Mașini de închiriat Budget în Phoenix

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Budget în Phoenix

Phoenix, AZ, Statele Unite
6 dec — 13 dec
Phoenix, AZ, Statele Unite
Mi 6/12
Amiază
Mi 13/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Phoenix în Budget

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Budget din Phoenix, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Budget

5 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,0

Confort

7,0

Evaluare Generală

6,0

Preluare/Returnare

6,0

Valoare

6,3

Informații despre mașini de închiriat cu Budget în Phoenix

Are Budget o sucursală în Aeroportul Phoenix Sky Harbor Intl?

Da, există 1 centru de închirieri auto Budget în Aeroportul Phoenix Sky Harbor Intl (1805 E Sky Harbor Circle South).

Oferă Budget anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Phoenix?

Budget oferă anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Phoenix. Reține că ar putea exista totuși o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă vrei să afli mai multe despre politicile de anulare Budget, fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon (sub fila Sucursale).

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la Budget în Phoenix, în luna decembrie?

Cu un cost mediu de 88 €/zi, închirierea unei mașini de tip Intermediar, de la Budget, în Phoenix (în luna decembrie) este cea mai populară opțiune a utilizatorilor momondo. Ai mai putea găsi oferte la mașini de închiriat de la Budget, în Phoenix, începând de la 88 €/zi - care a fost cel mai mic preț găsit pentru Intermediar în luna decembrie a anului trecut.

Câte sucursale de închirieri auto are Budget în Phoenix?

sunt 5 sucursalele de închiriere de mașini în Phoenix ale Budget. Cea aflată la adresa 1805 E Sky Harbor Circle South și în Phoenix este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 66% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la Budget în Phoenix, au ales sucursala din 1805 E Sky Harbor Circle South.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Phoenix?

Prices for mașini in Phoenix refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Phoenix?

Numărul de operatori disponibili pentru mașini în Phoenix este de 72 (de la noiembrie 2023).

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Phoenix?

În diferite țări, inclusiv în Phoenix, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Phoenix?

Pentru a închiria o mașină în Phoenix, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Phoenix

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.