Găsește zboruri ieftine către Belfast

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Mi 31/5
Mi 7/6

Cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Belfast

Găsește cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Belfast, plecând din orașul sau aeroportul care îți este cel mai aproape
Aeroportul Bucureşti Henri Coandă
Dublin

CEL MAI IEFTIN TRASEU DIN Bucureşti CĂTRE Belfast

Aeroportul Bucureşti Henri Coandă (OTP) către Dublin (DUB)

De obicei, zborurile către Belfast din Bucureşti sunt mai ieftine atunci când zbori din Bucureşti Henri Coandă către Dublin, cu un preț mediu de 95 €


Întrebări frecvente despre zborul către Belfast

Luna mai este, în medie, cea mai ieftină pentru a zbura în Belfast din România, majoritatea prețurilor fiind de doar 122 €. Luna aprilie este o altă opțiune grozavă pentru a călători în Belfast, având prețuri medii de 131 € la zborurile cu plecare din România.

Cei care zboară spre Belfast ar putea găsi prețuri mai bune la Aeroportul Belfast Intl (la 20 km de centrul orașului Belfast), Aeroportul Londonderry Eglinton (la 93 km de centrul orașului Belfast), Aeroportul Campbeltown Machrihanish (la 95 km de centrul orașului Belfast), Aeroportul Isle of Islay Glenegedale (la 122 km de centrul orașului Belfast) sau Aeroportul Glasgow Prestwick (la 132 km de centrul orașului Belfast) în funcție de lună și de aeroportul de plecare.


Aeroporturi în apropiere de Belfast

Mai jos poți vedea toate aeroporturile din Belfast, împreună cu distanța față de centrul orașului

Începe să-ți planifici călătoria în Belfast


Zboruri către alte orașe din Marea Britanie

Ți-ai pierdut interesul pentru Belfast? Aruncă o privire peste zborurile către alte orașe din Marea Britanie

De ce să folosești momondo?

Atunci când ți se afișează o mulțime de opțiuni din partea unor companii și agenții de renume, poți găsi cu ușurință zborul potrivit în Belfast. Poți filtra apoi aceste opțiuni pentru a-l alege pe ce mai bun și asta este exact ceea ce face momondo. Te ajutăm să găsești, repede și ușor, zboruri în Belfast, economisind timp și bani.

Toate căutările de zboruri în Belfast pe momondo pot fi filtrate pentru a ți se afișa doar cele cu politici flexibile de rezervare.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Călătorii flexibile
momondo îți înțelege nevoia de flexibilitate și de aceea îți punem la dispoziție un filtru special pentru zborurile care nu percep taxe de modificare.
Sfaturi de la experți
Informații bazate pe date și redactate pentru a te ajuta să găsești cel mai bun zbor (de la cel mai ieftin moment de zbor al zilei la intervalul cu care să rezervi în avans).
Alerte de preț
Urmărește prețul rutei de zbor preferate și primește alerte atunci când apar modificări.