Mașini de închiriat în Tanzania

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în în Tanzania? Caută aici!

Zanzibar, Tanzania
30 mar — 6 apr
Returnare în același loc
Zanzibar, Tanzania
Jo 30/3
Amiază
Jo 6/4
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Oferte la mașini de închiriat în Tanzania găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Tanzania

Mașini Mică

28 € - 56 €

Toate tipurile de mașini

30 € - 92 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Tanzania este 28 €. mai este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 0% mai ieftin decât în restul anului - doar 28 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 20% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Tanzania. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Tanzania poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Tanzania este 25 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 0% mai ieftin decât în restul anului - doar 30 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 29% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Tanzania. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Tanzania poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Registru agenții de închirieri auto din Tanzania

Principalii furnizori de închirieri auto din Tanzania

Autounion Car Rental

11 sucursale

Sunnycars

7 sucursale

1First Car Rental

5 sucursale

Sixt

5 sucursale

Karibu Kwetu Zanzibar

4 sucursale

keddy by Europcar

4 sucursale

SURPRICE CAR RENTAL

4 sucursale

Europcar

3 sucursale

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Tanzania

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Tanzania

Car rental in Tanzania

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Tanzania și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Dacă plănuiești să călătorești în Tanzania și să închiriezi o mașină, reține că Autounion Car Rental este agenția de închirieri auto cu cele mai multe sucursale. Este foarte probabil să găsești una dintre cele 11birouri ale agenției, fie în aeroportul de destinație, fie în centrul orașului. Dacă nu te-ai hotărât încă asupra orașului pe care vrei să-l vizitezi, află că Zanzibar este cea mai populară destinație în acest moment. De asemenea, în Zanzibar există 3 centre Autounion Car Rental.

În Tanzania, oamenii conduc pe partea stânga. If Dacă urmează să călătorești în Tanzania venind dintr-o țară în care se conduce pe partea opusă a carosabilului, ai putea avea nevoie de puțin timp să te obișnuiești, mai ales dacă plănuiești să închiriezi o mașină pe perioada șederii tale.


Începe să-ți planifici călătoria în Tanzania


De ce să folosești Momondo?

momondo găsește și compară mii de website-uri specializate în mașini de închiriat, pentru a-ți afișa cea mai bună selecție de politici și mașini de închiriat în Tanzania. În plus, folosirea motorului de căutare momondo este rapidă și gratuită.

Prin faptul că îți permite să reduci numărul de rezultatele folosind numeroase filtre, momondo te ajută să găsești cu ușurință mașina ideală de închiriat în Tanzania. Poți filtra opțiunile în funcție de preț, tipul mașinii, amplasarea sucursalelor și multe altele.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.