Găsește cele mai ieftine zboruri către Utah

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Du 30/1
Du 6/2

Oferte din partea a peste 900 de site-uri de călătorii.

Cele mai ieftine zboruri către orașe din Utah

Fă click pe orașele de mai jos și află care este cel mai ieftin moment pentru a zbura din România în Utah
Salt Lake City
Salt Lake City

Informație utilă despre zborul tău în Utah

Află răspunsuri de actualitate la unele dintre cele mai frecvente întrebări privind zborurile în Utah
 • Care este cel mai ieftin zbor pe care îl pot găsi către Utah?

  Prețul mediu al zborului în Utah este de 791 € de persoană, iar cel mai ieftin, 484 € de persoană. Acest preț variază în funcție de mai mulți factori, precum aeroportul de plecare, compania aeriană, momentul rezervării și datele călătoriei.

 • Care este cel mai bun aeroport pentru zborul în Salt Lake City?

  Salt Lake City este un oraș cu aproximativ 99% mai popular de vizitat decât oricare altul din Utah, conform utilizatorilor momondo. Atunci când vizitezi Salt Lake City, este recomandat să zbori pe Aeroportul Salt Lake City, unde operează, de obicei, cele mai ieftine zboruri și de unde pleacă cele mai convenabile opțiuni de transport în oraș.

 • Cum este vremea în Utah?

  Temperaturile în Utah pot varia între -1 °C și 26 °C în funcție de perioada anului. În mod normal, în Utah, cea mai răcoroasă lună este ianuarie, iar cea mai caldă, iulie. Merită menționat faptul că cei care preferă să evite ploaia și/sau zăpada, ar trebui să își plănuiască vacanța în Utah în lunile iulie, August și iunie, atunci când precipitațiile sunt mult mai puțin probabile.

 • Ce companii aeriene deservesc Utah?

  Un număr de 6 companii aeriene operează zboruri în Utah, dar KLM este cea mai populară opțiune. Aproximativ 53% dintre cei/cele care zboară în Utah au ales să zboare cu această companie. Dacă nu găsești bilete cu KLM, Delta și United Airlines sunt alte opțiuni populare.

 • Cât costă zborurile în Utah?

  În medie, un zbor în Utah costă 940 €, dar s-au găsit și zboruri începând de la 484 €. Dacă nu găsești zboruri la 484 € pentru această rută, dar găsești totuși unele de 925 € sau mai puțin, află că și acesta este o ofertă bună. Ia în calcul faptul că prețul biletelor de avion variază în funcție de locul de plecare, perioada anului și compania aeriană.


Orașe și obiective populare

Plănuiești să vizitezi Utah? Aruncă o privire peste aceste orașe și petrece-ți admirând unele dintre cele mai populare obiective din Utah.

Zboruri recent găsite către orașe populare din Utah

Găsește zboruri din cel mai apropiat aeroport, către aceste orașe populare din Utah.

Începe să-ți planifici călătoria în Utah