datelor noastre, vehiculele de tip Intermediar sunt cele mai populare tipuri de mașină pentru cei care închiriază de la Karlsruhe, în luna iunie. Conform prețurilor agenției Europcar din luna iunie a anului trecut, te poți aștepta la un preț mediu de 31 €/zi pentru închirierea unei vehicul tip Intermediar. Pentru luna iunie, utilizatorii noștri au găsit și prețuri de doar 31 €/zi, ceea ce înseamnă că ai putea găsi și tu prețuri similare pe momondo anul acesta.

Europcar are 4 sucursale în Karlsruhe. Ottostrasse 18 este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 84% dintre cei care au rezervat o mașină în Karlsruhe de la Europcar, pe momondo, au mers la: Ottostrasse 18.


Mașini de închiriat în Baden-Württemberg, de la Europcar

Închiriază o mașină de la Europcar în alte orașe din Baden-Württemberg, precum Stuttgart, Heilbronn și Mannheim

Mașini de la Europcar în alte orașe din Germania

Găsește toate ofertele de închirieri auto de la Europcar în alte orașe populare din Germania, precum Munchen și Dortmund