Mașini de închiriat în Dempasar, Indonezia

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Dempasar, Indonezia? Caută aici!

Dempasar, BA, Indonezia
28 iun — 5 iul
Returnare în aceeași locație
Dempasar, BA, Indonezia
Lu 28/6
Amiază
Lu 5/7
Amiază
Vârsta șoferului:

Dempasar Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Dempasar, Indonezia
2 de locații
Prezentare generală

Curățenie

9,0

Confort

9,0

Evaluare Generală

9,0

Preluare/Returnare

9,0

Calitate-preț

9,0
3 de locații
3 de locații
1 locație
1 locație

Distanța Dempasar, Indonezia față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Dempasar Bali Ngurah Rai

Mașini de închiriat în Dempasar

În luna iunie, până la momentul actual, 8 utilizatori momondo au căutat mașini de închiriat ieftin în Dempasar.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Dempasar pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Curățenia profundă este unul din noile beneficii care pot fi oferite atunci când închiriezi o mașină în Dempasar. Folosește filtrul nostru de căutare pentru călătoria ta și vezi toate companiile care oferă curățenie sporită. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Care dintre agențiile de închirieri auto din Dempasar are cele mai mici prețuri?

Cel mai ieftin serviciu de închireri auto din Dempasar este Avis (la una dintre cele 2 locații de închiriere din oraș). Cel mai mic preț găsit pe momondo a fost de 210 lei pe zi, dar, în general, prețul mediu este de 210 lei/zi.

Câte locații de închiriere are Avis în Dempasar?

Avis are 2 locații de închiriere. Utilizatorii momondo se pot aștepta la un preț de 210 lei/zi, în medie, atunci când închiriază o mașină din aceste locații.

Care este limita de viteză în Dempasar, Indonezia?

Atunci când conduci în interiorul orașului Dempasar, limita de viteză este de 50 km/h . Este posibil ca aceeași limită să se aplice cartierelor și orașelor din jur. Limita în zonele de periferie ale orașului Dempasar este 80 km/h, iar cea de pe autostrăzi, 100 km/h. Totuși, pentru că aceste limite pot varia, asigură-te că urmezi indicațiile semnelor de circulație

Cum este vremea în Dempasar, Indonezia în luna iunie?

Cei interesați de închirierea unei mașini în Dempasar în luna iunie, se pot aștepta la temperaturi de aproximativ 27 °C și precipitații în jur de 70 mm. Această informație poate fi foarte utilă pentru a alege tipul mașinii pe care să o închiriezi.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în iunie?

Având în vedere că temperaturile în Dempasar sunt în general ridicate în luna iunie, iar șansele de ploaie relativ scăzute, momondo îți sugerează să închiriezi o mașină decapotabilă din care să te poți bucura de vremea excelentă.

Este vremea în Dempasar asemănătoare cu cea din restul regiunii Bali?

Cei interesați de închirierea unei mașini în Dempasar pentru un roadtrip în regiunile înconjurătoare să ia în calcul că temperatura în Bali în timpul lunii iunie este de aproximativ 27 °C, cu posibilități de precipitații de 45 mm.


Începe să-ți planifici călătoria în Dempasar