Mașini de închiriat Budget în Phoenix

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Budget în Phoenix

Phoenix, AZ, Statele Unite
2 iun — 9 iun
Returnare în același loc
Phoenix, AZ, Statele Unite
Jo 2/6
Amiază
Jo 9/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Phoenix în Budget

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Budget din Phoenix, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
5 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,0

Confort

6,8

Evaluare Generală

5,6

Preluare/Returnare

5,5

Valoare

5,8

Informații despre mașini de închiriat cu Budget în Phoenix

Toate sucursalele de închirieri auto Budget din Phoenix iau măsuri în plus pentru a garanta siguranța clienților în timpul pandemiei de COVID-19. Măsurile de sănătate și siguranță suplimentare includ metodele de curățire în profunzime ale mașinilor și a zonelor de închiriere propriu-zise, precum și următoarele politici:
• Mănuși de unică folosință și dezinfectant de mâini
• Contracte de rezervare fără hârtii (disponibile în maajoritatea birourilor)
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Instruire exhaustivă a personalului

Da, există 1 centru de închirieri auto Budget în Aeroportul Phoenix Sky Harbor Intl (1805 E Sky Harbor Circle South).

Budget oferă anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Phoenix. Reține că ar putea exista totuși o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă vrei să afli mai multe despre politicile de anulare Budget, fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon (sub fila Sucursale).

Cu un cost mediu de 104 €/zi, închirierea unei mașini de tip Compact, de la Budget, în Phoenix (în luna iunie) este cea mai populară opțiune a utilizatorilor momondo. Ai mai putea găsi oferte la mașini de închiriat de la Budget, în Phoenix, începând de la 104 €/zi - care a fost cel mai mic preț găsit în luna iunie a anului trecut.

Budget deține 5 sucursale de închirieri auto în Phoenix. Cea aflată la adresa 1805 E Sky Harbor Circle South este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 62% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la Budget în Phoenix, au ales această sucursală.


Mașini de la Budget în alte orașe din Statele Unite

Găsește toate ofertele de închirieri auto de la Budget în alte orașe populare din Statele Unite, precum New York City și San Francisco