Găsește cele mai ieftine zboruri către Belfast

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Ma 27/7
Ma 3/8

Cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Belfast

Găsește cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Belfast, plecând din orașul sau aeroportul care îți este cel mai aproape
Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Dublin

CEL MAI IEFTIN TRASEU DIN Bucureşti CĂTRE Belfast

Bucureşti Aeroportul Henri Coandă (OTP) către Dublin (DUB)

De obicei, zborurile către Belfast din Bucureşti sunt mai ieftine atunci când zbori din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă către Dublin, cu un preț mediu de 539 lei


Care este cel mai bun moment pentru a zbura către Belfast?

 • Care este cel mai ieftin zbor către Belfast?

  Cel mai bun preț găsit pe momondo către Belfast a fost de 495 lei/persoană, cu plecare din Bucureşti; acesta este cu 63% mai ieftin decât media zborurilor către Belfast. Pentru a găsi cel mai ieftin preț din zona ta către Belfast, folosește funcționalitatea momondo Ghid pentru prețul acestei rute.

 • Care este cea mai ieftină zi pentru a zbura în Belfast?

  Cea mai ieftină zi pentru a zbura din România în Belfast este duminică. Călătorii care aleg să plece din Belfast într-o zi de duminică pot găsi cu ușurință bilete de avion de la doar 855 lei. Pe de altă parte, pentru că este convenabil deopotrivă pentru călătorii de afaceri, cât și pentru cei care pleacă în vacanță, joi este cea mai ieftină zi pentru a zbura din România. Drept urmare, prețurile tind să fie în jur de 1.238 lei.

 • Există și alte opțiuni de aeroporturi în apropiere de Belfast?

  În funcție de luna și de aeroportul de plecare, cei care zboară în Belfast ar putea găsi prețuri mai bune pentru Aeroportul Belfast Intl (20 km from Belfast city center), Aeroportul Londonderry Eglinton (93 km from Belfast city center), Aeroportul Campbeltown Machrihanish (95 km from Belfast city center), Aeroportul Isle of Islay Glenegedale (122 km from Belfast city center) sau Aeroportul Glasgow Prestwick (la 132 km față de centrul orașului Belfast).

 • Există o alternativă mai ieftină pentru zborul în Belfast?

  Poți găsi oferte către Aeroportul Belfast City, cu un preț mediu de 569 lei/persoană. Să ai, totuși, în vedere că prețul poate fluctua în funcție de aeroportul tău de plecare. Pentru a economisi bani, folosește funcționalitatea momondo Ghid pentru prețul acestei rute.


Aeroporturi în apropiere de Belfast

Mai jos poți vedea toate aeroporturile din Belfast, împreună cu distanța față de centrul orașului

Începe să-ți planifici călătoria în Belfast