Mașini de închiriat în Dempasar, în Bali

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Dempasar, în Bali? Caută aici!

Dempasar, Bali, Indonezia
14 iul — 21 iul
Returnare în același loc
Dempasar, Bali, Indonezia
Jo 14/7
Amiază
Jo 21/7
Amiază
Vârsta șoferului:

Registru agenții de închirieri auto din Dempasar

Principalii furnizori de închirieri auto din Dempasar, în Bali
3 sucursale
3 sucursale
2 sucursale
1 sucursală
1 sucursală

Informații despre închirierea de mașini în Dempasar

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Dempasar

Tipuri populare de mașini

Mini, Passenger Van, Intermediate

Cel mai popular model

Opel Zafira Tourer
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Dempasar au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Mini, Passenger Van, Intermediate.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Dempasar a fost, în ultimele zile, Opel Zafira Tourer. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Toyota Avanza.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Dempasar

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Dempasar

Cum conduci cu o mașină închiriată în Dempasar - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Dempasar și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Pentru închirierea unei mașini în Dempasar în luna August în timpul un weekend, am găsit prețuri mici, de până la 76 € și o medie a acestora de 76 €. Ofertele sunt puțin diferite pentru închirierea unei mașini timp de o săptămână - începând de la 58 €, cu un preț mediu de 58 €.

Atunci când conduci în interiorul orașului Dempasar, limita de viteză este de 50 km/h . Este posibil ca aceeași limită să se aplice cartierelor și orașelor din jur. Limita în zonele de periferie ale orașului Dempasar este 80 km/h, iar cea de pe autostrăzi, 100 km/h. Totuși, pentru că aceste limite pot varia, asigură-te că urmezi indicațiile semnelor de circulație

Cei care caută o mașină de închiriat în Dempasar în timpul lunii iulie ar trebui să se aștepte la temperaturi de aproximativ 26 °C și la precipitații de 50 mm. Aceste informații pot fi utile pentru a alege tipul de mașină dorit.

Cei care doresc să închirieze o mașină în Dempasar pentru o excursie în zonele din apropiere, trebuie să știe că vremea în Bali în timpul lunii iulie este de obicei în jur de 26 °C cu precipitații de 30 mm.


Începe să-ți planifici călătoria în Dempasar


De ce să folosești Momondo?

Ar trebui să folosești momondo pentru a-ți rezerva mașina în Dempasar, pentru că este rapid, gratuit și ușor de folosit și te poate ajuta să economisești bani. momondo se ocupă de partea mai anevoioasă de căutare a opțiunilor, iar ție îți rămâne doar să compari prețurile și politicile care te avantajează cel mai mult în călătoria ta.

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Dempasar, ajutându-se să filtrezi rezultatele în funcție de preț, capacitate, caracteristici ale mașinii, sucursala de preluare, de predare și multe altele.

Anularea gratuită este o politică în funcție de care se pot filtra rezultatele căutărilor de mașini pe momondo, în Dempasar și în toate celelalte destinații. Disponibilitatea variază în funcție de loc.

Da, trebuie doar să selectezi filtrul dedicat politicii privind combustibilul, după ce realizezi o căutare de închirieri auto în Dempasar pe momondo.

Da, momondo îți poate afișa ofertele la mașinile de închiriat din Dempasar care includ curățare în profunzime.

Da, momondo îți poate afișa doar opțiunile mașinilor de închiriat Dempasar cu kilometraj nelimitat.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.