Zboruri Europa Danemarca

Caută și găsește zboruri ieftine către Danemarca

vin. 27/3
vin. 3/4
Any month
Compară cu momondo |

Cele mai ieftine zboruri către orașe din Danemarca

Fă click pe orașele de mai jos pentru a afla când poți zbura cel mai ieftin în Danemarca

Orașe și obiective populare

Plănuiești să vizitezi Danemarca? Aruncă un ochi peste aceste orașe și asigură-te că nu pierzi unele dintre cele mai populare obiective turistice din această țară.
Copenhaga
Grădinile Tivoli
The Little Mermaid
Gefionspringvandet
The Deer Park
Nationalmuseet
Billund
Legoland Billund
Lalandia Water Park
Aalborg
Zoo
Tivoli Amusement Park
Aalborg Castle
Aalborg Tower
Aalborg Marine Museum
Århus
ARoS
Tivoli Friheden
Aarhus Town Museum
NRGi Park
Telecommunication Tower Aarhus
Rønne
Erichsens Gard
Defence Museum
Store Torv
Bornholms Museum
Ceramic Museum
Sønderborg
Sonderborg Slot
Dybbol Banke Battlefield
Esbjerg
Esbjerg Performing Arts Center
Blavands Huk Beaches
Blavands Huk Lighthouse
Fano Beaches
Blue Water Arena

Cele mai ieftine rute de zboruri către Danemarca

Aceste rute au cele mai ieftine zboruri către Danemarca, găsite de utilizatorii momondo
Plecare Destinație Cel mai bun preț
Bucureşti Copenhaga 109€
Timișoara Copenhaga 284€

Danemarca

Renumită pentru satisfacția locuitorilor privind nivelul de viață, este o atracție pentru turiștii din întreaga lume pentru canalele sale minunate și clădirile colorate

Mergi alături de perechea ta pe podul Nyhavn, locul în care cuplurile își pun dorințe prinzând lacăte sau fă o plimbare cu bicicleta pentru a admira priveliștile celor mai cunoscute canale. De asemenea, te poți bucura de un apus romantic privit din grădinile Rosenborg sau poți încerca mâncărurile tradiționale, puțin picante.

Cu ce companii aeriene poți zbura către Danemarca?

SAS Scandinavian Airlines și Blue Air operează zboruri directe între București și Copenhaga, iar Wizz Air asigură zborul direct către Billund.
Din Cluj-Napoca poți zbura direct către Billund cu Wizz Air.
De asemenea, poți să verifici din provincie zborurile cu escală sau poți opta pentru un zbor în Malmo, orașul din Suedia foarte aproape de Copenhaga de unde va trebui să treci vestitul pod Oresund pentru a ajunge în Copenhaga.

Când să mergi în Danemarca?
Perioada cea mai potrivită pentru a vizita Danemarca este este în intervalul mai – august. Atunci vremea este însorită și îți permite vizitarea obiectivelor turistice.
În lunile reci ale anului, cerul este înnorat, iar vremea mohorâtă, dar zăpada îți poate da suficientă energie pentru vizitele din timpul iernii.

Cât durează zborurile spre Danemarca?
Zborul către Billund sau Copenhaga poate dura aproximativ 2 h și 30 min. Durata zborului poate varia în funcție de compania aeriană care efectuează zborul.

Am nevoie de pașaport/viză pentru a vizita Danemarca?
Pentru a intra în Danemarca sunt necesare doar pașaportul sau cartea de identitate valabilă. Mai multe detalii se pot găsi pe https://www.mae.ro/travel-conditions/3690

Obiective Turistice

Îți vei dori să vizitezi Copenhaga în primul rând pentru a afla mai multe păreri despre „hygge, motivul fericirii daneze. După ce vei simți liniștea din cafenelele stilate de pe faleze, poți vedea statuia micii sirene, devenită simbol al orașului.
Altă destinație turistică cunoscută și din „Hamlet, piesa de teatru scrisă de Shakespeare, este vechiul Castel Kronborg din Helsinger. Catedrala din Roskilde, se poate observa ușor din apropiere. Aceasta adună anual mii de turiști care își doresc să afle poveștile regilor înmormântați acolo.
Djurs Sommerlandeste este parcul de distracții unde trebuie să ajungi pentru a bucura copilul din tine, la fel cum nu trebuie ratat nici orașul din LEGO din Billund.

Shopping/ Viața de noapte
Stroget este cea mai renumită zona comercială și cea mai potrivită pentru o zi dedicată doar cumpărăturilor.
În Nørrebro sau Christiania vei găsi cele mai interesante petreceri, iar dimineața te vei întoarce acasă împărțind o bicicletă cu alți prieteni noi.


Rute populare cu aterizare în Danemarca

Compară zboruri spre și de la aeroporturile din apropiere pentru a descoperi cele mai bune prețuri și cele mai convenabile ore de zbor
Zboruri din Bucharest către Copenhagen
Cel mai rapid zbor
5h 05m
Ieftin
139€
Zboruri din Timisoara către Copenhagen
Cel mai rapid zbor
8h 35m
Ieftin
283€
Zboruri Europa Danemarca