Mașini de închiriat Europcar în Saarbrücken

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Europcar în Saarbrücken

Saarbrücken, Germania
2 iun — 9 iun
Returnare în același loc
Saarbrücken, Germania
Jo 2/6
Amiază
Jo 9/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Saarbrücken în Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Europcar din Saarbrücken, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Europcar în Saarbrücken

Europcar și-au intensificat metodele de curățire în sucursalele din Saarbrücken pentru a preveni răspândirea COVID-19 în rândul clienților și a personalului. Aceste eforturi includ dezinfectarea interioarelor vehiculelor (volan și bord), exterioarelor (mânere și chei) și a altor suprafețe atinse frecvent. De asemenea, Europcar are următoarele politici suplimentare de sănătate și siguranță:
• Politică de „Contact zero”, care garantează că, după dezinfectare, fiecare cheie a vehiculelor este pusă într-un plic închis

Da, Europcar are 1 sucursală în Aeroportul Saarbrücken Ensheim, a cărei adresă este Balthasar-goldstein-strasse 1.

Da, îți poți anula rezervarea auto cu Europcar, din Saarbrücken, fără costuri. Totuși, anularea făcută exact înainte de data programată pentru preluarea mașinii ar putea avea o taxă. Pentru întrebări privind politica precisă de anulare, sună agenția Europcar. Găsești o listă cu numerele lor de telefon în fila Sucursale, dacă faci clic aici.

Europcar are în Saarbrücken 4 sucursale de închirieri auto. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară dintre acestea este cea aflată la adresa Mainzer Strasse 152 - 154. 65% dintre cei care au închiriat o mașină de la Europcar în Saarbrücken în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.


Mașini de la Europcar în alte orașe din Germania

Găsește toate ofertele de închirieri auto de la Europcar în alte orașe populare din Germania, precum Munchen, Dortmund și Freiburg im Breisgau