Mașini de închiriat în Kenya

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în în Kenya? Caută aici!

Nairobi, Kenya
9 iun — 16 iun
Returnare în același loc
Nairobi, Kenya
Vi 9/6
Amiază
Vi 16/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Kenya

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Kenya

Care este agenția de închirieri auto care are cele mai multe sucursale în Kenya?

Dintre toate agențiile de închirieri auto din Kenya Autounion Car Rental are cele mai multe sucursale. Cu 10 birouri repartizate în toată țara, ai toate șansele să găsești unul dintre centrele lor, fie în aeroportul de destinație, fie în oraș. Mombasa este unul dintre cele mai populare orașe de vizitat în Kenya; în plus, nu ar trebui să ai nicio problemă în a închiria o mașină de la Autounion Car Rental, având în vedere că au 4 sucursale în oraș.

Care este cel mai popular tip de mașină de închiriat în Kenya?

Cel mai popular tip de mașină din Kenya este SUV. De asemenea, 29% dintre utilizatori aleg această mașină și pentru călătoriile lor în Kenya. Dacă SUV corespunde nevoilor tale din timpul șederii, așteaptă-te să plătești un preț de aproximativ 131 € pe zi pentru închiriere. Prețul poate varia în funcție de orașul vizitat și compania de închirieri auto aleasă.

0

Registru agenții de închirieri auto din Kenya

Principalii furnizori de închirieri auto din Kenya

Autounion Car Rental

10 sucursale

Sunnycars

6 sucursale

Unicorn Rent A Car

6 sucursale

Ace

4 sucursale

Avis

4 sucursale

Budget

4 sucursale

Hertz

4 sucursale

Sixt

4 sucursale

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Kenya

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Kenya

Car rental in Kenya

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Kenya și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

În Kenya, oamenii conduc pe partea stânga. If Dacă urmează să călătorești în Kenya venind dintr-o țară în care se conduce pe partea opusă a carosabilului, ai putea avea nevoie de puțin timp să te obișnuiești, mai ales dacă plănuiești să închiriezi o mașină pe perioada șederii tale.

Conform anului 2019, Kenya s-a clasat pe locul 60 dintr-un total de 137 de țări în ceea ce privește calitatea drumurilor. Kenya a primit un o notă de 4,2 pe o scară de la 1 la 7, unde 7 reprezintă cea mai bună notă.


Începe să-ți planifici călătoria în Kenya


De ce să folosești Momondo?

Ar trebui să folosești momondo pentru a-ți rezerva mașina în Kenya, pentru că este rapid, gratuit și ușor de folosit și te poate ajuta să economisești bani. momondo se ocupă de partea mai anevoioasă de căutare a opțiunilor, iar ție îți rămâne doar să compari prețurile și politicile care te avantajează cel mai mult în călătoria ta.

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă de mașină de închiriat în Kenya punându-ți la dispoziție filtre care să selecteze doar mașini ce corespund cerințelor tale. Aceste filtre includ, printre altele, prețul, tipul mașinii, compania de închirieri și politici specifice de rezervare care te-ar putea interesa.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.