Mașini de închiriat în Dempasar, în Bali

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Dempasar, în Bali? Caută aici!

Dempasar, Bali, Indonezia
28 sept — 5 oct
Returnare în același loc
Dempasar, Bali, Indonezia
Jo 28/9
Amiază
Jo 5/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Dempasar

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Dempasar

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Dempasar?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Dempasar se găsesc, în general, prin intermediul TRAC Astra. Atunci când rezervi cu TRAC Astra, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 40 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Dempasar este de 40 €/zi.

Ce companie de închirieri auto din Dempasar are cele mai multe locații?

keddy by Europcar are cele mai multe locații dintre toate companiile de închirieri auto din Dempasar, cu 3 sucursale.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Dempasar?

Majoritatea utilizatorilor momondo vor închiria Toyota Avanza în Dempasar, deși închirierea Toyota Innova este o a doua alegere populară, conform datelor noastre. Dacă ești interesat să închiriezi Toyota Avanza, prețurile sunt în medie de 50 € pe zi. Unii utilizatori au găsit oferte pentru închirierea Toyota Avanza în Dempasar pentru doar 25 € pe zi. Toyota Innova închirieri în. Dempasar costă în medie 66 € pe zi, iar unele dintre cele mai ieftine oferte sunt la 48 € pe zi.

Oferte la mașini de închiriat în Dempasar, în Bali găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Dempasar

Mașini Mică

41 € - 56 €

Toate tipurile de mașini

44 € - 75 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Dempasar, în Indonezia este 50 €. august este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 18% mai ieftin decât în restul anului - doar 41 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 8% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Dempasar. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Dempasar poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Dempasar, în Indonezia este 34 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 9% mai ieftin decât în restul anului - doar 31 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 38% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Dempasar. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Dempasar poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Dempasar, în Indonezia este 43 €. aprilie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 16% mai ieftin decât în restul anului - doar 50 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 21% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Dempasar. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Dempasar poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Registru agenții de închirieri auto din Dempasar

Principalii furnizori de închirieri auto din Dempasar, în Bali

Eazyrent

1 sucursală
Prezentare generală

Curățenie

6,0

Confort

8,0

Evaluare Generală

8,0

Preluare/Returnare

7,3

Valoare

8,0

TRAC Astra

3 sucursale

keddy by Europcar

3 sucursale

Avis

2 sucursale

Bluebird

1 sucursală

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Dempasar

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Dempasar

Cum conduci cu o mașină închiriată în Dempasar - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Dempasar și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Dempasar, în luna octombrie?

Cu tempraturi medii de 28 °C și precipitații de aproximativ 150 mm, o mașină standard de închiriat este o opțiune foarte bună atunci când călătorești în Dempasar. O mașină standard răspunde foarte bine la fluctuațiile de temperatură și ploile lunii octombrie și este o alegere foarte populară printre cei care călătoresc în Dempasar. Închirierea unei mașini Standard în Dempasar te va costa, în medie 43 €/zi.

Care este limita de viteză în Dempasar, Indonezia?

Atunci când conduci în interiorul orașului Dempasar, limita de viteză este de 50 km/h . Este posibil ca aceeași limită să se aplice cartierelor și orașelor din jur. Limita în zonele de periferie ale orașului Dempasar este 80 km/h, iar cea de pe autostrăzi, 100 km/h. Totuși, pentru că aceste limite pot varia, asigură-te că urmezi indicațiile semnelor de circulație

Cum este vremea în Dempasar, Indonezia în luna septembrie?

Cei care caută o mașină de închiriat în Dempasar în timpul lunii septembrie ar trebui să se aștepte la temperaturi de aproximativ 27 °C și la precipitații de 40 mm. Aceste informații pot fi utile pentru a alege tipul de mașină dorit.

Este vremea în Dempasar asemănătoare cu cea din restul regiunii Bali?

Cei care doresc să închirieze o mașină în Dempasar pentru o excursie în zonele din apropiere, trebuie să știe că vremea în Bali în timpul lunii septembrie este de obicei în jur de 26 °C cu precipitații de 30 mm.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Dempasar?

Prices for mașini in Dempasar refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Dempasar?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 19 operatori pentru mașini în Dempasar..

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Dempasar?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Dempasar. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Dempasar?

Pentru a închiria o mașină în Dempasar, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Începe să-ți planifici călătoria în Dempasar


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Dempasar?

Ar trebui să folosești momondo pentru a-ți rezerva mașina în Dempasar, pentru că este rapid, gratuit și ușor de folosit și te poate ajuta să economisești bani. momondo se ocupă de partea mai anevoioasă de căutare a opțiunilor, iar ție îți rămâne doar să compari prețurile și politicile care te avantajează cel mai mult în călătoria ta.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Dempasar?

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Dempasar, ajutându-se să filtrezi rezultatele în funcție de preț, capacitate, caracteristici ale mașinii, sucursala de preluare, de predare și multe altele.

Afișează momondo mașini de închiriat în Dempasar cu anulare gratuită?

Anularea gratuită este o politică în funcție de care se pot filtra rezultatele căutărilor de mașini pe momondo, în Dempasar și în toate celelalte destinații. Disponibilitatea variază în funcție de loc.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Dempasar, cu ajutorul momondo?

Da, trebuie doar să selectezi filtrul dedicat politicii privind combustibilul, după ce realizezi o căutare de închirieri auto în Dempasar pe momondo.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Dempasar, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Da, momondo îți poate afișa ofertele la mașinile de închiriat din Dempasar care includ curățare în profunzime.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Dempasar cu kilometraj nelimitat?

Da, momondo îți poate afișa doar opțiunile mașinilor de închiriat Dempasar cu kilometraj nelimitat.


Economisește bani când rezervi mașini pe momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.