Găsește bilete de avion ieftine spre Bali

lun. 22/7
lun. 29/7
Any month
Compară vs. momondo |

Când e cel mai bine să-ţi rezervi zborul spre Bali?

+150.0%
+100.0%
+50.0%
Base
Preț
425 - 986 EUR

În general, poți obține cele mai bune prețuri la bilete de avion dacă rezervi cu 56 de zile în avans. Cea mai scumpă zi pentru a rezerva este, de obicei, ziua în care este zborul. Pentru cele mai ieftine bilete de avion, cea mai bună zi de zbor este Marți și cea mai scumpă este Sâmbătă. Dacă zbori Marți, te poți bucura de o săptămâna scurtă în cazul în care te duci la serviciu Miercuri. Ca perioadă din zi recomandată pentru zbor, seara și noaptea sunt mai ieftine decât zborurile de dimineață. Ora la care ajungi depinde de destinație, prin urmare nu putem fi siguri dacă vei câștiga timp, dar cu siguranța zborurile de seară te pot ajuta să economisești bani.


Ce companii aeriene zboară spre Bali?

Deși companiile low cost sunt, de obicei, mai ieftine, nu uita că acestea nu includ bagajul de cală, mâncare sau băuturi. Verifică taxele adiționale estimate în cadrul rezultatelor noastre pentru a-ți face o idee despre cât de mult ar trebui să plătești în plus.


Aeroporturi lângă Bali

Mai jos vei putea vedea aeroporturile din Bali și distanța față de centrul orașului
Dempasar Bali Ngurah Rai
8 km față de centrul orașului

Începe să-ți planifici călătoria în Dempasar

*Prețurile biletelor de avion către Dempasar se referă la zboruri la clasa economică, găsite de către utilizatorii momondo în ultimele 72 de ore. Este posibil ca aceste tarife să nu mai fie disponibile.