Găsește cele mai ieftine zboruri către Belfast

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Ma 5/7
Ma 12/7

Oferte din partea a peste 900 de site-uri de călătorii.

Cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Belfast

Găsește cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Belfast, plecând din orașul sau aeroportul care îți este cel mai aproape
Aeroportul Bucureşti Henri Coandă
Dublin

CEL MAI IEFTIN TRASEU DIN Bucureşti CĂTRE Belfast

Aeroportul Bucureşti Henri Coandă (OTP) către Dublin (DUB)

De obicei, zborurile către Belfast din Bucureşti sunt mai ieftine atunci când zbori din Bucureşti Henri Coandă către Dublin, cu un preț mediu de 91 €


Care este cel mai bun moment pentru a zbura către Belfast?

Cel mai bun preț găsit pe momondo către Belfast a fost de 82 €/persoană, cu plecare din Budapesta; acesta este cu 69% mai ieftin decât media zborurilor către Belfast. Pentru a găsi cel mai ieftin preț din zona ta către Belfast, folosește funcționalitatea momondo Ghid pentru prețul acestei rute.

Cei care zboară spre Belfast ar putea găsi prețuri mai bune la Aeroportul Belfast Intl (la 20 km de centrul orașului Belfast), Aeroportul Londonderry Eglinton (la 93 km de centrul orașului Belfast), Aeroportul Campbeltown Machrihanish (la 95 km de centrul orașului Belfast), Aeroportul Isle of Islay Glenegedale (la 122 km de centrul orașului Belfast) sau Aeroportul Glasgow Prestwick (la 132 km de centrul orașului Belfast) în funcție de lună și de aeroportul de plecare.

Poți găsi oferte către Aeroportul Belfast City, cu un preț mediu de 263 €/persoană. Să ai, totuși, în vedere că prețul poate fluctua în funcție de aeroportul tău de plecare. Pentru a economisi bani, folosește funcționalitatea momondo Ghid pentru prețul acestei rute.Care companie aeriană zboară către Belfast?

Iată o selecție a celor mai populare și mai ieftine companii aeriene pentru zborurile tale către Belfast

Ce companii aeriene zboară în Belfast?

British Airways este compania aeriană pentru care optează majoritatea utilizatorilor momondo din România, atunci când își rezervă zborurile în Belfast. Majoritatea companiilor cre zboară din România în Belfast operează zboruri în mod constat, deși opțiunile pe care le vei avea depind de aeroportul de plecare.


Aeroporturi în apropiere de Belfast

Mai jos poți vedea toate aeroporturile din Belfast, împreună cu distanța față de centrul orașului

Începe să-ți planifici călătoria în Belfast


Zboruri către alte orașe din Marea Britanie

Ți-ai pierdut interesul pentru Belfast? Aruncă o privire peste zborurile către alte orașe din Marea Britanie

De ce să folosești momondo?

Atunci când ți se afișează o mulțime de opțiuni din partea unor companii și agenții de renume, poți găsi cu ușurință zborul potrivit în Belfast. Poți filtra apoi aceste opțiuni pentru a-l alege pe ce mai bun și asta este exact ceea ce face momondo. Te ajutăm să găsești, repede și ușor, zboruri în Belfast, economisind timp și bani.

Toate căutările de zboruri în Belfast pe momondo pot fi filtrate pentru a ți se afișa doar cele cu politici flexibile de rezervare.

momondo te ajută să găsești cel mai bun zbor în Belfast oferindu-ți filtre prin care să îți limitezi alegerile la acele zboruri care corespund criteriilor tale. Poți alege zboruri în funcție de mai mulți factori, cum ar fi prețul, orele de decolare și aterizare, aeroportul sau compania aeriană.

Desigur, momondo poate urmări prețurile zborurilor în Belfast. Tu ai nevoie doar de o adresă de e-mail validă, iar de restul ne ocupăm noi.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Călătorii flexibile
momondo îți înțelege nevoia de flexibilitate și de aceea îți punem la dispoziție un filtru special pentru zborurile care nu percep taxe de modificare.
Sfaturi de la experți
Informații bazate pe date și redactate pentru a te ajuta să găsești cel mai bun zbor (de la cel mai ieftin moment de zbor al zilei la intervalul cu care să rezervi în avans).
Alerte de preț
Urmărește prețul rutei de zbor preferate și primește alerte atunci când apar modificări.