Mașini de închiriat Europcar în Dresda

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Europcar în Dresda

Dresda, Germania
20 mai — 27 mai
Returnare în același loc
Dresda, Germania
Vi 20/5
Amiază
Vi 27/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Dresda în Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Europcar din Dresda, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
5 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

8,0

Evaluare Generală

8,0

Preluare/Returnare

8,0

Valoare

10,0

Informații despre mașini de închiriat cu Europcar în Dresda

Pentru a se asigura că te simți confortabil atunci când închiriezi o mașină cu Europcar în Dresda în timpul pandemiei de COVID-19, compania și-a luat precauții suplimentare, precum metode de curățire în profunzime a vehiculelor și a birourilor de închiriere. Europcar a mai introdus perioada aceasta și politicile de mai jos, ca măsuri preventive adiționale:
• Politică de „Contact zero”, care garantează că, după dezinfectare, fiecare cheie a vehiculelor este pusă într-un plic închis

Europcar are 1 sucursală în Aeroportul Dresda Dresden Arpt. Vei găsi agenția Europcar la adresa Wilhelmine-reichard-ring 1.

Europcar oferă într-adevăr anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Dresda (deși ar putea percepe o taxă pentru anulările de ultim moment). Poți apela Europcar dacă vrei să afli mai multe despre politicile lor. Pentru o listă a numerelor lor de telefon, fă clic aici, apoi selectează fila Sucursale.

Wilhelmine-reichard-ring 1 este cea mai populară sucursală a agenției Europcar dintre toate cele 5 locations pe care le are în Dresda. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 32% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu Europcar, au făcut-o din această sucursală în Wilhelmine-reichard-ring 1.


Mașini de la Europcar în alte orașe din Germania

Găsește toate ofertele de închirieri auto de la Europcar în alte orașe populare din Germania, precum Munchen și Dortmund