Mașini de închiriat în Coahuila de Zaragoza

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în în Coahuila de Zaragoza? Caută aici!

Piedras Negras (Zaragoza), Coahuila de Zaragoza, Mexic
9 iun — 16 iun
Returnare în același loc
Piedras Negras (Zaragoza), Coahuila de Zaragoza, Mexic
Vi 9/6
Amiază
Vi 16/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Coahuila de Zaragoza

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Coahuila de Zaragoza

Care este cel mai popular tip de mașină care se închiriază în Coahuila de Zaragoza?

Mașinile Compact sau altele similare sunt cele mai populare în rândul celor care închiriază vehicule în Coahuila de Zaragoza ( 34% dintre utilizatorii noștri aleg acest tip de mașină înaintea altor opțiuni). Închirierea unei mașini Compact în Coahuila de Zaragoza costă, în medie, 28 €/zi. Să ai în vedere faptul că prețurile pot fluctua în funcție de perioadă, orașul în care stai și agenția de la care închiriezi.

0

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Coahuila de Zaragoza

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Coahuila de Zaragoza

Car rental in Coahuila de Zaragoza

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Coahuila de Zaragoza și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Ia în considerare închirierea unei mașini în Coahuila de Zaragoza pentru 7 zile (perioada cea mai populară în rândul celor care vizitează regiunea) . Prețul mediu zilnic pentru 7 zile este de 23 €. Prețul mediu pentru un weekend sau pentru o săptămână întreagă este de 46 € și, respectiv, 159 €. Dacă te interesează o perioadă mai lungă, închirierea unei mașini în 7 timp de o lună costă, în medie, 240 €.


Începe să-ți planifici călătoria în Coahuila de Zaragoza


De ce să folosești Momondo?

Folosind momondo pentru a rezerva o mașină în Coahuila de Zaragoza poți economisi timp și bani. momondo caută prin mii de website-uri și sucursale specializate pentru a-ți oferi o gamă largă de opțiuni și mașini din care să alegi.

După ce ai realizat o căutare pentru mașini de închiriat în Coahuila de Zaragoza, momondo îți afișează rezultatele și te ajută să găsești cea mai bună ofertă, punându-ți la dispoziție o serie de filtre. Astfel, pot restrânge rezultatele în funcție de tipul vehiculului, prețul, compania sau politici specifice fiecărei închirieri.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.