Hoteluri în Mexic

Găsește cele mai bune oferte la 53.778 de hoteluri din Mexic

Check-in
Check-out
Compară cu momondo |

Cele mai ieftine orașe unde să rezervi un hotel în Mexic

Cauți un oraș din Mexic în care să călătorești? Vezi care este prețul mediu al unei rezervări de hotel în cele mai populare orașe din această țară
Preț
205 lei - 687 lei
CEL MAI IEFTIN ORAȘ DIN MEXIC Morelia Cu 46% mai ieftin Hotelurile în Morelia sunt cele mai ieftine în Mexic: doar 205 lei pe noapte, în medie.
CEL MAI SCUMP ORAȘ DIN MEXIC Tulum Cu 82% mai scump Tulum are cele mai ridicate prețuri la hoteluri din Mexic, cu camere la 687 lei, în medie, pe noapte.
CEL MAI POPULAR ORAȘ DIN MEXIC Cancún 80% mai vizitat Utilizatorii momondo caută hoteluri în Cancún mai des decât în orice alt oraș din Mexic

Orașe populare în Mexic

Rezervă una dintre cele mai bune oferte pe care Mexic le oferă în aceste destinații populare

Sfaturi de călătorie pentru Mexic

Lasă-ne să te ajută cu cele mai bune sfaturi despre Mexic

Care este cea mai ieftină perioadă pentru a te caza în Mexic?

Cu un preț mediu de 782 lei pe noapte, Septembrie este cea mai ieftină lună pentru a te caza în Mexic. Acest preț este semnificativ mai ieftin decât în cea mai scumpă lună: Decembrie.

Unde se cazează majoritatea oamenilor care călătoresc în Mexic?

Așa cum o arată datele, călătorii se cazează în Cancún mai mult decât în oricare alt oraș din Mexic.

În care dintre orașele din Mexic se găsesc cele mai scumpe camere de hotel?

Dacă alegi să vizitezi și să rămâi peste noapte în Tulum, te va costa mai mult decât dacă te-ai caza în alte orașe din Mexic. Așteaptă-te la un cost de 687 lei pe noapte, cu 82% mai scump decât media țării.

Care este orașul din Mexic cu cele mai ieftine camere de hotel?

În Ciudad de Mexico, utilizatorii noștri au găsit cele mai mici prețuri pe noapte la cazări: doar 51 lei în medie. Ciudad de Mexico oferă camere de hotel la prețuri cu aproximativ 93% mai mici decât media celorlalte orașe din Mexic.